shopify
analytics tool

Cine este Sorin Grindeanu, propunerea PSD de premier: Fost ministru al Comunicaţiilor, în Guvernul Ponta

sorin-grindeanu-viitor-prim-ministru

Sorin Grindeanu este născut în 5 decembrie 1973, la Caransebeş, este absolvent al Universităţii de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia Informatică (1992 – 1997), apoi, timp de un an, a urmat studii aprofundate, specializarea Baze de Date, Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Matematică, Secţia informatică.

În 1999 a avut o bursă Tempus pe o perioadă de 3 luni la Universitatea Bologna – Italia, în domeniul statistică socială, iar în 2001 a făcut specializări în domeniul: Educaţia adulţilor la Institutul für Erwahscnenbildung din Frankfurt – Germania, Universidade de Aveiro, Portugalia, Metropolitan Leeds University, Marea Britanie.

Sorin Grindeanu, în perioada octombrie 1998 – octombrie 2000 a fost preparator la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, apoi timp de un an a fost asistent la Universitatea de Vest Timişoara, Facultatea de Sociologie şi Psihologie, din noiembrie 2001pana în ianuarie 2004 a fost director la Direcţia pentru Tineret şi Sport Jud. Timiş, în următorii trei ani a deţinut funcţia de director general adjunct la Delpack Invest SRL, timp de câteva luni, în 2008, a fost director SC Ahm Smart SRL, iar din iunie 2008 până la alegerea ca deputat a fost viceprimar la Primăria Timişoara.

Grindeanu a făcut parte din Comisia de apărare a Camerei şi din cea pentru tehnologia informaţiei, în vechiul legislativ, dar şi din comisia permanenta pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Roman de Informaţii, în perioada februarie 2013 şi decembrie 2014.

El a fost ales în iunie preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, după ce a obţinut cel mai mare număr de voturi, 20 pentru, iar 17 buletine de vot au fost nule.

Sursa: libertatea.ro
Foto: FreshNews24

6 Comments on "Cine este Sorin Grindeanu, propunerea PSD de premier: Fost ministru al Comunicaţiilor, în Guvernul Ponta"

  1. Incredibil! Pentru prima data dupa 1989 avem un guvern care este cu poporul- mariri de salarii, de pensii, burse pt. studenti de 12 milioane lunar, transport gratuit pentru studenti, eliminarea taxelor radio-tv, de mediu, si a altor 105 taxe etc. Care guvern a mai facut asa ceva?

    • Intradevăr incredibil, dar să mai așteptăm cel puțin un an, să vedem dacă vor putea ține bugetul cu toate aceste taxe eliminate. Să nu uităm că România a semnat acordul care ne limitează deficitul bugetar la maxim 3 %. Dacă nu vor tăia din cheltuieli măsurile vor fi praf în vânt. Și să sperăm că nu vor tăia de la investiții. Oricum pentru un guvern de orientare social-democrată, măsurile sunt logice. Aș vrea să cred că intrăm în normalitate și că partidele se așează după doctrine și nu după interesele de gașcă.

  2. Ultima nastrusnicie a deontologilor: cica primarul este de vina pentru vremea de afara. Si eu care credeam ca militianul de la coltul strazii, care a oprit circulatia spre Galati.

  3. Nu plecati din oras- trenurile Marasesti-Tecuci-Galati sunt anulate. Soseaua Tecuci -Galati inchisa.

  4. Info Tecuci e plătit de primărie oficial. Comentarii defăimătoare? Ești sigură că știi ce înseamnă? Sau în Tecuci curge numai lapte și miere și eu nu am văzut. Apropo nota 9,90 pentru primărie la cum s-a mișcat acum la venirea zăpezii. Chiar nu mi-a venit să cred că am găsit utilaje pe stradă la prima oră.

  5. Sanatate si numai bine in noul an, celor implicati in aparitia acestui sait. Sper ca in noul an ProTecuci sa urmeze exemplul InfoTecuci si sa nu mai publice comentariile defaimatoare ale facatorilor de rele.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*