shopify
analytics tool

Activitate normală la primăria Tecuci

Cladirea Primariei Municipiului TecuciActivitate normală la primăriile din Galaţi şi Tecuci
Activitatea angajaţilor din Primăria Tecuci, s-a desfăşurat normal. Potrivit declaraţiilor liderului Sindtec, Cezar Baraş, „oamenii sunt foarte nemulţumiţi şi aici, din cauza salariilor mici pe care le încasează, însă nu se pune problema să întrerupem activitatea, având în vedere că aceasta este o perioadă de vârf. Se lucrează la gestionarea cererilor pentru subvenţiile la căldură şi nu putem să blocăm activitatea”.
„Suntem, însă, solidari cu cei de la Finanţe, care fac grevă şi cred că o modificare a sistemului de salarizare are mai multe şanse de reuşită în cazul unui protest al finanţiştilor de la minister”. Potrivit lui Cezar Baraş, sindicatul pe care îl conduce (afiliat la Sed Lex), numără 350 de membri, inclusiv din 12 primării din jurul Tecuciului.
Sursa: viata-libera.ro

1 Comment on "Activitate normală la primăria Tecuci"

  1. ”gestionarea cererilor pentru subvenţiile la căldură ”cand ei abia de luni primesc cererile, numai la case. pentru-ca la blocuri ai trimit pe oamenii la asociatii, desi administratorii nu au primit nicio informatie in legatura cu acesta actiune.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*