shopify
analytics tool

Am trăit s-o văd şi pe asta: Activitatea Primăriei blocată

Actiune de sabotaj la Tecuci

Astăzi, în ziarul online Tecuceanul, a postat un articol mai puţin obişnuit. După ce, aproape zilnic, Alina Popa, redactorul acestei publicaţii ne aducea la cunoştinţă că Daniel Ţuchel şi cohorta sunt cei mai performanţi, cei mai serioşi şi bine intenţionaţi conducatori de obşte, acum aflăm contrariul:

 Luni, 27 iunie, în prima zi de mandat, edilul Cătălin Hurdubae însoțit de viceprimarul Dănuț Pintilie au mers în fiecare birou al Primăriei pentru a cunoaște funcționarii publici cu care vor lucra în următorii 4 ani.

În acest mod au constatat că lipseau, fiind în concediu de odihnă, secretarul Consiliului local, Iuliana Staicu, șefa de la Taxe impozite, Adriana Munteanu și directorul economic Angelica Niță. Unii funcționari au fost detașați în alte instituții (Asistență Socială, Evidența Persoanelor) sau transferați la alte birouri, tot în ideea de a nu putea avea noul primar cu cine lucra.

Conducerea Primăriei Tecuci a sesizat că s-a dorit blocarea activității instituției, punându-i în situația de a nu putea realiza nimic din ceea ce și-au propus.

„Astfel, cu directorul economic în concediu medical, se dorește blocarea pentru o bună bucată de timp a activității economice a Primăriei, cu secretarul lipsă nu se pot întruni ședințe pentru un interval nedefinit, iar surpriza pentru funcționari constă în faptul că nu își pot încasa salariile la începutul lunii viitoare deoarece contabila șefă poate să stea și 3 luni în concediu. Este o situație destul de jenantă însă vom reuși să ieșim din ea cât mai curând și asigurăm tecucenii că indiferent de obstacole noi vom izbuti” a declarat viceprimarul Dănuț Pintilie.

Cum ar veni: „Da’, dom’ judecător, cu onoarea mea, săru’ mâna, nereperată, cum râmâne?”; „Las’ că ți-o reperează DNA-ul!”.

Asupra acestui aspect şi a mai multor nereguli lăsate de fosta administraţie în zilele viitoare.

Sursa imagine: favor.ro

33 Comments on "Am trăit s-o văd şi pe asta: Activitatea Primăriei blocată"

 1. Ziarul tecuceanul.ro a postat pe youtube Sedinta de indata a CL Tecuci din 6.07.2016. Merita sa fie vizionata, pentru a vedea, cu ochii proprii, ofensiva agresiva a personalul numit de vechea administratie si defensiva impaciuitoare a noilor organe alese…

 2. Pentru Marian :
  Cred ca este bine sa o intrebati direct pe contabila societatii, Dana Peptănaru (PEPTĂNARU DANIELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ), mai ales ca se afla intr-un vadit conflict de interese…

 3. Pentru Epsilon. Am o nedumerire: de ce societatea la care faceti referire functioneza in pierdere? Daca este sa ne raportam la aceiasi societate dinainte lui iunie 2012 constatam ca functiona cu profit. Si nu orice profit. Sa fie din cauza ca in luna mai 2013 consiliul local Tecuci format din USL (PSD+PNL) au hotarat prin hotarare de consiliu local sa introduca in faliment vechea societate piete S.A. care avea profit? Repet nu orice profit. Ciudatenia vine cand introduci in faliment o societate care are profit si faliment creat de tine, de consiliul local ca atotentitate. Cumva actuala societate Piata ……SRL este in pierdere fiindca trebuie sa platesca toate sumele de bani catre lichidatorul judiciar numit in mai 2013 de consiliul local pentru societatea piete SA care functiona cu profit?

