shopify
analytics tool

Comunicat – Grevă electorală

Pe data de 25 mai 2014, membrii şi simpatizanţii Partidului Poporului, susţinătorii Legii Cojocaru şi ai Constituţiei Cetăţenilor se vor afla în GREVĂ ELECTORALĂ.
Noi nu vom participa la farsa electorală prin care mafia politică din România va încerca, din nou, să-i înşele pe români şi să trimită în Parlamentul European slugile care să le susţină interesele în instituţiile Uniunii Europene.

Constatând că guvernanţii României au negociat şi încheiat un tratat de aderare a României la Uniunea Europeană, în condiţii umilitoare, pentru România şi poporul român, în urma căruia România a fost transformată într-o colonie a corporaţiilor transnaţionale, care au cumpărat, pe nimic, capitalul românesc, prin aşa-numita “privatizare”, care plătesc românilor salarii şi pensii de mizerie şi transferă în afara ţării cea mai mare parte a avuţiei creată prin munca noastră, lăsând ţara fără resursele de care are nevoie pentru investiţii, pentru crearea de capacităţi de producţie şi locuri de muncă, conducerea Partidului Poporului a hotărât să ceară membrilor săi care vor să candideze în alegerile pentru Parlamentul European să-şi asume următorul:

ANGAJAMENT ELECTORAL EUROPARLAMENTAR

“Candidaţii Partidului Poporului în alegerile pentru Parlamentul European din anul 2014 se angajează, în faţa electoratului român, să iniţieze, să susţină şi să voteze, în Parlamentul European, proiecte de reglementări care:
1. Să împiedice transformarea Uniunii Europene într-o nouă Uniune Sovietică, care să reimpună statelor membre doctrina comunisto-brejneviană a suveranităţii „limitate”.
Uniunea Europeană este şi trebuie să rămână o uniune de state naţionale suverane şi independente, care au hotărât, de comun acord, să exercite în comun unele din atributele suveranităţii lor, pentru crearea de condiţii care să asigure creşterea bunăstării cetăţenilor lor.
Uniunea Europeană este şi trebuie să rămână numai o uniune vamală, monetară, comercială, militară şi diplomatică.
Uniunea Europeană nu este şi nu trebuie să devină nici uniune politică, care să impună statelor membre forme de guvernământ şi de organizare şi funcţionare a statelor, străine de tradiţiile şi de voinţa popoarelor în cauză, nici uniune financiară şi fiscală, care să impună statelor sisteme de distribuire şi redistribuire a avuţiei create de cetăţenii lor, de asemenea, străine de tradiţiile şi de voinţa popoarelor.

Ofertamunca

2. Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili regimul proprietăţii.
Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî cine şi în ce condiţii poate dobândi drept de proprietate privată asupra terenurilor care fac parte din teritoriul lor naţional, sau asupra bunurilor create prin munca cetăţenilor săi.

3. Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili regimul exploatării resurselor lor naturale.
Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî cine şi în ce condiţii poate exploata resursele naturale aflate pe teritoriul lor naţional.

4. Să asigure exercitarea nestingherită a dreptului statelor membre de a-şi stabili sistemul financiar şi fiscal al ţării.
Nici o reglementare a instituţiilor Uniunii Europene nu poate aduce atingere dreptului statelor membre de a hotărî sistemul financiar şi fiscal al ţărilor lor, modul în care se distribuie şi se redistribuie avuţia creată în economia naţională, în care se formează şi se utilizează resursele financiare ale cetăţenilor, ale statelor şi ale comunităţilor locale.”

