Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Averile Parlamentarilor | https://protecuci.ro/arhiva

Averile Parlamentarilor

Ionel Daniel Butunoi - Senator

Relativ recent parlamentarii şi-au depuse declaraţiile de avere şi de interese pentru anul 2013. Spectaculoase sunt tranzacţiile cu bunuri mobile şi imobile, restituirile de împrumuturi numărabile în saltele de bani, vânzările de terenuri a la Bogdan Ciucă, fără a fi precizate natura şi locul terenurilor, pensiile private fabuloase pentru care au cotizat tot din venituri bugetate, sume uriaşe care provin din împrumuturile pe care le-au acordat propriilor firme… etc. Cert este că aceste declaraţii date sub propria semnătură sunt pitoreşti, hazlii, neserioase, făcute la plesneală, completate ilizibil şi pline de manufacturi fiscale menite să nu îi expună unor verificări profesioniste făcute de către cei în drept şi calificaţi pentru asta. Sunt, pur şi simplu, acoperişuri pentru eventualele ploi cu cioate … care nu vor veni decât pentru populimea ruptă în cur şi degrabă votantă stimulatoriu.

Nevastă de senator cu venit ca medic de familie de 65.000 ron
Am plecat din Pechea mândră spre Tecuciul sumbru, unde lumea de la bloc e săracă şi parcă condamnată în raport cu pechenii. Aici, nimic spectaculos la senatorul prefabricat Daniel Butunoi, înfipt în listă şi în mandat, doar – doar şi-o salva falimentele şi debitele către terţi, în afaceri el dovedindu-se mai novice ca un poet.
La început de mandat, în 18.12.2012, senatorul de Satul Nou sau de Ocaua lu Cuza a raportat un credit la Banca Transilvania, contractat în 2007 şi scadent în 2032, în valoare de 145.000 de euro. Dar a raportat, tot preventiv, şi venituri de 65.138 de lei pe an pe filiera soţiei, Mirela Butunoi, ca medic de familie.
Spectaculos la acest senator mi se par veniturile uriaşe obţinute de soţie ca medic de familie. Mă, păi înseamnă că toţi tecucenii rămaşi acasă sunt bolnavi şi că jumătate din ei sunt arondaţi la cabinetul doctoresei-senator. Păi parlamentarul a câştigat în 2013 doar 58.908 lei (în acte, bre!), iar soţie-sa, tot ca medic de familie, a încasat în jur de 60.000 de ron. Venituri care le-a permis un leasing de 20.000 de euro la Porche Leasing România IFN SA Voluntari, scadent în 2016….

Marin, senatorul de popuşoi, îşi dă în faţă un milion de ron
În 2012, Nicolae Marin devine primar de Pechea, o comună de peste 12.000 de locuitori, cu putere economică peste oraşe ca Tg. Bujor sau Bereşti, PP-DD sucindu-le minţile pechenilor care nu sunt nici majoritar săraci, nici majoritar proşti. În acelaşi an, aburit şi de Eugen Chebac, cel ce a rămas fără pesede şi a pierdut şi alegerile ca preşedinte al CJG, Marin ajunge ditai SENATORUL în forul legislativ suprem al ţării. Şi, (ei) parcă premeditând, în 2012, ca pentru început de mandat, este activ la drumul mare în mişcări financiare. …..

Paralela-45-Tecuci-Concedii

Deputatul Ciucă raportează venituri anuale de 465.000 ron!
Deputatul Bogdan Liviu Ciucă este un notar cu succesul moştenit de la defunctul său asociat, Ioan ZAMFIR. Desigur, ştie carte, este doctor, conferenţiar universitar la ambele universităţi gălăţene, este autor şi coautor de cărţi, implicat masiv în Camera Notarilor Publici Galaţi, în Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România, în Institutul Notarial Român, prezenţe active sau nu, care i-au adus în 2013 fabuloasa sumă de 283.553 ron….

Toader depozitează 350.000 ron şi 50.000 de euro
Agricultor – neagricultor, navigator – nenavigator, dar sigur la vatra domnicană, ca mare şi de temut director al Şcolii de Ofiţeri Fluviali, Mircea-Nicu Toader a trecut cu brio şi peste securitatea de care a scăpat graţie Împăratului Iulian Simionescu, dar a şi fost răsplătit de către noi, populimea, cu circa 500 milioane de lei vechi pentru că ar fi fost persecutat pentru baxuri de bunuri de contrabandă nejustificate, iar acum ni se înfăţişează ca un om ajuns cu neam cu tot, timp de multe generaţii, flerul său şi lipirea de bani fiindu-i ca o a doua natură…..

Gata, îmi vine să-mi trag una în conştiinţă, băi, nesătuilor!
În ediţia viitoare revenim cu averile parlamentarilor scăpătaţi, or cu ele ascunse prin firme  ...citeste intreg articolul

Sursa: impact-est.ro

Mobil-optic-Tecuci-oferta