 4. Din simpla curiozitate :

  Dana Peptănaru , contabila societății Zone Verzi Tecuci (unde se vand legume si fructe pentru populatie), este, in acelasi timp, si administratorul firmei PEPTĂNARU DANIELA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, CUI 29807956, cu sediul in aleea Capitan Gheorghe Decuseara nr. 11 Tecuci , judetul GALAŢI, nr. Registrul Comertului F17 /204 /2012, care are ca obiect comercializarea de fructe și legume proaspete (cu ridicata) ?

 5. Raspuns pentru rockefield :

  Nu doresc sa intru in polemica cu Dvs., mai ales ca faceti afirmatii partizane. Pentru cultura Dvs. generala, trebuie sa va spun ca inca de pe vremea fostelor regii IGO Tecuci ( EGC Tecuci) si RA Piete Tecuci, si pana la actualele societati specializate, subordonate Consiliului Local Tecuci, aprobarea preturilor si tarifelor prestate pentru populatie se face inaintea inceperii anului ( de regula o data cu impozitele si taxele locale), conform propunerilor inaintate de societatile respective Consiliul Local. Este inutil sa mai amintesc faptul ca cei care au propus si aprobat tarifele pe anul 2016 erau , cu totii, numiti de fosta administratie.

  Proiectul de hotarare privind modificarea tarifelor practicate de SC Zone Verzi Tec SRL s-a intocmit de societatea respectiva . Invitată să participe la ședința din 6.07.2016, contabila societății Zone Verzi, Dana Peptănaru, a recunoscut că societatea respectivă merge pe pierderi. Unul din motive este acela că în decembrie 2015 un funcționar public din Primărie (?!) a produs o eroare dând spre aprobare tarife similare anului 2014. Un alt motiv ar fi debitele pe care societățile restante le înregistrează. Una dintre societățile cu datorii de sute de milioane de lei la buget este chiar a consilierului liberal PAPUC PETRU:SC PETRONICTEC SRL , datoare bugetului Tecuciului cu peste 710 milioane lei, sumă la care se adaugă majorări calculate pentru întârzieri de plată.

  In sedinta din 6.07.2016, Consiliu Local i s-a fortat mana, fiind pus in situatia de a aproba Proiectul de hotarare al SC zone Verzi Tec. SRL, desi nu participase la redactarea lui si nu avea cum sa verifice realitatea pretentiilor societatii, neavand specialisti loiali, in care sa aiba incredere. Mai mult, nu a fost informat de juristii din aparatul propriu si de Secretarul Primariei ca nu este legala modificarea tarifelor pe parcursul anului, deoarece apar discriminari si diferentieri pentru aceleasi servicii prestate populatiei.

  Se vede clar ca personalul mostenit de la vechea administratie, saboteaza pe fata actualul Consiliu local. Afirmatia facuta de noul Primar , ca „a găsit în Primărie în principal profesioniști care pot satisface circuitul normal al activității „ este contrazisa de realitate…

  In consecinta, vor urma epurarile….

 6. Raspuns pentru Epsilon. Da. Vor fi sesizate autoritatile competente cu privire la anularea acelor dispozitii. Nu va faceti griji si tot Da pentru domnul Epsilon fostul Primar avea dreptul si obligatia sa isi exercite toate atributiile pana la depunerea juramantului de catre noul Primar. Deci dupa alegeri avea dreptul sa emita dispozitii. Dar sa lasam aspectul acesta in sarcina autoritatilor care vor fi sesizate si sa discutam despre cum ieri 6 iulie 2016 majoritatea PSD si cu domnul Primar Hurdubae au hotarat majorarea tarifelor la piata. Ce ziceti nu este mai important subiectul asta? Un subiect care va avea dezbatere si in piata centrala fiindca a crescut confortul celor care vand haine, a fost reparata copertina si nu vor mai fi plouati in cap. Nici caldura nu prea mai este nu-i asa? E nevoie de bani la partid nu? Adica banii tecucenilor trebuiesc furati in continuare nu? Nu cumva tot PSD ul a majorat tarifele la piata si in anul 2013? Se pare ca pe fiki nu prea il preocupa sa majoreze tarifele? Acum in 2016 de ce a marit PSD tarifele ca inflatia a scazut. Cumva pentru nevoie de bani de furat si de transporat la partid. O sa stragem semnaturi in piata sa anulam aceasta hotarare dar la instanta de contencios nu cum au fost anulate dispoztiile.

