shopify
analytics tool

Cine este Sorin Grindeanu, propunerea PSD de premier: Fost ministru al Comunicaţiilor, în Guvernul Ponta

sorin-grindeanu-viitor-prim-ministru

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia informatică.

În 1999 a avut o bursă Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, în domeniul statistică socială, iar în 2001 a făcut specializări în domeniul: Educaţia adulţilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

Sorin Grindeanu, în perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, din noiembrie 2001pana în ianuarie 2004 a fost director la Direcţia pentru Tineret şi Sport Jud. Timiş, în următorii trei ani a deţinut funcţia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de câteva luni, în 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 până la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primăria Timişoara.

Grindeanu a făcut parte din Comisia de apărare a Camerei şi din cea pentru tehnologia informaţiei, în vechiul legislativ, dar şi din comisia permanenta pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Roman de Informaţii, în perioada februarie 2013 şi decembrie 2014.

El a fost ales în iunie preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, după ce a obţinut cel mai mare număr de voturi, 20 pentru, iar 17 buletine de vot au fost nule.

Sursa: libertatea.ro
Foto: FreshNews24