shopify
analytics tool

Av. Dan Frâncu: „Adevăraţii liberali şi democraţi Europeni

Dan-Francu-Avocat

Ca efect al fenomenului general şi naţional, prin care liberalii adevăraţi se regrupează în jurul steagului politic al lui Călin Tăriceanu şi al liberalismului european autentic, şi la Tecuci s-a declansat exodul. Cunoscutul avocat tecucean, DAN FRÂNCU, s-a înscris în ALDE TECUCI. „Nu pot urma, necondiţionat, şi indiferent, ceea ce fac unii dintre liderii liberali vremelnici dintr-un partid istoric şi un oraş bun. Un liberal autentic este un liberal care îşi iubeşte oraşul şi îi vrea binele „- av. Dan Frâncu.

Sursa: vasilediaconu.ro

3 Comments on "Av. Dan Frâncu: „Adevăraţii liberali şi democraţi Europeni"

 1. victor paul dobre | 18 aprilie 2016 at 23:26 | Răspunde

  Iar batranul Quintus este un mare om de onoare! Fata de cine?

 2. victor paul dobre | 17 aprilie 2016 at 21:00 | Răspunde

  Cam tarziu se vrea binele orasului! De regula, umbrela se desface cand incepe sa ploua, nu dupa ce a stat ploaia!

 3. Ca in PNL Tecuci lucrurile stau prost, e adevarat. Din pacate, in loc sa existe o elita, oameni cu un oarecare orizont, varful acestei organizatii locale s-a umplut de mocofani cu bani. Oameni fara constiinta, fara viziune, amatori de functii din care sa le iasa ceva. Fenomenul nu a aparut acum, este politica dusa de presedintii care s-au perindat, dar pe domnul Francu nu il deranja, o incuraja si chiar o si justifica.
  Acum, probabil, ceva din agenda personala nu i-a mers desi, pot exista si alte explicatii – misiuni.
  Chiar as vrea sa aflu cine mai e in ALDE, ce liberali pur-sange sunt pe-acolo?
  Oricum, dl Tariceanu s-a decrebilizat fugind in bratele lui Ponta, atunci cand PNL a facut gestul de demnitate de a-si recapata independenta.
  …. Ieri, Tariceanu ii cerea demisia de onoare presedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Qvintus, pe motivul propunerii lui Marian Munteanu pt primaria capitalei.
  Batranul Qvintus pur si simplu i-a dat o replica devastatoare, care va ramane in istorie: „Cand un om de onoare imi va cere demisia, atunci as putea reflecta, m-as putea gandi…”

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*