  • Tuchelistii care l-au incalecat pe Hurdubae | 7 iulie 2016 at 11:31 | Răspunde

   Domnule Tuchel, de ce dezinformezi opinia publica? Pai tarifele au fost majorate din doua motive ; 1 -Fosta contabila sefa a primariei NUTA ANCA ANGELICA a trimis spre aprobare CL in timpul mandatului dvs. tarife din anul 2014, astfel ca societatea a mers pe pierderi; 2- datorita maririi salariului minim pe economie. Apoi a facut o proasta impresie tuchelista dvs. de la aceasta societate, care tipa la consilieri ca din cauza dumnealor societatea are pierderi. Desi i-sa atras atentia de catre dl. consilier Diaconu ca agresit adresa, si la fosta administratie condusa de Tuchel trebuia sa tipe, a continuat sa vocifereze. Pai respectiva blonda in timpul mandatului tuchelist nu venea la sedinte si in general nu auzeai un piuit in aceste sedinte, care aveau un caracter stalinist, nu se admitea nici un fel de dezbatere – in comparatie circul facut ieri de stahanovistii liberali condusi de Papuc, care in vremea lui Tuchel era primul care baga pumnul in gura consilierilor. Si in general la aceasta sedinta noul primar a parut incalecat de tuchelistii din primarie, dar si din cele 7 societati, care jubilau dupa sedinta pe holurile primariei, aflata in continuare sub ocupatia tepeana.

 7. Ar fi interesant si important sa aflam mai multe lucruri despre presupusele dispozitii ilegale, date de fostul primar Tuchel, in perioada 5-23.06.2016 . Dispozitiile sunt numerotate si inregistrate intr-un Registru, pe care-l detine Secretarul municipiului. Astfel, am vrea sa stim daca :

  – avea fostul Primar calitatea si competenta de a emite Dispozitii, in intervalul dintre aflarea rezultatului alegerii si data investirii noului Primar ales ?

  – la ce se refereau, in mod concret, aceste dispozitii ( modificari organizatorice, schimbari de personal, angajari de lucrari, inchirieri si concesionari de terenuri, pasune, cladiri si constructii, diverse achizitii publice, etc.) ?

  In ceea ce priveste legalitatea sau ilegalitatea anularii Dispozitiilor emise de fostul Primar, cred ca ar trebui sa lasam juristii cu experienta sa-si dea cu presupusul.

  Principial vorbind, Dispozitiile s-au emis si anulat (retractat, revocat) de aceeasi entitate, respectiv Institutia Primarului. Faptul ca aceasta institutie a fost reprezentata, la data emiterii, si apoi, la data anularii, de doua persoane diferite, nu cred ca are vreo relevanta.

  In cazul in care o entitate isi anuleaza propriile hotarari, nu este nevoie de interventia Instantei de judecata. Daca totusi cineva se considera lezat, se poate adresa institutiilor competente….

 8. Primaria Tecuci si inainte functiona cu 70 de functionari. Acuma sunt peste 200. Cred ca 100 de functionari in Primarie sunt suficienti.Pana la urma cetatenii platesc impozite ca sa li se faca ceva pe strada nu ca sa intretinta salariati angajati unul peste altul in Primarie. si sunt curios ce se tot fac cu banii care se strang din chiriile care le plateste lumea in piata? Lumea tot plateste cate 7,8 muilioane pe luna chirie la o taraba in piata si de pe vremea lui Lazar nu s-a mai facut nimic la piata aia. Copertina este sparta, iarna e frig de nu poti sa stai, vara te coci de cald si te ploua uneori in cap dar bani se strang cu miliardele in fiecare luna. Pana la urma trebuie sa stie si omul ala care vinde la taraba ce se face cu banii lui din chiria pe bucata aia de tabla care plateste in fiecare luna?

