shopify
analytics tool

Candidați la funcția de primar și listele pentru Consiliul local Tecuci

Candidatii la primaria Tecuci

Pentru alegerile locale din 5 iunie, în cursa pentru ocuparea fotoliului de primar, la Tecuci au rămas înscriși doar șase candidați. Aceștia sunt:

Diaconu Vasile din partea ALDE

– Bălănică Traian din partea UNPR

– Hurdubae Cătălin Constantin din partea PSD

– Gavril Claudiu Sorin, independent.

– Țuchel Gerhardt Daniel  din partea PNL

– Trandafir Ion Dănuț din partea PNG-CD

Pe listele pentru candidaturi în Consiliul local regăsim partidele: PNL, PSD, ALDE, UNPR, PMP, PNG-CD, PND, PSRO, PRM și candidatura independentului Oancă Samir Vasile. 

Acestea sunt primele 10 nume din fiecare listă de consilieri propusă:

PNL: Țuchel Gerhardt Daniel, Vasiliu Florin, Papuc Petru, Andriuță Ghiță, Dumbravă Ani-Rodica, Hulea Mitică, Leonte Ionel, Buchir Daniel, Șipoteanu Daniela Elena, Martin Eugen.

PSD: Hurdubae Cătălin Constantin, Pintilie Dănuț, Martin Cristinel-Mihail, Diaconu Petronela, Cîmpanu Tudor, Dumitriu Gina-Georgeta, Buliga Bogdan, Fărcășanu Grigore, Bulhac Constantin, Militici Ghiorghi.

ALDE: Diaconu Vasile, Pârvu Constantin, Frâncu Simion Bogdan-Octavian, Matei – Dragomir Lucian, David Cristian, Iașinschi Dorina ioana, Andrășescu Teofil, Micu Dan Ștefan, Iosif Dumitru, Boyte Luminița.

UNPR: Bălănică Traian, Chirvăsuță Laurențiu, Croitoru Cezar, Manole Isabella Monica, Chirilă Livia, Trifan Nicolae, Țucaș Constantin Corneliu, Gaibu Constantin, Drăgan Oliwer Claudiu, Vrabie Ștefan Ovidiu.

PMP: Butunoi Liviu Adrian, Coman Florin, Păduraru Dănuț, Mîrza Vasilică Cristinel, Toropleanu Ionel Săndel, Țanu Narcisa Irina, Brăescu Aurel, Lovin Valeria Olimpia, Ivan Sorin Sebastian, Diaconu Neculai.

PND: Frunză Ciprian, Costin Ioan, Nițu Andrei Daniel, Paiu Adrian, Paiu Cosmin, Popescu Ion, Pohrib Albert Claudiu, Marin Eduard, Lungu Ovidiu, Ferțu Cornel.

PNG-CD: Trandafir Ion Dănuț, Călin Samir, Costea Gelu, Tudosă Marius Cătălin, Bălan Mieluță, Popescu Eusefina, Ungureanu Valeriu, Matei Antoaneta, Manolache Constantin, Tache Gheorghe.

PRM: Stoica Florențiu, Marin Neculai, Drăgan Marius Neculai, Marin Mirela, Bărbuță Gigi, Andoniu Corneliu, Stoica Tarasciuc Gratziani, Bejescul Cristina Maria, Calcatici Ana Maria, Tonu Stratulat.

PSRO: Nițu Maricica, Catană Alina, Lungu Nicoleta, Lupu Oana Andra, Marin Alexandru Iulian, Popovici Profira, Halacu Daniel, Lupu Ciprian, Curti Costel, Voinea Mirela.

11 Comments on "Candidați la funcția de primar și listele pentru Consiliul local Tecuci"

 1. Strategie nu gluma…toate tunurile pe Gavril…poate, poate o parte din procentele lui se duc la socialisti( psd+unpr), alias Hurdubae, Balanica…ce nu trebuie sa se uite e ca Hurdubae este slab pregătit si pe post de marioneta iar Balanica are un trecut dubios ( se tot vorbește de o condamnare)

 2. Avram Costel | 22 mai 2016 at 09:25 | Răspunde

  Cu asemenea nume pe listele de consilieri ne mai asteaptă încă 4 ani de dezmăț bugetar indiferent de rezultate.