Văzând că, prin prevederi legislative abuzive, care obligă partidele politice să strângă 200.000 de semnături pentru a participa la alegerile pentru Parlamentul European, şi printr-o hotărâre de guvern, la fel de abuzivă, care a modificat formularul listelor de semnături, cu numai 30 de zile înainte de data depunerii listelor de candidaţi şi a listelor de semnături, Partidul Poporului, ca şi alte partide, care nu fac parte din mafia politică, a fost, din nou, împiedicat să participe la alegeri, de data aceasta, la cele pentru Parlamentul European,

Văzând că niciunul din partidele care au fost acceptate de mafia politică să participe la alegerile pentru Parlamentul European şi niciunul din candidaţii independenţi nu şi-au însuşit ANGAJAMENTUL ELECTORAL EUROPARLAMENTAR propus de Partidul Poporului,
Văzând cheltuielile uriaşe făcute, în această campanie electorală, de partidele care conduc, prin rotaţie, România, de un sfert de veac, ceea ce face ca partidele noi, care nu fac parte din mafia politică, ca şi candidaţii independenţi, să nu-şi poată face cunoscute programele electorale şi să nu aibă nici o şansă de a ajunge în Parlamentul European,
Văzând că nu există nici o şansă ca, la alegerile din data de 25 mai 2014, să fie aleşi în Parlamentul European un număr suficient de români competenţi şi responsabili, care să se lupte pentru interesele României şi ale poporului român, pentru scoaterea României din starea de colonie, pentru împiedicarea transformării Uniunii Europene într-o nouă Uniune Sovietică,
Văzând că şi alegerile pentru Parlamentul European, din acest an, vor fi o nouă farsă electorală, ca şi toate alegerile „organizate”, în România, în ultimii 25 de ani, prin care nu vom face altceva decât să dăm puterea unor ticăloşi, care vor folosi această putere pentru a ne face rău, pentru a se îmbogăţi ei, prin sărăcirea noastră,

Cerem tuturor membrilor Partidului Poporului, tuturor susţinătorilor Legii Cojocaru şi ai Constituţiei Cetăţenilor ca, pe data de 25 mai 2014, să nu participe la noua farsă electorală pusă la cale de mafia politică transpartinică din România, să nu ne facem părtaşi la răul pe care l-au făcut şi îl vor face României şi poporului român.

Suntem proeuropeni, susţinem apartenenţa României la o Uniune Europeană formată din state suverane, puternice şi prospere, egale în drepturi şi obligaţii.
Nu vrem ca România să fie îngenunchiată şi aservită.
Nu vrem să trimitem în Parlamentul European şi în conducerea instituţiilor Uniunii Europene reprezentanţi ai partidelor politice care au adus România în starea de colonie a corporaţiilor transnaţionale, în sărăcie şi umilinţă.

Constantin Cojocaru
Preşedintele Partidului Poporului.
15 mai 2014.

16 Comments on "Comunicat – Grevă electorală"

 1. Stimate Parerolog, imi pare rau ca o luati personal. Eu am combatut initiativa de a invita populatia la greva parlamentara, idee care apartine unor formatiuni politice si unor personalitati publice independente. Unii o sustin fiindca au aderat sincer la aceasta idee, dar se spune destul de des, si nu fara suport, ca acesta idee pleaca din laboratoarele USD, care doreste cu orice pret o victorie zdrobitoare in aceste alegeri, ca un preambul al alegerilor prezidentiale. Iar neparticiparea celor capabili sa judece i-ar avantaja.
  Dumneavoastra sunteti doar cel care propaga ideea aici, de aceea m-am adresat d-stra. Mai ales ca sunteti reprezentantul unei formatiuni politice pe care o respect.
  Nu va suparati atat de usor. Aveti toata stima mea.