  • Pe site-ul http://www.municipiultecuci.blogspot.ro este prezentata organigrama Primariei Tecuci, aprobata cu Hotararea Consiliului Local nr.229 din 30.07.2015, conform careia aparatul de specialitate al Primarului are 240 posturi. Probabil ca aceasta organigrama este inca in vigoare.

   Facand abstractie de faptul ca activitatea atator salariati nu se vede in cadrul municipiului, ma intreb cum de reusesc sa lucreze, impreuna, in sediul Primariei, unde, pe vremea lui Lazar, abia incapeau maximum 100 functionari publici si contractuali…

   • Pai ei apar doar pe statul de plata, vezi si la cimitir, unde in acte sunt 43 de angajati. Trebuie verificat ce este cu acest nr. foarte mare de angajati care apar in acte, dar pe care nimeni nu ia vazut la ochi. Exista suspiciunea ca in acest mod se sifonau banii publici. Trebuie vazut in buzunarele cui intrau acesti bani.

 9. Raspuns pentru domnul Rep. Dispozitiile emise de Primar pot fi anulate doar de instantele judecatoresti. Acesta este si motivul pentru care la sfarsitul fiecarei dispozitii se trece un articol care scrie ca poate fi contestata in termen de 30 de zile la instanta de contencios administrativ. Deci, instanta constata daca este legala sau ilegala dispozitia. Daca domnul Hurdubae a anulat acele dispozitii a facut o mare ilegalitate fiindca s-a substituit unei instante de judecata si e grav rau de tot. Sa speram ca nu a anulat nici o dispozitie ca altfel ar fi inceput mandatul cu stangul.

  • Tepeanul da ordin - faceti haos in Primarie | 5 iulie 2016 at 17:16 | Răspunde

   Deci domnule TUCHEL, poti sa dai 266 de dispozitii prin care muti salariatii dintr-un birou in altul, desi acestia habar nu au despre ce este vorba la noul loc de munca, poti sa golesti conturile primariei, facand plati pt. lucrari supraevaluate si alte asemenea si sa fie legale? Nu domnule, asemenea dispozitii pot fi anulate fara a fi nevoie de nici o hotarare judecatoareasca, foarte simplu, se emit noi dispozitii prin care se revine la situatia anterioara.Stim ca ai vrut sa creezi haos, dar toate astea se vor intoarce impotriva dvs. Oricum toate documentele care dovedesc ilegalitatile dumitale vor fi inaintate la DNA.

  • Stefan Grama | 5 iulie 2016 at 17:29 | Răspunde

   Trebuie spus ca au fost si dispozitii date de fostul primar, care au produs pagube care nu mai pot fi recuperate. De exemplu, desfiintarea arhivei, laudata de Alina Popa in Tecuceanul, in urma cu doi ani, pt. amenajarea careia s-au cheltuit cateva miliarde, nu stim cate, deoarece tepeanul a refuzat sa prezinte documentele, banii care acum sunt pierduti. Apoi, banii cheltuiti cu instalatia de monitorizare, camere video, care au fost dezafectate de tepean inainte de a pleca. Totusi, avem informatii ca aceste camere au inregistrat pe cei care au distrus documentele si le-au carat cu sacii in afara primariei, inainte de a fi oprite de tuchelisti. Sa va amintesc si de dispozitia data cu o zi inainte de investirea noului primar, prin care au fost platiti 30.000 euro pt. transportul de moloz, despre care s-a scris pe acest sait? Stiti ce este interesant? Acest moluz a fost transportat intr-un loc unde acest lucru este interzis, si cu doua saptamani inainte, fostul primar Tuchel fusese amendat de Garda de Mediu, pentru fapte asemanatoare. Asa ca mai usor cu pianul pe scari.

