Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Chebac este noul preşedinte al PP-DD Galaţi | https://protecuci.ro/arhiva

Chebac este noul preşedinte al PP-DD Galaţi

  Fostul preşedinte al CJ Galaţi, Eugen Chebac, a fost instalat joi în fruntea organizaţiei judeţene PP-DD Galaţi pe care o va conduce în sistem de interimat.„Am găsit o organizaţie destul de închegată; este adevărat că au existat câteva sincope, dar ele s-au corectat şi se corectează, orice început, un partid nou, trebuie să îşi consolideze structura şi avem uşa deschisă celor care gândesc ca noi”, a declarat Eugen Chebac.

În perspectiva alegerilor parlamentare, Chebac a spus că e prematur să ia vreo decizie în privinţa candidaturii sale, dar se va face o analiză în următoarele două săptămâni.

„Important este să avem un vot majoritar pe partid, un vot politic care să ne claseze în viaţa politică, poate nu greşesc, al doilea după USL, ceea ce nu e imposibil. Evident, după aceste două săptămâni, poate trei voi lua decizia de a candida pe un colegiu de deputat sau unul de senator”, a spus noul preşedinte al PP-DD Galaţi.

Eugen Chebac l-a înlocuit în funcţia de preşedinte al PP-DD Galaţi pe colonelul (r.) Constantin Ene.

Eugen Chebac, fost membru PSD, a candidat la alegerile locale din iunie pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Galaţi din partea UNPR şi PDL, dar a pierdut ulterior în faţa dr. Nicolae Bacalbaşa de la USL.

Sursa:  impartial.ro