Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Ademeniti de licorile lui Bachus | https://protecuci.ro/arhiva

Ademeniti de licorile lui Bachus

Politia rutiera TecuciLa sfarsitul saptamanii trecute politistii rutieri au desfasurat 4 actiuni si 8 controale pe linie rutiera,in urma carora sau constatat 6 infractiuni in fragrant la regimul rutier.Totodata s-au constatat 381 fapte contraventionale in valoare de 49.270 lei,s-au aplicat 363 puncte penalizare,s-au retinut 14 permise de conducere (din care 4 pentru consum alcool) precum si 4 certificate de inmatriculare iar la Legea 38/2003 privind activitatea de transport persoane s-au aplicat 9 sanctiuni.
Duminica a fost identificat in trafic Petru V. de 22 ani din Matca care conducea Dacia cu numarul VN 79 LIC, avand o concentratie alcoolica de 0,52mg/l alcool pur in aer expirat. I s-a intocmit dosar penal conform articolului 87, aliniat1 din OUG 195/2002 si i s-au recoltat probe biologice de sange pentru stabilirea cu exactitate a alcolemiei. Deasemeni soferului i s-a retinut permisul de conducere in vederea anularii pe baza hotararii judecatoresti. De aceeasi soarta a avut parte si tecuceanul Nicu Serban S. de 25 ani care a fost depistat conducand autoturismul Dacia Logan cu numarul B 72 EYA pe strada Tecuciul-Nou, avand o concentratie alcolica de 0,45mg/l alcool pur in aerul expirat.
Articol de N.P. tecuci.eu