 10. Potrivit Vicepremierului Vasile Dîncu, sunt în curs de elaborare Codul administrativ al României şi Codul de procedură administrativă a României, care vor reglementa principiile unitare de guvernare a administraţiei centrale şi locale, conceptele, termenii, instituţiile şi procedurile. Aceste coduri vor fi supuse aprobarii viitorului Parlament, urmand a fi aplicate, probabil, din anul viitor.

  In consecinta, masurile organizatorice care se iau acum de noul Primar, mai mult sau mai putin inspirate, au un caracter temporar, de tranzitie spre forma unitara de organizare preconizata de Guvern.

  Chiar daca, deocamdata, se mentine sau se mareste organigrama si numarul de personal incadrat in institutiile si societatile subordonate Consiliului Local Tecuci, la anul, ca efect al legii, va interveni marea restructurare.

  Cei care-si inchipuie ca vor putea sa-si pastreze locurile de munca si functiile, sarind dintr-o barca in alta, vor avea o mare deziluzie…

  • Radovei Sebastian | 4 iulie 2016 at 18:20 | Răspunde

   Dumneata pe ce lume traiesti? Adica nu ne-au ajuns 4 ani cu tepenii ? Nu domnule, asa cum au venit asa sa plece. Ce sa mai asteptam ? De o luna totul este blocat in oras. Toti sefi tuchelisti din administratia locala trebuiesc inlocuiti. Locuitorii orasului pentru asta l-au ales pe dl. Hurdubae, sa ne elibereze de tuchelisti si sa readuca orasul la normalitate.

   • Raspuns pentru Radovei Sebastian :

    Sunt de acord cu Dvs. cand spuneti ca locuitorii orasului l-au ales pe dl. Hurdubae, pentru ca sa ne elibereze de tuchelisti si sa readuca orasul la normalitate. Toti sefi tuchelisti din administratia locala trebuie inlocuiti, si, asa cum au venit , asa trebuie sa plece.

    Deocamdata , insa , tuchelistii ocupa posturile din Primarie si celelalte institutii subordonate Consiliului local . Asa cum au constat edilul Cătălin Hurdubae si viceprimarul Dănuț Pintilie, a fost suficient ca doar 3 functionari publici, cu functii de conducere, sa plece in concediu, pentru ca activitatea Primariei sa fie blocata. Ce se va intampla insa daca toti tuchelistii vor pleca imediat ? Avem persoane bine pregatite, cu experienta profesionala si moralitate ireprosabila, cu care sa-i inlocuim ? Sau posturile vor fi ocupate la repezeala, pe criterii politice, de incompetenti si impostori , care pana-si vor intra in atributii, vor amplifica haosul din Primarie ?

    Ca ne place sau nu , va trebui sa existe o perioada de tranzitie, in care sa se faca predarea –preluarea activitatilor, schimbarile de organigrame, modificarile statelor de functii si de personal, etc. Imi doresc ca aceasta tranzitie sa se incheie cat mai repede, iar ce-am patimit in ultimii patru ani sa devina istorie…

 11. Si daca doamna Staicu si-a dat demisia din functia de secretar fiindca nu era din Tecuci, atunci cine va fi secretar in locul ei? Unul nascut si crescut in Tecuci sau tot unul din export?Unul care lucreaza in Primarie ori unul din afara Primariei dar nascut in Tecuci? Ramane sa aflam

 12. Ultima ora ! Am aflat ca dl. primar Hurdubae a anulat mai bine de 160 de dispozitii ilegale, date de fostul primar Tuchel, dupa data de 5 iunie, cu scopul vadit de a sabota activitatea primariei. Deasemenea sursele noastre spun ca se fac verificari in legatura cu sumele cheltuite de tuchelisti – a se citi tunurile date de acestia – dupa 5 iunie.