 3. alt tecucean | 21 mai 2016 at 14:11 | Răspunde

  Omu e cam sărac cu duhu si cam iepuraș pentru sacalii politicieni din spatele lui care își fac mendrele pe banii lui, albi sau negrii cum or fi ei…

 4. Cetatean tecucean | 21 mai 2016 at 14:00 | Răspunde

  Bună ziua, am văzut ca acest candidat din Corod, Gavril, nu dorește sa vorbească la radio din cauza emoțiilor, atunci de ce nu candidează la el in sat unde probabil toți consătenii lui îl cunosc bine inclusiv trecutul? Sau îi este teama sa răspundă la anumite întrebări ale tecucenilor?

 5. Candidatul „independent”Gavril Claudiu susținut de camarila ex PDL face jocurile actualului primar, chiar și fără intenție directă.Orice vot acordat acestui fals independent se va cuantifica la neamtu’ Gerhard !

 6. Liliana Stan | 20 mai 2016 at 13:26 | Răspunde

  Sedinta de indata a C.L. nu a amai avut loc. Desi pe ordinea de zi erau proiecte cere priveau angajarea a cateva sute de tepeni si politruci , la primarie si societatile din subordinea acesteaia, si rectificari bugetare, pt. acoperirea cheltuielilor facute fara aprobare la cele 7 societati, propagandisti de la Tecuceanul mint ca proiecte stricte ce nu mai puteau suferi amânare, precum; ,,, proiectul de investiții și modernizare a Colegiului Național „Spiru Haret”, a fondurilor ce trebuie repartizate către salariile cadrelor didactice din municipiul Tecuci”’.Numai ca astfel de proiecte nu erau pe ordinea de zi, publicata de acelasi ziar de propaganda tepeana.

 7. Fobie au si tepenii si pesedistii, sfatuiti de propagandistii gen Buchir , focsanenii, s.a. sa nu accepte emisiunile electorale la radio, decat daca sunt singuri si sa vina cu discursul pregatit,. adica sa debiteze minciuni, fara ca ceilalti contracandidati sa poata interveni.

 8. buna.
  cand faceti public sondajul? dupa alegeri?
  cand ati initiat sondajul ati spus ca se va desfasura in luna aprilie, acum suntem in mai.
  cred ca pentru indecisi ar conta sa cunoasca rezultatul.

 9. Domnu’ canditat sprijint de fostul primar Eduard Finkelstain, aveti amabilitatea de a raspunde la aceste intrebari cu forme diferite, dar care asteapta acelasi raspuns?

  Daca dumneavoastra aveti o fobie fata de o dezbatere la radio, ce ne face sa credem ca nu aveti aceasta fobie fata de adunarile de cetateni ce vor veni la dumneavoastra pentru o solutie? Sau va fi domnul Finkelstain pe pozitie sa va tina locul si atunci?

  Din punctul asta de vedere, logica mea spune ca ar fi mai plauzibil ca domnul Finkelstain sa candideze pe cont propriu.

  De altfel, tecucenii au deja experienta ‘primarului-simbol’. Drept cine ne luati?

  Chiar va inchipuiti ca acesta este cel mai bun mod de a va demonstra credibilitatea si de a castiga increderea oamenilor?

  Rog expres pe cei care vor continua sa comenteze la acest articol, sa nu divagheze si sa nu-mi interpreteze postarea in niciun fel.

  • Și eu sunt curios cum e cu sondajul. Despre candidatul lui Fiky nu mai spun nimic-cei care–l voteaza sa-si aducă aminte de alt tăran prezentat pe aceeasi propagandă acum patru ani

  • Cetatean tecucean | 21 mai 2016 at 14:07 | Răspunde

   Simplu, din cauza ca a cam fost certat cu cartea la școală și nu poate sa se exprime liber și cred că nici cu scrisul nu sta prea grozav. Oricum am auzit ca singurele cărți citite de candidatul lui Fiky și al PMP ar fi doar cărțile de poker. ..și alea cu dificultăți!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*