  • Părerologul de Tecuci | 25 mai 2014 at 13:17 | Răspunde

   Stimate domn, în primul rând, nu mă pot supăra pe dumneavoastră, mai ales pe dumneavoastră, o persoană cu care pot avea un dialog cu adevărat constructiv. În al doilea rând, nu sunt membru al niciunui partid, nici măcar al PP LC, dar respect ideile economice şi nu numai, ale domnului Constantin Cojocaru, în mod deosebit Constituţia Cetăţenilor.Chiar acum m-am întors de la vot…I-am votat ca pe şniţele, pe toţi la rând…chiar am ieşit din cabină şi am mai cerut…tuş..Că am cam obosit A-MI DA CU PĂREREA despre nenorocirile aruncate asupra noastră de către cei pe care-i numesc eu, la superlativ, SUPERCLASA SOCIALĂ DE TIP CASTĂ A CANDIDAŢILOR MULTICOLORI, este o cu totul altă problemă…Nu am obosit, însă, în a dialoga cu oameni precum dumneavoastră.Vă urez succes !

 2. Părerologul de Tecuci | 24 mai 2014 at 08:23 | Răspunde

  Stimate Lucid, adevărul este că, am cam obosit încercând să-mi tot prezint PĂRERILE şi să încerc să le mai şi împărtăşesc altora…Un om cu inteligenţa dumneavoastră să considere că cineva , ca mine, care încercă cu puterile-i nevolnice să arunce un VOT DE BLAM asupra întregii clase politice româneşti, ar intreprinde, de fapt, un act de răzbunare împotriva U.E….îmi cam depăşeşte puterea de înţelegere… Este chiar atât de greu de înţeles că, EU NU AM, PUR ŞI SIMPLU PE CINE ALEGE, DIN LIOTA DE LISTE ŞI DE INDIVIZI, CARE DE CARE MAI DUBIOŞI ??! Este vorba de EU, de mine însumi..aceasta este Propria mea PĂRERE ! Credeţi cumva că, dacă eu aş alege pe cineva anume din toate găştile astea de neruşinaţi, sărmanii de care vorbiţi nu ar mai primi ciorba lungă, micii şi berea iar nucleele dure ale Partidelor Mari nu s-ar prezenta la vot şi nu i-ar mai alege pe , MEREU ACEEAŞI ??! PĂREREA MEA este PĂREREA MEA, iar PĂREREA domnului Cojocaru, este PĂREREA domniei-sale…Una peste alta, diferenţe majore între cele două păreri nu există, chiar dacă unul îndeamnă la GREVĂ ELECTORALĂ, iar celălalt la VOT DE BLAM ! Amândoi suntem sătui până peste poate de jalnica prestaţie a CLASEI SOCIALE DE TIP CASTĂ A CANDIDAŢILOR MULTICOLORI.
  Adevărul adevărat este că ROMÂNIA şi românii nu au de unde alege şi pe cine alege pentru a fi reprezentaţi nici la Bruxelles nici aiurea-n altă parte… Simpatiile declarate ale dumneavoastră, rămân ale dumneavoastră, dar, fie că vă supăraţi, fie că nu, multe din ele , mie cel puţin, îmi stau de-a curmezişul,în gât, precum broscoiul portocaliu…Nu încerc a mai da explicaţii pe această temă…cine ştie, timpul este imprevizibil… poate ne vom întâlni vreodată…puţin posibil…PĂREREA MEA este că, România nu mai are nevoie nici de sferturi, nici de jumătăţi de măsură…Dacă textul Constituţiei Cetăţenilor ar fi cunoscut de cel puţin jumătate dintre români, cu totul alta ar fi problema…Până atunci, calea este lungă şi grea…