 13. Crivat Gheorghe | 4 iulie 2016 at 13:15 | Răspunde

  Cum este sabotata activitatea noii conduceri a Primariei? Simplu. Toate funcțiile de conducere din Primarie si cele 7 societati sunt detinute de tuchelisti, care fac ce vor. Priviti cum arata orasul la o luna dupa alegeri – strazile si parcurile pline de mizerii, tot felul de gropi rezultate in urma lucrarilor incepute si abandonate de tuchelisti etc. In acest timp majoritatea acestor indivizi s-au bagat in concedii de odihna sau medicale, iar ceilalti nu pot fi gasiti, aparand la birouri doar atunci cand subalternii – si ei tuchelisti – îi anunta ca a venit vre-un control, doar pentru a interzice accesul la documente. In rest acesti indivizi se intalnesc prin tot felul de bodegi – cu precadere la pietricele, dar si la crama PNL- unde încearca prin tot felul de pesedisti sa intre pe sub pielea noului primar si eventual sa isi pastreze functiile, si evident sa isi continue jaful.

 14. Consiliul Local al Municipiului Tecuci are următoarea componenţă: PSD 9 consilieri, PNL 4 consilieri, ALDE 2 consilieri, PMP 2 consilieri, Oancă Samir consilier Independent, UNPR 1 consilier

  Hotararile Consiliului Local se aproba cu majoritatea simpla a consilierilor (jumatate din numarul de consilieri plus unul), sau cu o majoritate de 2/3 din numarul de consilieri, dupa caz.

  La un numar total de 19 consilieri, cat are CL Tecuci, majoritatea simpla este de 11 consilieri, iar pentru majoritatea de 2/3 sunt necesari 13 consilieri.

  In consecinta, pentru a-si promova hotararile, PSD trebuie sa faca aliante de conjunctura cu alti consilieri, care vor sustine insa PSD numai in cazul in care vor fi cointeresati.

  Alianta de colaborare cu PMP e naucitoare, dar, probabil ca pretentiile lor au fost acceptabile, asa ca PSD-ul are acum majoritatea simpla. Pentru obtinerea majoritatii de 2/3, va face intelegeri ocazionale cu ALDE si d-nul Oanca Samir.

  Asa e politica, te faci frate cu dracul, pana treci puntea…

  • Andrasescu V. | 4 iulie 2016 at 14:08 | Răspunde

   Erau draci in timpul lui Tuchel si mai sunt si acum prin primarie. Pentru a pune lucrurile la punct actualul Consiliu trebuie sa ia haturile in propriile maini, sa treaca la aprobarea unei noi organigrame a Primariei, din care sa dispara toti tuchelistii, si la desfiintarea a cel putin 4 din cele 7 societati. Iar pana atunci trebuie convocata o sedinta extraordinara a CL prin care toti directorii tuchelisti sa fie inlocuiti, pentru a inlatura blocajul existent.

 15. Poate ne dă amănunte Hurdubaie despre Noua Alianţă de Geniu dintre PSD şi băsiştii de la PMP. Curvăsăreală şi Bagabonţeală, frate! Interesant mariajul politic din Consiliul Local.

 16. Asteptam cu interes prima conferinta de presa a primarului….. Sau fuge şi Hurdubaie de presă ca Ţuchel de tămâie?

  • TECUCEAN DIN TECUCI | 1 iulie 2016 at 00:04 | Răspunde

   Domnuleprimar.ro ! Astăzi, 30.06.2016 se împlinesc exact 4 ani de cînd, din 30.06.2012, pe portalul DOMNULEPRIMAR.RO , Primarul Municipiului Tecuci nu a mai răspuns la nici o întrebare. Deci un mandat de primar, acela fiind a domnului ex-primar Ţ.G-D., acest site a fost ignorat . Domnule Primar hurduvae, aveți de gînd să procedaţi la fel ? Cînd veți recupra ID-ul si parola de logare pentru a răspunde la viitoarele întrebări adresate de cetăţenii Tecuciului, direct dumneavoastră ? SE.., ATENTI, ATÎT INTREBARILE CÎT SI RASPUNSURILE POT FI VIUALIZATE DE TOATA LUMEA, ADICA DE TOATA TARA. E UN FEL DE …FACEBOOK… DAR NU DE FACTURA ACESTUIA.

