shopify
analytics tool

ATENŢIE!!! Se distrug documente în Primaria Tecuci

distrugator-de-documente-Tecuci

În cursul zilei de 8.iun.2016 am intrat în posesia unei informaţii conform căreia se distrug documente oficiale în sediul Primăriei Tecuci. Am mers la faţa locului şi nu mică ne-a fost mirarea sa găsim mai mulţi saci cu documente ascunse în spatele garajului din curtea primăriei. După alte 10 minute am revenit pentru a informa organele de anchetă despre existenţa acestora. Surpriză! Sacii fotografiaţi de noi au dispărut. Deoarece există o anchetă in curs no să dezvăluim mai multe detalii.

Avertizăm totuşi pe cei responsabili că riscul la care se expun este considerabil (penal) şi că o să fim cu ochii pe ei pentru o corectă informare a tecucenilor.

saci-cu-documente-in-primaria-tecuci-2

saci-cu-documente-in-primaria-tecuci-1

saci-cu-documente-in-primaria-tecuci-4

saci-cu-documente-in-primaria-tecuci-3

 

 

13 Comments on "ATENŢIE!!! Se distrug documente în Primaria Tecuci"

 1. Regula impusă de legiuitor prevede că orice persoană care constată pierderea, sustragerea sau distrugerea unor documente justificative are obligaţia să aducă fapta la cunoştinţă, în scris, în termen de 24 de ore de la constatare, organelor de urmarire penala si conducătorului Unităţii Administrativ Teritoriale. Ori de câte ori pierderea, sustragerea sau distrugerea documentelor constituie infractiune, se sesizeaza imediat, in scris, organele de urmărire penală.
  Reconstituirea documentelor este obligatorie.
  Fapta persoanei care nu reface, cu intenţie sau din culpă, documentele distruse constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Infracţiunea este susceptibilă de participaţie penală în forma instigării şi a complicităţii. De asemenea, este posibilă participaţia penală improprie.

  Acţiunea penală se pune în mişcare din oficiu.

  Comentarile sunt bune, dar ar trebui facut ceva concret…

 2. Lupusor Mirel | 10 iunie 2016 at 18:36 | Răspunde

  Reintors la munca, tepeanul, a dat ordin lui Robin sa reaia campania propagandistica de prezentare a maretelor realizari tucheliste. Astfel, astazi in Tecuceanul sunt prezentate lucrarile din parcul de pe Bulevard. Toate bune si frumoase, dar propagandistii nu ne spun si daca aceasta lucrare are aprobari legale, cat a costat si cine e beneficiarul gheseftului.

 3. fost antituchel | 10 iunie 2016 at 14:11 | Răspunde

  cred ca pe aici sunt cateva persoane duse cu capul.
  cum sa se gandeasca ca cineva cu o functie de conducere in primarie sau societati, servicii, etc. ar incepe sa distruga sau sa sustraga documente?
  ca sa ce?
  credeti ca nu se gandeste ca oricand va fi chemat de acasa si va da cu subsemnatul?
  aveti niste minti bolnave fratilor, cu parere de rau o spun.

  in loc sa munciti, stati la barfe pe facebok si bloguri, comentati, poate intrati in gratiile viitorilor conducatori.

  pune-ti mana la munca.

  • fost antituchel | 13 iunie 2016 at 17:21 | Răspunde

   eu aici am scris „puneti mana la munca”

   deci parerea mea e ca se scrie fara cratima, nu stiu de ce ati facut modificare.

 4. Asta este inca o dovada ca nici unul dintre cei angajati de Tuchel in Primarie ori din cei vechi care i-au facut jocul nu merita sa mai ramana.

 5. Miercuri, 08.06.2016, in jurul orei 17:30, fostul director al societatii Spatii Verzi, domnul Lupascu, a fost vazut intrand in sediul societatii din incinta Parcului Dendrologic unde a stat aproximativ o ora (se poate verifica pe camerele de filmat). Cu ce drept intra in societate, dupa terminarea programului de lucru, el nemaifiind director de ceva timp? Oare se rup documente si la societatile din subordinea primariei?

  • Mircea Gheorghe | 10 iunie 2016 at 11:15 | Răspunde

   Nu trebuie sa ne mire, avand in vedere ca cele mai dubioase afaceri facute de Tuchel, au avut drept paravan aceasta societate. Sa nu uitam amenzile se miliarde primite de tepean pentru divizarea lucrarilor efectuate in parc, de deturnarea celor 30 de miliarde facute tot prin intermediul acestui Lupascu. Acum se pune intrebarea de ce a fost lasat acest individ sa intre in societate desi nu mai este angajat al ei?Cred ca procuratura trebuie sa declanseze de uregenta o ancheta si la acesta societate, pana nu va fi prea tarziu.

  • orice inceput are un sfarsit | 10 iunie 2016 at 13:45 | Răspunde

   asta imi place mie. se da din casaaaaa
   cin’ sa fie, cin’ sa fie?
   oare e la cine se gandeste toata lumea?
   am fost la paznic si am intrebat cine s-a interesat…
   raspunsul este clar: cineva care a pupat in cur colegii mei de la PNL pana acum catva timp , iar acum incearca sa-i pupe in cur pe ceilalti de la PSD, dar se pare ca nu-i reuseste.
   succes scumpa doamna. aveti nevoie.
   PS: in viata trebuie sa lasi loc de buna ziua, ca roata se invarte.

 6. Anonima de la dezbaterea publica proiect ITL din 06.11.2015 | 9 iunie 2016 at 12:26 | Răspunde

  Trebuie avut grija FFF mare… functionarii angajati/pastrati de Tuchel sunt DISPUSI la ORICE…. ii cunosc FFFF bine… eu lucrez la privat si am primit documente „oficiale” adresate societatii unde lucrez (sunt economist) „prelucrate”, fara a avea o baza corecta, legala in spate… si ne-au tarat prin instanta de peste 2 ani…in mare parte am avut castig de cauza…dar ‘tuchelistii” nu s-au lasat…au facut apel, ca de…au „spate”… scuzati aveau „spate”…. deci vorbesc in cunostinta de cauza… I.S.

 7. Cred ca cei de la Psd ar trebui sa trimita cate un om in primarie cu treaba. Sa observe ori si ce miscare. sa stea pe culoar la fiecare etaj. GOLANII sa plateasca pt ca a-ti mintit si ne-ati umilit jepcarilor. Iar Dl Hurdubaie sa invete din treaba asta ca 4 ani trec repede. Macar Dl Hurdubaie nu a promis ca Tuchel.

 8. Cred ca noul primar trebuie sa preia imediat institutia , deasemenea organele abilitate ale statului sa sigileze toate birourile si sa numai permita accesul functionarilor pana la predarea gestiunii Tuchel. Sunt informatii ca astfel de fapte se petrec si societatile aflate in subordinea primariei, unde trebuies luate aceleasi masuri.

 9. Cetatenii Tecuciului cer Procuraturii sa se autosesizeze !!Domnilor procurori ati tăcut destul!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!