shopify
analytics tool

A fost investit noul Consiliu local şi primarul. Cătălin Hurdubae a depus jurământul

Catalin-Hurdubae-Primarul-Municipiului-Tecuci

Deşi pe site-ul neoficial al fostului primar Ţuchel, s-a scris „din surse demne de încredere” că Primarul ales are deja probleme cu justiţia, astăzi într-o şedinţă solemnă Cătălin Hurdubae a depus jurământul şi s-a validat noul Consiliu local pentru perioada 2016-2020.

Daniel Ţuchel a fost singurul absent din lista ce trebuia validată. Consilierii prezenţi au votat în majoritate pentru nevalidarea acestuia în ropotele de aplauze a majorităţii celor din sală.

Ca să-şi mai arate încă odată dispreţul faţă de tecuceni acesta a dat ultima dispoziţie din acest mandat: să fie oprit aerul condiţionat în clădire. Prin urmare participanţii au trebuit să îndure atmosfera sufocantă din interiorul sălii de şedinţă.

Revenim cu detalii şi imagini în cursul zilei de mâine.

16 Comments on "A fost investit noul Consiliu local şi primarul. Cătălin Hurdubae a depus jurământul"

 1. Conform site-ului tecuceanul.ro, activitatea Primăriei este blocată, prin plecarea personalului in concedii sau transfer intern. Ce masuri disciplinare preconizeaza sa ia actualul Primar, ca raspuns la boicotul functionarilor publici mosteniti de la vechea administratie ?

 2. Am citit pe tecuceanul ca si actualul Primar urmeaza aceleasi reguli pentru audiente ca si primarul Tuchel: cerere cu motivele audientei, copie de pe buletin, numar de inregistrare si urmeza sa fiti contactati prin telefon. Deci, fix aceiasi marie cu alta palarie. Nu degeaba au fost asociati in USL (PSD +PNL) cand au castigat alegerile in 2012. Dar sa vedem ce va spune auditul privat extern care nu are nici o valoare, (fiindca de asta exista curte de conturi sa controleze) audit ce va fi comandat de PSD platit din banii Primariei despre perioada 2012- 2014 cand Primaria Tecuci a fost condusa de PSD si PNL? Tare is curios despre hotararile de consiliu din perioada aia dar si dupa perioada aia ca nu prea imi amintesc ca PSD sa fi votat impotriva in consiliul local in care era Tuchel. Cred ca pentru perioada aia o sa comandam noi societatea civila un audit tot privat.

  • Conform site-ului tecuceanul.ro, procedura este urmatoarea :

   a)Programul de audiente al Primarului:
   – luna iulie, zilnic între orele 10-13
   – luna august , joia, între orele 10-13.

   b)Înscrierea la audiențe se va face la Biroul Registratură Persoane fizice al U.A.T. Tecuci, zilnic, între orele 8 – 16 ; inscrierea se va face, la cererea personala a petentului, intr-un registru numerotat.

   c)Separat de aceasta, petentul va depune o cerere, in care va mentiona motivul solicitarii audientei, va indica numarul sau de telefon si va atasa o copie a cărții de identitate. Cererea va primi un nou numar de inregistrare, din Registrul de corespondenta, diferit de cel din Registru de audiente.

   d)Petentul va fi contactat în cel mai scurt timp pentru întrevederea cu primarul. Nu se precizeaza ce se intelege prin sintagma „în cel mai scurt timp” : o zi, o luna, un an, 4 ani ?!

   In concluzie, aceasta procedura birocratica si complicata permite Biroului Registratura din Primarie sa se interpuna intre petent si primar, restrictionand si cenzurand in fapt accesul cetatenilor la organele alese. Si asa se va intampla in toate compartimentele Primariei, pana cand vor fi operate modificari de personal si organigrama…

   • Procedura este foarte corecta. Asa se poate stii cu precizie in orice moment cu ce probleme se adreseaza tecuceanul primarului si evita traficul de influenta. Trebuiesc uitate vremurile de trista amintire tuchelista, cand cetateanul trebuia sa se duca la sediul PNL, si sa se umileasca, eventual sa semneze adeziune de intrare in partid si sa plateasca cotizatie, pentru asi rezolva problemele.