 3. Părerologul de Tecuci | 23 mai 2014 at 18:19 | Răspunde

  Luciditatea-Voastră, nedorind să intru într-o polemică pe teme electorale, vă rog, totuși, a observa că motivele invocate de domnul Cojocaru în Comunicatul P.P. L.C., sunt mai mult decât adevărate…motivația, cel puțin mie mi se pare BETON…și cu ceva armătură metalică încorporată! A vota, oricare din listele partidelor, inclusiv majoritatea independenților, gen actorașul Diaconu, PĂREREA MEA ar fi că am continua a ne bălăcări singuri în mocirla pe care politicienii acestui timp au așternut-o peste țară de un sfert de secol încoace…Eu unul, din dorința de a nu greși cumva, îmi voi exercita dreptul la vot și-i voi vota „in corpore” pe cât mai mulți dintre ei, atât cât tușul de pe ștampilă îmi va permite, considerându-mi votul un VOT DE AVERTISMENT la adresa tuturor jnapanilor mincinoși și trădători și vânzători de neam și țară.
  Așa gândesc eu și aceasta este părerea mea, pe care o voi susține prin semnătura pe Lista electorală și cu multiplele ștampile pe care le voi aplica în mod hotărât în dreptul a cât mai multora dintre candidați.

  • Stimate Parerolog, nu este nici momentul potrivit si nici nu ati ales corect obiectul razbunarii. Nu e vinovata UE pentru neputintele si ticalosiile partidelor noastre.
   In plus, victime vor fi partidele mici, deoarece cele mai mari au nuclee dure, care vor iesi la vot.
   O multime de bieti oameni saraci, dar dezinformati, care vor fi manipulati cu o masa calda sau cu alte pomeni electorale, isi vor da votul dictat de manipulatori, in locul aceora care ar vota cu mintea si cu inima.
   Este pentru prima data cand o idee a domnului Cojocaru nu numai ca imi creaza dubii, dar si suspiciuni.

 4. Nu-l voi asculta pe domnul Cojocaru si voi merge la vot. Dar cu cine sa votez? Candidatii valorosi sunt dispersati pe tot felul de liste, iar unele liste nu incep cu cei mai buni, deci ei oricum nu vor prinde un loc. Unor partide le-ar trebui voturi, dar listele lor nu-mi plac, iar altele invers.
  Cel mai important criteriu, valoarea candidatilor, m-ar face sa votez lista PDL Monica Macovei, cel mai valoros europarlamentar, ramane la datorie cu toata campania de ura si minciuni cu care se confrunta din cauza inflexibilitatii ei impotriva coruptiei. Ultima „boacana”, Legea, pe care a impus-o pentru intreaga UE, privind confiscarea extinsa a averilor obtinute ilicit, i-a adus dusmani din toate partidele. Dar PDL va strange destule voturi si MM va castiga si fara votul meu.
  Poate ca ar trebui sa votez cu PNL, deoarece PNL este in pericol – Crin Antonescu facand prostia de a promite ca demisioneaza daca nu realizeaza 20%. O idee proasta, un moment prost ales. Un presedinte nu demisioneaza decat pentru un scor foarte slab sau pentru greseli grave – dar nu e cazul. Momentul este prost, el coincide cu ofensiva diabolica a PSD, ajutat de diverse cozi de topor, de pulverizare a partidului si de transformare a lui in anexa PSD. Deci PNL are nevoie de votul meu, dar cum sa votezi o lista care incepe cu Norica Nicolai?
  Noua Republica are o lista buna, la fel si partidul ecologist al lui Radu Moraru, dar nu cred ca vor atinge pragul si 50% din votul meu va trece la PSD. PNT-CD are o lista buna, dar nu pot scapa de senzatia de impostura pe care mi-o da presedintele si incepatorul listei. Din lista PMP as vota cu Funeriu, dar din pacate el oricum nu ar prinde un loc. Poate ca Forta Civica ar merita votul, desi asta l-ar propulsa pe MRU spre a fi candidatul dreptei pentru prezidentiale si nu cred ca e cea mai buna alegere. Niciodata n-am fost in asemenea dilema!

 5. Părerologul de Tecuci | 20 mai 2014 at 18:31 | Răspunde

  Stimaţi comentatori, pro, contra sau indecişi vis-a-vis de conţinutul Legii Cojocaru şi al Constituţiei Cetăţenilor, vă postez mai jos un alt Comunicat al domnului Constantin Cojocaru, menţionând totodată că puteţi găsi mult mai multe detalii pe siteul http://www.varianta cojocaru.ro

  „Constantin Cojocaru

  COMUNICAT.

