shopify
analytics tool

Convocarea Consiliului local în ședință de îndată , în data de 31.05.2017 ora 16

sedinta-consiliul-local-al-municipiului-tecuci

Convocarea    Consiliului    local   Tecuci    în   ședință   de   îndată,    în   data   de 31.05.2017,   orele   16.00, în  sala  de  ședinte   a  U.A.T.   Municipiul    Tecuci,   cu  urmatoarele proiecte  ale ordinii  de zi:

 1. Proiect  de  hotărare    privind    aprobarea   incheierii    unui      contract    de   servicii   de  reprezentare  juridică  in proces cu S.C. Romlux  Lighting Company  S.A, în dosarul nr.2005/121/2017.
 2. Proiect  de  hotărare   privind   completarea    anexei   nr.1  la  H.C.L.   nr.172/29.12.2016 privind  tariful  de inchiriere   spații cu teren  aferent  spațiilor  ocupate  ce vor fi practicate  de Societatea  “Compania   de Utilitati  Publice”  Tecuci.

Primar , Catalin Constantin Hurdubae

Avizat, Secretar UAT Municipiul Tecuci , Jr. Fotache Valerica

 

Dispozitie sedinta de indata din 31.05.2017

Ph nr.2 – Completare anexa nr.1 la HCl172 din 29.12.2016 privind tariful de inchiriere spatii CUP Tecuci

4 Comments on "Convocarea Consiliului local în ședință de îndată , în data de 31.05.2017 ora 16"

 1. Toate cheltuielile sunt prevazute, in forma sintetica globala, in capitolele, subcapitolele, articolele si aliniatele Bugetului Local, care se aproba de Consiliul Local. Unele dintre cheltuieli , cum sunt lucrarile de investitii, sunt nominalizate si analitic, intr-o lista de investitii, care se aproba, si ea, de Consiliul Local.

  Forma de angajare a cheltuielilor( licitatie , incredintare directa, etc.) nu intra in competenta de aprobare a consilierilor locali.

 2. Conform Referatului de necesitate nr.28747/30.05.2016, in dosarul nr.2005/121/2017 , privind procesul cu SC Romlux Lighting Company SA, calitatea de pârât o au urmatorii :

  1.Consiliul Local Tecuci (actualul sau fostul ?)
  2.Primarul Municipiului Tecuci (actualul ?)
  3.Primaria Municipiului Tecuci, prin primar (actualul sau fostul ?)
  4.Finkelstain Eduard, fostul primar

  Cabinet Individual de Avocatura Irina Stanciu, cu sediul in Galati, str. Domneasca nr. 2 bl. P 12 sc. 1 ap. 2A, prin avocat Irina Stanciu, va reprezenta in proces primele trei entitati (institutii), sau si pe d-nul Finkelstain Eduard, care in prezent nu mai are calitatea de angajat al UAT, si ar trebui sa se apere singur ?

  Daca Procesul se stramuta in alta localitate, contractul de reprezentare se modifica ?

  • conform legii 215/2001, institutional nu exista actualul ori fostul consiliu local. Exista doar consiliul local. Daca actualul Primar doreste si considera ca membrii ce alcatuiau consiliul local in mandatul trecut au produs pagube se poate indrepta impotriva acestora ca persoane fizice pentru a repara pagubele produse institutiei. Din comportamentul actualului Primar se constata ca vechii membri nu prea au produs pagube. Acelasi raspuns si pentru Primar ca institutie insa nu se justifica actionarea in judecata a cetateanului Finkelstain Eduard. Probabil datorita faptului ca a fost actionat in judecata fara motiv, domnul Finkelstain Eduard va solicita despaguriri de la Romlux fiindca nu se poate sa actionezi in judecata o persoana fizica fara motiv precis. In urma licitatiei organizata public de Primaria Tecuci a fost desemnat castigator al licitatiei doamna avocat Stanciu Irina pentru suma de 45.000 lei insemnand dosarul 2005/121/2007. Spre surprinderea noastra la licitatie nu s-a inscris nici un avocat de la Baroul Tecuci. Motivul?Fie nu au nevoie de cei 45.000 lei, fie nu sunt inscrisi nici intr-un partid politic fie licitatia nu a fost suficient de transparenta la Tecuci.

 3. Madalin Vranceanu | 31 mai 2017 at 16:11 | Răspunde

  Am niste intrebari: cheltuielile pe care primarul le face prin incredintare directa trebuiesc sau nu sa fie aprobate de Consiliul Local? Este sau nu obligat primarul sa aduca la cunostiinta consilierilor locali aceste sume? Care este cuantumul acestor incredintari directe si cine au fost beneficiarii, in acest prim an de mandat? Poate ne raspunde purtatoarea de cuvant a primariei, ca pana acum nu i-am auzit glasul.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*