shopify
analytics tool

Basta, Daniel ! Fii cu minte, senatoare !

Ionel Daniel Butunoi - Senator

Pe 16 octombrie, (într-o miercuri),  2013 – anul de (diz)graţie de după USL – plenul Senatului României, avea pe ordinea de lucru Proiectul de lege privind majorarea alocaţiilor pentru copii de la 42 lei la 200 lei. Pentru că, oriunde aiurea prin Europa comunitară, alocaţiile băneşti destinate copiilor din partea statului ating cuantumuri mai mari de 10 ori că în România. Printre iniţiatori şi (sigur că Da, tovarăşi !) senatorul Daniel Butunoi. Din Tecuci. Drăguţ! Aproape emoţionant.

Dar, deşi iniţiator (alături de alţi saghiani şi durbaci), Daniel Butunoi nu a fost prezent la vot! Unde era?! Să fi fost la o cafea cu o blondă sau să fi fost cu o blondă la o cafea? Cine ştie adevărul?! Partidul?! Huniunea Social-liberala?! Dar dacă era brunetă!? Dar banii?! 152 lei ori toţi copii ori 12 luni/an…!

Să nu fim copii, poate avea treabă omu’ ! Şi-apoi ce, Doamne-iarta-mă! cauta Mihai Viteazu prin cort când o venit Basta să-i taie  capul? Nu ştiu. Nu mă taie capu’ deloc…! Oricum, eu nu cred că Daniel B. Şi-a pierdut capul…!

Articol preluat din ziarul „Observator – ProTecuci” (no. 1)