  Pe data de 14 mai a. c., am avut o întâlnire cu doamna Vitalia Pavlicenco, Preşedintele Partidului Naţional Liberal din Republica Moldova, Preşedintele Consiliului Unirii, de la Chişinău.
  La întâlnire, a participat şi domnul Petrică Dima, membru al Comitetului de Iniţiativă al Mişcării pentru Constituţia Cetăţenilor.
  Am discutat pe larg asupra situaţiei din Republica Moldova, în contextul evenimentelor din Ucraina, din Europa de Est, în general.
  Am căzut de acord că putem colabora mai strâns în efortul nostru comun de a accelera procesul de Reîntregire a Patriei, primul pas în această direcţie fiind unirea Republicii Moldova cu România.
  Am subliniat ideea că, pentru realizarea acestui obiectiv, putem folosi atât Legea Cojocaru, cât şi Constituţia Cetăţenilor.
  Mi-am exprimat convingerea că Legea Cojocaru, dacă va ajunge să fie cunoscută, va fi suţinută de majoritatea cetăţenilor Republicii Moldova, indiferent de etnia acestora. La fel şi Constituţia Cetăţenilor, care include şi Legea Cojocaru. Actul Unirii s-ar putea realiza printr-un referendum în care cetăţenii Republicii Moldova vor vota pentru adoptarea Constituţiei Cetăţenilor, implicit pentru Unirea cu România.
  Doamna Pavlicenco s-a angajat să aducă propunerea noastră la cunoştinţa conducerii partidului pe care îl conduce şi să înceapă acţiunea de popularizare a celor două documente în Repubila Moldova.
  Am stabilit să ne revedem, cât mai curând, pentru a aproba un program concret de acţiuni, prin care să pregătim referendumul pentru Unirea Republicii Moldova cu România, prin adoptarea de către cele două ţări a Noii Constituţii a României.

  Constantin Cojocaru
  Preşedintele Partidului Poporului
  18 mai 2014 la 11:47

 6. Cetățeanul planetar | 20 mai 2014 at 03:56 | Răspunde

  Amuzant articol. E pentru cei spălați pe creier de sistem și pentru cei fuduli care sunt convinși în mintea lor creață, că dacă merg în două picioare și vorbesc, mai pot să și gândească. Credeam că prostia face ravagii la cei săraci cu duhul, dar observ că a început să se cațere la cele mai înalte nivele. Are domnul Cojocaru niște idei, vreau să cred că doar încearcă să manipuleze prostimea nu că ar fi el prost deja, de stă mâțul în coadă. Când NWO are o agendă de executat, cei ce trag sforile pe planetă parcă se uită în gura cuiva. Fac ce au în plan. Iar planul este ca Europa să fie o singură țară în 2020. În 2016 vor fi ultimele alegeri pentru parlamentul național. Acest ultim parlament va schimba constituția, în care se va prevedea expres că toate legile vor fi date de la Bruxelles, de parlamentarii trimiși de fiecare țară în parte. Următoarele alegeri pentru parlamentul european vor avea loc în 2020, nu în 2018. Așa că poate pricepeți acum de ce e bătălia asta la ciolanul european. Pentru că vor sta 6 ani nu 4 acolo. Cât despre corupție, este o perdea de fum ca să nu fie prostimea atentă la cum este înrobit în cea mai cruntă sclavie de către oligarhia mondială. Iar Putin este un pion important al NWO. Sarcina lui este să facă o nouă uniune sovietică ce se va alipi la Europa. Urmăriți investițiile de la spitalul de nebuni de la Socola. Pentru că trebuie mărită capacitatea lui, că mulți vor umbla precum damblagiții pe stradă, sau vor avea căderi psihice, neînțelegând nimic din ce se întâmplă în jurul lor. Atunci se vor adeveri vorbele din Biblie cu, ”fericiți cei săraci cu duhul”, pentru că majoritatea românilor sunt prea proști să dea importanță la schimbările socio-politice de pe planetă. Va fi nasol pentru mulți comentatori de pe internet, de analiștii politicii care bat apa în piuă aiurea în tramvai și cei spălați pe creier, dar care chibițează la diferitele probleme din jur ca să nu-i recunoască lumea că de fapt sunt proști. Unii au și diplome înalte. Să auzim numai de bine și ne vom întâlni prin Europa.

