Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Comunicat de presă - Daniel Butunoi (PSD) | https://protecuci.ro/arhiva

Comunicat de presă – Daniel Butunoi (PSD)

Daniel Butunoi - Presedintele PSD Tecuci

26 mai 2014, Tecuci, senator Daniel Butunoi: suntem mândri că avem încrederea tecucenilor!

Preşedintele PSD Tecuci, senatorul Daniel Butunoi, salută cel mai bun scor înregistrat în municipiul nostru la alegerile europarlamentare de către organizaţia pe care o conduce (33,3%) şi le mulţumeşte tecucenilor pentru că au răspuns în număr atât de mare mesajului PSD de a se prezenta la vot.

Prin votul de ieri, alegătorii au aratat că sunt mândri că sunt tecuceni şi că au încredere în PSD Tecuci. Filiala noastră a luat act de faptul că are cel mai puternic sprijin politic din partea tecucenilor. Votul acordat ieri ne-a arătat că acum câteva luni în urmă am luat decizia corectă de a nu-l mai sprijini pe primarul liberal Ţuchel, considerând că acesta, prin politicile sale defectuoase, conduce destinele oraşului într-o direcţie greşită.

Totodată, ţin să dezaprob modul incorect în care actualul primar al Tecuciului, liberalul Ţuchel Gerhardt-Daniel, a înţeles să folosească în această campanie ilegal resursele publice ale primăriei Tecuci. Mă refer la resurse publice materiale, financiare şi umane pe care le-a pus în slujba intereselor de partid, şi anume, PNL. 

Mulţumesc tecucenilor pentru încrederea acordată PSD şi îi asigur că voi trata cu maximă seriozitate şi responsabilitate acest vot.

Daniel Butunoi,

Preşedinte PSD Tecuci

Urgent-curier-2