 3. Tanța Tudorancea | 27 iunie 2016 at 16:09 | Răspunde

  Observ ca țucheliștii de pe sindrom sunt cu ochii cât cepele, și urmăresc orice mișcare de pe protecuci, apoi dă și luptă. Mai nou iau la puricat și comentariile, imaginând tot felul de conspirații, dacă nu cumva țepeanca și milițianul, dirijați de proxenet, sub atenta supravegherea pălăriosului, sunt chiar ei autorii respectivelor comentarii.

 4. Tepeanul din spatele pseudonimului ROBIN instiga lumea sa ceara festivaluri. Pai nu te impiedica nimeni sa le organizezi, la cati bani ai praduit ai de unde, poti sa organizazi 1000 de festivaluri ale mustarului nu unu. Se aude?

  • Uitasem, din discuțiile cu dl. profesor Corcioveanu am aflat că spectacolele folk nu au fost organizate cu bani publici, mai mult atunci cand ia fost înaintat un program cultural al Casei de Cultură, în care apărea și dumnealui, a refuzat să îl semneze. Și atunci care este scopul instigarii? Să învrăjbiți lumea? Cum de vă mai rabdă pământul, sataniștilor!

 5. Tot aud in stanga si in dreapta ca PSD (Hurdubae + Butunoiu)- vor chema un audit extern pentru a verifica activitatea fostului primar Tuchel. Un audit extern a fost adus si in 2012 de USL (PNL Tuchel +PSD Butunoiu) pentru a verifica activitatea lui Finkelstain. Problema care se pune este daca acest audit extern va fi platit tot din banii primariei si tot fara licitatie. Oricum auditul din 2012 nu a gasit nimic ilegal dar banii s-au tocat. Se pare ca nici acest audit nu va gasi mare lucru fiindca deja intelegerile au fost facute. In curand se vor oragniza concursuri la Primaria Tecuci pentru locurile eliberate prin mutare de oamenii lui Tuchel. Sigur si aceste concursuri vor fi tot corecte si vor castiga membrii de partid dar de data asta membrii de la psd.

 6. Se pare ca domnul Grosu se simte mai bine. Din decembrie se afla in concediu medical iar acum se simte mai bine, va renunta la concediul medical si va reveni pe functia de consilier personal al Primarului. A fost un pic de bolnav: 6 luni de concediu medical- cred ca in perioada asta a stat la pat…….La Tecuci este posibila orice fel de golanie. Pana la urma Tuchel era dictator dar avea dreptate ca lumea se imparte in smecheri si prosti.

 7. Nu stiu daca familia Grosu din Tecuci are atitea merite,sa vina d-l C.Grosu ,sa-si expuna C.V.Eu personal l-am cunoscut pe featele lor cel mai mare Sile un om de valoare,sa spuna ceilati frati care muncesc cinstit….Romita,Vasile de ce Constantin…ii ignora ? Sa spuna Constantin de afacerile cu tabla din Bacau….si implicarea unor politisti de la economica din Tecuci ii are de nas.

 8. Constantin Grosu | 26 iunie 2016 at 09:22 | Răspunde

  Va multumesc pentru sesizari. In continuare voi depune tot efortul pentru a rezolva prompt si eficient toate problemele dumneavoastra. Aveti toata increderea si speranta.

