Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Daniel Ţuchel, acţiuni în dispreţul legii | https://protecuci.ro/arhiva

Daniel Ţuchel, acţiuni în dispreţul legii

Ajutoare-sociale-campanie-electorala-Tecuci

„Astăzi, 02. Iun.2016, Daniel Ţuchel primarul ( încă în funcţie) a semnat un ordin de plată ce reprezenta acordarea de ajutoare sociale pentru un număr important de tecuceni. Valoarea acestei plăti este de 13.000 (130 mil lei vechi). Poate fi considerată această acţiune mită electorală având în vedere că nu a fost trecută prin Consiliul local? Este şi acesta un gest de campanie electorală în care Daniel Ţuchel îi sfidează pe contracandidaţi şi îi manipulează pe tecuceni.”

Acest text a fost transmis prin intermediul secţiunii „contact” a website-ului protecuci.ro. Dacă aceste afirmaţii sunt exacte, consecinţele existente în codul penal vor fi deosebit de severe. Suntem de aceeaşi părere cu expeditorul textului că este un gest electoral, disperat şi expres, al cărei semnificaţie se poate regăsi în explicaţia devenită certitudine: „Daniel Ţuchel a pierdut alegerile din 5 iunie”. Sau, dacă doriţi, celebra formulă „după mine potopul!” şi-a găsit o ultimă exemplificare şi la Tecuci sub administraţia Ţuchel. 

Dumnezeu sa-l ierte, tecucenii poate nu!