shopify
analytics tool

Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, 07.apr.2017

locuri-de-munca-bursa-tecuci

Agenţia locală pentru ocuparea forţei de muncă (ALOFM) Tecuci, organizează vineri – 07.04.2017. – Ora 9, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie (CNAE) din Tecuci, str. 1 Decembrie nr. 107, Bursa generală a locurilor de muncă.

Sunt invitaţi să participe agenţii economici care au disponibile locuri de muncă vacante şi persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

Relaţii se pot obţine la sediul Agenţiei locale de ocupare a forţei de muncă Tecuci, Str.M. Kogălniceanu nr. 60, sau la telefon: 0236.820.398.

3 Comments on "Bursa generală a locurilor de muncă, organizată vineri, 07.apr.2017"

  1. Odata cu tepeanul credeam ca le-am vazut pe toate, dar m-am inselat. Actualul il depaseste cu mult. Priveste ce risipa se face cu banul public. Da prietene, ai dreptate a disparut teorarea din oras, nu iti mai este frica sa mergi pe strada, nu iti mai este teama ca vre-un tuchelist iti da cu bata in cap, dar hotia nu a disparut. Uite si tu, prietene, ( ori nu mai suntem prieteni?), cate zeci de miliarde au fost cheltuite inutil, prin incredintari directe , ca si pe vremea fostului, fara nici un fel de licitatie. Daca te uiti la lista cu incredintari directe (le publica zilnic deontologul) vezi ca nu s-a schimbat nimic fata de fosta administratie, ba da firmele, nu mai sunt PNL-iste sunt PSD-iste. In rest aceleasi hotii. Cred ca au studiat dosarele de pe vremea tepeanului si fac ce a facut si el ( vezi cele 800 de milioane date de fostul pe cele cateva pagini numite pompos program de dezvoltare si cele 800 de milioane date de actualul pt. intocmirea unei cereri de finantare). Este adevarat, hotia nu are culoare politica.

  2. Popovici Andrei | 10 aprilie 2017 at 19:55 | Răspunde

    Cred ca DNA-ul trebuie sa intre si peste astia de la ALOFM. Astia invart bani grei, de care beneficiaza doar protejatii politici. Nu stiu daca ati fost la o astfel de bursa. Stiti ce ai intereseaza pe ei? Participantii sa completeze formulare. Nu mai vorbesc ca multe din posturi sunt doar declarate libere, deoarece asa cere legea, dar ele in realitate sunt ocupate si cei care pun botul si aplica la respectivul post iau plasa. Nu mai vorbesc de faptul ca cei cu studii superioare sunt angajati pe alte posturi, decat pregatirea pe care o au, deoarece angajatori beneficiaza de diverse facilitati la plata taxelor, iar dupa un an, cand acestea inceteaza, respectivi salariati sunt dati afara. Multe smecherii se mai fac si in domeniul asta. Nu mai vorbesc de angajarile la stat, unde toate sunt politice, iar de la nul cand va intra in vigoare noua Lege a salarizarii, in care se prevad salarii uriase pentru bugetari, astia vor deveni cei mai bine platiti salariati din Romania. De aia si cele peste 400 de angajari facute de Hurdubae si gasca lui in ultimile luni. Angajari care se fac in continuare, basca miliardele date la tot felul de firme pentru intocmiri de cereri, spectacole, catarge, steaguri, detergenti etc. Ehee, baiatul e mai tare ca Suleiman.

  3. Degeaba tot vorbiti mereu. Tuchel este vinovat pentru toate. Chiar daca Hurdubae nu stie administratie tot Tuchel este vinovat pentru ca daca Tuchel nu era vinovat nu ajungea Hurdubae Primar. Deci Tuchel a fost asa de rau incat ni l-a adus pe Hurdubae Primar ca Tecuciul sa sufere. Si oricum Hurdubae mai bine recunoaste ca acum doua saptamani erai cu Tuchel la masa in bar la doamna consilier Diaconu dincolo de Gara de Nord. La barul unde erau basarabencele. Ce faceati amnandoi acolo pe la 9 seara?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*