  • Nu cred ca sunteti dl Grosu Constantin. Domnia sa nu ar fi scris „prompt”, ar fi scris „promt”
   Cu scuze,
   acad prof dr E Simion

  • abc...def.... | 26 iunie 2016 at 20:38 | Răspunde

   Domnule „Constantin Grosu” de ce răspundeți dumneavoastră in numele Primarului ? După cum se vede foarte bine, sesizarea şi întrebările domnului Tudor si a d-nei Nicoleta, au fost adresate PRIMARULUI, d-l Hurdubae, nu dumneavoastra. Sau deja … vă identificati cu Primarul Tecuciului ? Personal, nu va cunosc, dar, va rugam… STATI DEOPARTE ! Sau nu va puteti pastra distanta fata de NICI UN PRIMAR (vezi apropiaerea dvs. fata de ex-primarul T.G-D/2012) sau…. poate de functia de PRIMAR ?!

 9. O mică problemă/întrebare pentru primarul nou ales: Domnule Hurdubae, am un băiat care a terminat de 2 ani o facultate de istorie și tot caută să se angajeze inclusiv prin Oficiul de muncă. El a văzut pe Tecuceanul că la Casa de Cultură a mai apărut un nume nou ca salariat o cucoană cu numele Chiscop Nicoleta. După nume (Chiscop…) pare tot un ,,performant” din Țepu. Se poate verifica domnule primar când/unde s-a publicat anunțul de concurs? Cu cât timp înainte? Câte persoane s-au înscris la concurs? Cine a fost în comisia de examen? Cine a făcut subiectele? O cunoaște cineva profesional vorbind, pe această ,,performantă” angajată de neamțul de la ȚEPU? De ce nu mai au loc și copii noștri de ,,performanta” pensionară de la Cântarea României, Mariana Enache? De ce nu se publică c/v-ul tuturor salariaților din instituțiile publice angajați în timpul ,,dinastiei” Țuchel? De ce doar prietenii politici și mai ales de interese ai ,,performantului” de 19% au avut acces la aceste posturi aranjate? Faceți-vă timp domnule Hurdubae și verificați toate angajările trucate din perioada țucheliană. Dați-le o șansă și tinerilor debutanți de vârsta fiului meu. Vă rog în numele tututor celor care cred că dvs veți fi altfel decât predecesorul.

  • Cadru didactic | 27 iunie 2016 at 12:39 | Răspunde

   Pentru dna/dl. Tudor
   Una dintre ,,performantele” de care scrieti este un monument de incompetenta didactica, a plecat in suturi si huiduieli ale parintilor de la vreo trei scoli. Are curajul sa spuna cate reclamatii a avut de la parinti sau chiar de la unii colegi? Isi mai aminteste macar de unele scandaluri prin cancelarie sau in curtea scolii? Daca nu, va dau eu nume si de parinti si de profesori. Dar profesori adevarati, competenti, care nu se preteaza la diverse ,,jucareli”… Am dreptate Nico?

 10. Nicoleta Popaiescu | 25 iunie 2016 at 18:38 | Răspunde

  Astăzi am asistat la ultimul episod al bătăii de joc la care a fost supus Tecuciul, timp de 4 ani, de tepeanul Tuchel. A organizat sedinta de de consiliu local in care a fost investit noul primar, în condiții infernale, în holul primăriei, supra aglomerat, fără aer condiționat. Este adevărat că și tecucenii i-au răspund pe măsură; consilierii i-au invalidat mandatul de consilier, iar cei prezenți au primit votul cu ropote de aplauze și urale. Menționez că am rămas șocat de dezastrul lăsat în urma lui de acest individ; Instalaíi demontate, aparatură distrusa, în sala unde era arhiva este un adevărat dezastru, rafturile si arhiva au disparut, tot felul de cutii și ambalaje aruncate peste tot, pereții și holurile de la etaje arată deplorabil. Nu știu cine are funcția de administrator a primariei dar ar trebui destituit imediat. Probabil că el va răspunde precum șeful poliției locale ROMEO MATEI, că el a îndeplinit ordinile țepeanului. Nu domnilor, dumneavostră sunteți funcționari publici, în slujba cetățenilor, nu sunteți angajații personali ai lui Țuchel. Dacă până acum nu ați avut demnitatea să vă dați demisia este cazul să o faceți acum

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!