  • Părerologul de Tecuci | 20 mai 2014 at 18:43 | Răspunde

   Stimabile, dacă ai reuşit să citeşti Legea Cojocaru şi textul Constituţiei Cetăţenilor cred că, expresia pe care o foloseşti dumneata, ”fericiți cei săraci cu duhul”, ar căpăta noi conotaţii… referitoare la cine ,pe cine încearcă să manipuleze…Din fericire, sau, mai degrabă din păcate pentru nivelul de înţelegere în posesia căruia te afli, nu ţi-ai aruncat măcar privirea pe cele două texte, darămite să încerci a pătrunde în esenţa lor…Probabil că , este mult mai la îndemâna multora să-şi lase destinele în mâna oligarhilor mondiali şi să se lase a fi sforăriţi de Oculta Mondială fără a schiţa măcar o opinteală…cât de nevolnică…Apropo, ştii că, până şi pentru prostia pe care o invoci, se dau diplome ?! Hai că pe asta n-o ştiai….Salutări din Shambalaaaa !

 7. Orice vot dat pe 25 mai PNL-ului reprezinta – din pacate pentru acest partid istoric – o legitimare a tucaloidului care ne infecteaza fiecare zi cu incompetenta , aroganta si dusmanie.

 8. Cred ca urmatoarele idei pot fi o confirmare la comentariul meu anterior .
  Am gasit un articol care pur si simplu m-a uimit deoarece vine cu precizari asupra unor aspecte pe care noi le banuiam, vorbeste despre solutii care pluteau in aer, dar acum ele capata contur concret. Se intituleaza „Asta e razboiul!” si e scris de Ioana Ene Dogioiu care, se bazeaza pe niste precizari facute de analistul american Stratfor Robert Kaplan, desemnat in 2011 de catre Foreign Policy printre „Primii 100 de ganditori ai lumii”, ca si pe declaratii ale unor inalti demitari americani
  Pe scurt, dezvolta urmatoarele idei:
  Razboiul cu Rusia a inceput deja, dar…. „Nu mai cautati pe cer avioane, nu va mai temeti de bombardiere. Nu vor veni.”… ” campul de lupta este coruptia, iar arma este anticoruptia”
  Putin a lucrat intens, si-a creat retele de influenta prin coruptie.Asa se explica implicarea fara precedent a SUA in lupta anticoruptie din Europa Centrala si de Est, din Balcani
  „anticoruptia din Romania nu mai este o chestiune interna. A devenit o chestiune strategica pentru lumea occidentala.”
  „Coruptia este autostrada pe care Putin marsaluieste spre Europa”, adauga adjunctul dnei Nuland.
  – „ SUA au dat semnalul ca vor sustine cu orice pret o justitie independenta in Romania.
  Articolul din care am preluat acele idei are adresa: http://www.ziare.com/stiri/justitie/asta-e-razboiul-1299211

