Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Nu era meningita. Era canabis | https://protecuci.ro/arhiva

Nu era meningita. Era canabis

tanara tecuci N-a fumat şi n-a băut, dar avea urmele consumului de cannabis în sânge! Este poveste unei tinere din Matca, care abia a trecut de vârsta majoratului şi era să îşi ia adio de la viaţă. Medicii gălăţeni au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru a o stabiliza. Marea le-a fost mirarea în momentul în care au descoperit care erau cauzele suferinţelor fetei. Mai multe detalii ne-a oferit purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.  „A fost internată o tecuceancă de 19 ani, trimisă  de urgenţă la Galaţi. Diagnosticul iniţial era neclar. Se bănuia fie o meningită, fie o patologie acută a creierului. S-a făcut computer tomograf, apoi s-a recurs la alte investigaţii care costă o grămadă de bani şi presupun efort cât încape”. „Până la urmă, starea fetei s-a mai ameliorat şi s-au luat probe de sânge pentru examen toxicologic. S-au descoperit oleacă de cannabis şi oleacă de antidepresanţi triciclici (care, se pare, sunt în componenţa unor produse comercializate sub formă de droguri legale)”.
„Aşa că magazinele de visuri din România au devenit realmente un vis naţional care ne costă zi de zi şi care demonstrează încă o dată prostia şi impotenţa noastră de a le interzice”, a precizat dr. Bacalbaşa. Ieri, starea fetei se îmbunătăţise.
Ne-a spus că nu este elevă, nu munceşte şi că… nu a consumat nimic de tipul marijuanei sau spice-urilor. Va fi probabil externată în scurt timp, în speranţa că experienţa a învăţat-o câte ceva despre viaţă.

Sursa: Viata-libera.ro