shopify
analytics tool

Conferinţa de presă a primarului Cătălin Hurdubae (II) – VIDEO

Catalin-Hurdubae_Viorel-Burlacu_Marian-Iftimie_Tecuci

Ne-am străduit să facem un rezumat al celor mai importante momente ale conferinţei de presă ţinută în data de 10.aug.2016 de către primarul Municipiului Tecuci, Cătălin Hurdubae. Primarul a încercat să răspundă întrebărilor legate de neregulile constatate pentru care s-au făcut plângeri penale, nereguli ale vechii conduceri şi a unor subordonaţi, problema ATV-urilor, a rampei de gunoi, a directorilor societăţilor din subordine şi multe altele.

9 Comments on "Conferinţa de presă a primarului Cătălin Hurdubae (II) – VIDEO"

 1. S-a vazut clar ieri ca tecucenii nu sunt interesati de spectacole, contrar celor afirmate de tuchelisti, care tipau dupa ce consiliul local a taiat din miliardele alocate de fosta administratie, pentru astfel de manifestari. La festivalul international de folclor daca au asistat 50 de tecuceni, participantii fiind de 3 ori mai multi. Nu mai vorbesc de organizare, participantii si spectatorii se bateau pe scaune. Domnule Hurdubae, daca tepeanul tot ne-a lasat o scena de 4 miliarde, mai bagati vreo 20 si montati vreo 10 randuri de banci, in fata scenei, sa nu ne mai facem de ras. Nu de alta dar vine si ,,Canta de Rasuna lunca”.

  • Spuneti ca tecucenii nu sunt interesati de spectacole, si ca au asistat doar 50 de spectatori, la festivalul international de folclor. Din cate s-au scris pe forum, rezulta ca scena nu apartine UAT si ca este inchiriata pentru fiecare spectacol in parte, cu o chirie foarte mare. Deci , desi nu avem o scena, desi sunt numai 50 de gura-casca interesati, propuneti sa se mai cheltuiasca 20 miliarde lei, pentru 10 randuri de banci, pe care sa poata sta cca. 200 persoane. In ceea ce spuneti, va contraziceti singur…

   Iertati-mi curiozitatea, ce interes personal aveti, ca sa propuneti d-lui Primar o asemenea investitie paguboasa ? Sau, lucrati , cumva , la Casa de Cultura ?

   • Era o aroganta. Daca Tuchel a dat pe 4 birouri si vreo 20 de scaune la cladirea unde vroia sa isi faca cabinet particular 4 miliarde ( birou de 450 milioane, scaun de 80 milioane, masa de 2500 euro, etc). De fapt scenele – cele 2 din parcul de pe bulevard si cea din parcul Crang, trebuiesc vandute pentru recuperarea banilor cheltuiti ilegal de tuchelisti.

  • A fost o mare rușine ce s-a întâmplat în parc. O dezorganizare totală, singura voce care se mai auzea acolo (doar pentru că urla)a fost a cucoanei Marcela, nevasta năbădăioasă a menegerului… Au plecat artiștii fără să fie duși la masă. Au plecat fără pachete de drum deși ele au fost plătite de Primărie. A fost o rușine. Cred că omul ăla care cade de rostogolul prin parc și conduce instituția prin nevastă-sa, ar trebui să-și dea urgent demisia!!! Alooo nea Mircea poate faci rost de vreo cântare la o nuntă sau cumetrie. Du-te acasă și tratează-te!

 2. In sfarsit a venit si un primar care va face Tecuciul infloritor si nu va fura nimic. Asa ca platitiva taxele si impozitele cu incredere. De data asta nu vor mai fi furate, ca are echipa de profesionsiti.

 3. In sfarsit, l-am vazut si eu pe primar Mi-a placut, pare competent, inteligent si echilibrat.
  Ideea cu excursia esuata la sediul PNL (despre care imi mentin parerea ca nu avea rost) cred ca ii apartine purtatorului de cuvant, despre care stiu ca are inclinatii artistice, este regizor.
  In ce priveste „greaua mostenire”, intradevar, e ceva de speriat, iar boicotul aparatului tehnic al primariei intrece orice inchipuire. Ma intreb, cum au putut niste adulti sa faca niste prostii atat de mari si atat de usor de depistat?
  In orce caz, calmul primarului este de admirat.
  PS Ii multumesc ProTecuci pentru corecta informare si sper sa fie invitat la toate conferintele de presa ce vor urma, asa cum e firesc.

  • Multumesc! Ca si dumneavoastra sper sa fie o comunicare eficienta in sprijinul informarii tuturor tecucenilor, indiferent de optiunile politice.

  • ProTecuci a fost cel mai vertical și mai curajos mijloc de comunicare a tecucenilor în duelul inegal cu paranoicul plecat… Felicitări! Sper că va rămâne la fel. Unii măscărici au jucat la două capete… Unele… chiar sunt lăudate de beneficiari că se pricep să joace cu două capete. Cred că noul primar va ști să separe grâul de neghină!

  • Nu, nu a fost excursie esuata, a fost un raspuns la mizeriile spuse de Tuchel pe saiturile lui.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*