Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
"Cel mai iubit dintre tecuceni", Daniel Ţuchel a fost umilit prin vot | https://protecuci.ro/arhiva

„Cel mai iubit dintre tecuceni”, Daniel Ţuchel a fost umilit prin vot

Daniel-Gerhard-Ţuchel-a-pierdut-alegerile-la-Tecuci-2016

La alegerile din 5 iunie Daniel Ţuchel a fost sancţionat prin vot pentru toate derapajele din ultimii 4 ani. Furia şi teama au făcut ca PSD şi candidatul acestora să obţină peste 40% din voturile tecucenilor.

Fostul primar, încă din noaptea alegerilor a dat bir cu fugiţii. Este de negăsit. A fost unul dintre personajele sinistre care a crezut că este de neînlocuit. A uitat de vechiul dicton „cimitirul e plin de oameni de neînlocuit”. Daniel Ţuchel s-a „sinucis” online.  A şters domeniul www.tuchel.ro, conturile de pe Facebook şi a încetat orice comunicare cu tecucenii. Asta ne demonstrează încă odată, cât de onest şi transparent a fost. Ziarul Tecuceanul, care are zilele numărate, face deja gesturi care ne provoaca silă. Crede Nina Popa şi acoliţii că mai pot pacăli tecucenii? EXCLUS.   

Patru ani de zile personajul de la Ţepu a minţit, manipulat şi dezinformat. A înfiinţat ziare, blog-uri şi conturi de Facebook pentru a intimida şi lovi pe oricine a avut o atitudine critică la adresa puterii locale. Proprietarului ziarului online Protecuci.ro i-a fost hărţuită familia şi afacerea. A afirmat, de-a lungul celor 4 ani de mandat, că publicaţia a fost susţinută de grupuri de interese, dar a fost în acelaşi timp, un lup singuratic. Şi la ce ia folosit?

Echipa de la protecuci.ro este mândră că a reusit să facă opoziţie acestui personaj malefic şi dacă a reuşit ca cel putin 1-2 mii de tecuceni să-l cunoască şi să nu-l voteze, considera că şi-a îndeplinit menirea de publicaţie de opoziţie. Protecuci avertizează că oricine va acţiona în acelaşi mod, se va lovi de opoziţia făcută de noi.

Mulţumim tuturor celor care, în pofida măsurilor dictatoriale, ne-au susţinut, ne-au trimis documente şi au participat cu comentarii relevante. Avem acum un Consiliu local „colorat” şi care ar trebui să reprezinte cu responsabilitate şi transparenţă interesele tecucenilor, într-o atmosferă civică, degajată. Speram ca tecucenii, după aceste experienţe traumatizante de dezbinare, să fie mai curajoşi şi mai uniţi.

Tecucenii sunt interesaţi de ce se va întâmpla în continuare în PNL Tecuci. În mod firesc vechea conducere ar trebui să demisioneze şi adevăraţii liberali să-şi numească un nou lider, un adevărat liberal care să-i reprezinte cu onoare şi responsabilitate. Un tecucean dintre tecuceni, „care să iubească Tecuciul şi pe tecuceni„. Să nu fie doar o simplă declaraţie politicianistă.

Protecuci felicită candidatul PSD pentru rezultatul obţinut în alegerile din 5 iunie şi speră ca acesta nu va mai dezamăgi ca şi predecesorul său. Acesta se va bucura de o perioadă de graţie din partea noastră pentru a putea prelua mandatul de la proaspătul „decapitat”. Cu siguranţă că va trebui să ia măsurile ce se impun pentru a găsi vinovaţii pentru aşa-zisele „abateri calitative” care au prejudiciat bugetul local cu multe miliarde de lei şi mai ales să recupereze rapid aceste sume.

Ne întrebăm de asemenea, dacă Daniel Ţuchel va avea bărbăţia de a rămâne în consiliul local pentru a face opoziţie aşa cum ar fi firesc. E o chestiune de zile până o să aflăm.

Până atunci transmitem din suflet o urare: Goodbye Ţuchel!