   • TECUCEAN DIN TECUCI | 1 iulie 2016 at 00:11 | Răspunde

    VA ROG SCUZATI, V-AM SCRIS GRESIT NUMELE. NU DIN NECUNOASTERE SAU DIN REA INTENTIE. Vederea la lumina difuza se face vinovata de greseala de scriere.

 17. Ei lasati ca a venit City manager Butunoi Liviu. El are mare experienta. Mare tare de tot. Sa vedeti ce o sa performeze administratia……tare de tot.

 18. Astazi de dimineata pe cine credeti ca am vazut???? Pe dl Gherhard da in postura de sofer imbracat lejer cu tricou rosu ,ochelari de soare pt a nu fi recunoscut sofer pe duba lui taticu . E alta treaba acum si in dreapta avea pe primarita cred ca era una dolofanica. Acum da misto job. Dar ce a facut cu costumul ? halatul halatul unde eeeee unde unde? Asa tata ai revenit cu picioarele pe pamant.

 19. DACA NU SE INTELEGE SI DE NOUA CONDUCERE A ORASULUI CA ESTE NEVOIE STRINGENTA DE A PUNE ORDINE IN TOATE SECTOARELE DIN PRIMARIE SI O RESTRUCTURARE SERIOASA ,PSD ,V-A TRAGE PONOASELE SI IMPLICIT LOCUITORII ORASULUI .SI SUSTINATORII FOSTULUI PRIMAR SA PRICEAPA CA PATRU ANI STAU PE TUSA SI IN OPOZITIE ,ASA ESTE DEMOCRATIC !VOM URMARI CU ATENTIE CINE ESTE MAI BUN !4

  • Strategia fostului primar are scopul de a bloca activitatea administratiei publice locale, respective a Primariei , institutiilor publice si a societatilor subordinate Consiliului Local, pentru discreditarea PSD, in perspectiva alegerilor din toamna. Faptul ca populatia municipiului va avea de suferit, nu conteaza…se inscrie la pierderi colaterale.

   Nemultumirea acumulata de populatie pana la alegerile parlamentare se va vedea la vot, cand alegatorii exasperati, vor renunta la candidatii PSD in favoarea celor din PNL. Astfel , vechiul Primar va avea sanse sa ajunga in Parlament, pentru a face , in continuare, mult “bine” pentru cei care l-au ales.

   O vorba veche spune ca “fiecare are ce merita”…

 20. Invers ca in poveste cei trei purcelusi s-au ascuns abia dupa ce a plecat lupul cel rau…si cu toate acestea e atat de usor…sunt legi care permit verificarea concediilor medicale…si e vai de pielea medicului care emite certificate medicale „by request”…

 21. Buna strategia d-lui Tuchel,dar nu stiu in ce masura da si rezultate!

 22. Jana nu e moartă | 29 iunie 2016 at 19:51 | Răspunde

  Ţucheliştii au sabotat Tecuciul 4 ani, de ce să nu continue miştocăreala şi golăneala? Dacă noul primar nu o să îi scoată URGENT lui Ţuchel infracţiunile la suprafaţă şi nu o să le facă publice se face părtaş la ţuchelism….Poate se va ocupa de aceste lucruri noul si vechiul consilier personal Constantin Grosu…. Ţucheliştii primesc acum carnete PSD si devin membri PSD de nădejde. Ţuchelismul se REINVENTEAZĂ! Ţuchelismul se TRANSFORMĂ!…Aţi sperat altceva, naivilor? Nu mai plânge Jane, Plânsul e de formă…… Stă păduchii întinşi la soare. Stă păduchii câte doi… Plângea şi caii de la DRIC.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!