 9. Cu un numar de ani in urma, locuiam pe o strada situata pe traseul dintre un cartier locuit de rromi si o sectie de votare. Toata ziua, cu o ravna neobisnuita, cete galagiase mergeau grabite spre sectia respectiva si am auzit de cateva ori strigandu-si ceva despre telefoane mobile. Credeti ca i-ati convinge? Dar, presupunand ca toata populatia ar asculta indemnul si Romania n-ar fi reprezentata in PE, ce ar urma?
  Am mare respect pentru tot ce face domul Constantin Cojocaru. As vota fara rezerve Constitutia Cetatenilor, chiar si Legea Cojocaru, desi nu am competenta sa o inteleg perfect si, mai ales, sa apreciez in ce masura este fezabila. Totusi, nu sunt de acord cu aceasta invitatie le greva electorala si nici cu unele dintre argumentele pe care le foloseste si chiar ma mira! Oare sunt ale domnului Cojocaru? Am niste indoieli, desi am vazut comunicatul si pe site-ul partidului pe care il conduce.
  Nu sunt de acord cu abtinerea de la vot a simpatizantilor, deoarece tot s-ar vota si atunci procentul celor momiti cu pomeni electorale ar fi si mai coplesitor. De asemenea, cu toate ca listele sunt pline de non-valori, mai sunt pe ici pe colo niste oameni care chiar ar trebui votati.
  In schimb, am indoieli in ce priveste unele argumente folosite de domnul Cojocaru. Ma mira acest atac impotriva UE, tocmai acum cand exista problemele legate de Moldova si de Ucraina. De asemenea, ma mir ca dl Cojocaru uita ca marea si frauduloasa privatizare se facuse deja, inainte de a fi noi admisi in UE, iar principalii profitori, acaparatori ai unor sectoare economice trecute din proprietatea poporului roman, nu sunt tari din UE, ci Rusia, Kazahstan, Austria…
  Chiar daca anumite privatizari au fost conditii de aderare, cu conducatori seriosi nu s-ar fi vandut pe nimic, sau nu s-ar fi vandut deloc daca asa era mai bine, iar Europa ne-ar fi respectat. Nu Europei trebuie sa-i reprosam modul pervers in care s-a facut la noi trecerea de la comunism la capitalism, ci noua, romanilor. Conducatorii tarii, care au netezit calea ticaloaselor privatizari in favoarea unei gasti, care au facilitat trecerea la straini a unor importante sectoare ale economiei, erau romani. Gasca antrenata sa profite de pe urma avutul public inca din comunism, aleasa sa ne orneze capitalismul cu imbogatiti, era formata in principal din romani. „Elita”, care a inteles superficial secretele capitalismului si cu inconstienta le-a sugerat natiei dezorientate, apoi le-au „implementat” in mod mecanic, in mod inadecvat realitatii de aici, erau romani. Parlamentul, care prin introducerea unor legi, ii protejeaza pe corupti, nu asculta de UE, dimpotriva, ii incalca recomandarile.
  Este adevarat ca si UE are vinovatiile ei. Dar nu poti sa le pretinzi unor lideri europeni sa inteleaga bine nevoile, specificul, realitatile romanesti in locul romanilor, in locul conducatorilor romani. De ce sa oferi argumente guvernului aservit baronilor, care fara anumite constrangeri dln partea a UE, ar lua-o si mai razna​?
  Domnul Cojocaru a criticat sever, tot timpul, politica dezastruoasa a guvernelor romane si nu a fost ascultat. Nu prea inteleg de ce este atat de pornit impotriva acestor alegeri europene si nu incearca sa stabileasca legaturi cu anumiti candidati mai luminati, caci exista!

 10. Părerologul de Tecuci. | 16 mai 2014 at 15:53 | Răspunde

  Într-adevăr, aţi uitat… Totuşi… ?!

 11. „Ziarul Tecuceanul” se transforma intr-un ziar de propaganda politica a PNL-ului? Parca trebuia sa ne transmita informatii despre realizarile administratiei locale nu ce „personalitati” galben-albastre vin la Tecuci (Orban, Nicolai, Vosganian, Antonescu, etc.). Pentru a fi echitate ar putea scrie si despre intrunirile celorlalte partide.
  Imi cer scuze cititorilor , am uitat ca ziarul Tecuceanul este un buletin de presa editat de Primaria Municipiului Tecuci pentru PNL si promovarea „baronului Tuchel”.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*