shopify
analytics tool

Daniel Ţuchel şi-a tras echipament de firmă să fie protejat pe şantierele tecucene

Daniel-Tuchel-pe-atv-Tecuci

Aşa cum aminteam într-un articol precedent Daniel Ţuchel, om serios şi pus pe treabă, nu a făcut compromisuri când a fost vorba siguranţă şi sănătate. Mai ales a lui personală. Şi de pe înalţă-i funcţie a dat dispoziţie (evident perfect legală) consilierului Maria Pamfile să producă hârtiile necesare pentru achiziţionarea unor echipamente de protecţie: cizme, scurtă, pantaloni vătuiţi şi mănuşi.

În baza acestor documente primăria a achiziţionat materiale de protecţie cu valoarea de 2.623 lei. Până

Până aici nimic deosebit. Însă, la o analiză mai atentă am observat că „pe dinafara-i vopsit gardul dar înăuntru e gerhardu”. Iată ce a achiziţionat de fapt:

Echipamente primar Daniel Tuchel

Factură de achiziţie

Cizme de marcă DIADORA IBEX- nr.43 la preţul de 522,5 lei + TVA = 626 lei ;
Cizme de marcă DIADORA IBEX- nr.44 la preţul de 522,5 lei + TVA = 626 lei;
Scurtă de marcă DIADORA INSIGNA – XL la preţul de 332,5 + TVA = 399 lei;
Scurtă de marcă DIADORA INSIGNA – XXL la preţul de 332,5 + TVA = 399 lei;
Pantaloni vătuiţi marca RODD black – XL la preţul de 85 lei + TVA = 102 lei;
Pantaloni vătuiţi marca RODD black – XXL la preţul de 85 lei + TVA = 102 lei;
Mănuşi de iarnă marca SIBERIA XL – la preţul de 48 lei + TVA = 57,6 lei;
Mănuşi de marcă DIADORA ENGINE XL – la preţul de 75 lei + TVA = 90 lei;
Mănuşi de marcă DIADORA ENGINE L – la preţul de 65 lei + TVA = 78 lei;

Scurta Diadora

Scurtă Diadora

echipament protectie cizme imblanite de iarna DIADORA HI IBEX S3 CI

Cizme DIADORA

Pantaloni vatuiti RODD

Pantaloni RODD

Manusi Diadora

Mănuşi Diadora

Manusi SIBERIA

Mănuşi SIBERIA

Fostul primar, om ocupat şi cu mari responsabilităţi a delegat un apropiat la final de mandat, să predea aceste echipamente la magazia de materiale a primăriei. Nu ne-a surprins să găsim o mână de rufe luate pe nimic de la second hand (sau oarece lucruri ce urmau a fi date de pomană la săraci).

Echipamente predate de Daniel Tuchel

Echipamente predate de Daniel Ţuchel

Dovada platii echipamente

Dovada plăţii echipamente

Referat de necesitate

Referat de necesitate

Proces verbal predare echipamente

Predare echipamente

 

 

 

 

 

 

Părerile tecucenilor sunt împărţite. Unii sunt de părere că este o eroare. Alţii afirmă că este o sfidare, o prosteală. O altă parte o spun pe de-a dreptul: e o hoţie!
Noi credem că echipamentele au fost achiziţionate pentru a fi utilizate în scop personal (şi/sau prietenii). Nu eşti în trend dacă nu goneşti cu un ATV şi nu ai echipament de fiţe.

La două săptămâni după achiziţie fostul primar a fost prezent pe strada Bradului într-o zi ploioasă. Observati si dumneavoastră că nici unul din cei prezenţi nu utiliza echipamentul „de protecţie”.

Daniel-Tuchel-pe-strada-Bradului-in-TecuciDaniel-Tuchel-str-Bradului-in-municipiul-Tecuci-2015

 

 

 

 

 

 

 

 

Casca galbenă a lovit din nou! Nu-i aşa Robin?

Foto: inews880.com

36 Comments on "Daniel Ţuchel şi-a tras echipament de firmă să fie protejat pe şantierele tecucene"

 1. Conform ziarului adevarul.ro, in urmă cu patru luni, Primăria Tecuci a fost amendata de către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), cu 200.000 de lei, deoarece a estimat greşit costurile lucrărilor de amenajare şi întreţinere a parcului din localitate, dar şi iluminarea de sărbători a oraşului. Culmea este că aceste „greşeli” s-au repetat doi ani la rând, în speţă existând şi suspiciunea că la mijloc ar fi nişte interese ilegale, care au atingere cu zona penală.

  Amenda este imputabila persoanelor vinovate ( fostul Primar , Directorul Economic, Sefi de serviciu, functionari publici). Daca nu se actioneaza, va interveni prescriptia, iar noile organe alese vor ramane bune de plata.

  Secretarul municipiului si consilierii juridici din Primarie de ce nu actioneaza ?

 2. Nu se mai indoieste nimeni de faptul ca mandatul lui Tukel a fost un esec, ca a risipit fondurile orasului, ca devenise un megaloman maladiv. Dar prea a ajuns Tecuciul de rasul tarii, prea este tocat strategic fostul primar. Senzatia mea este ca sub zgomotul asta se ascund intentii nu prea in regula, dintre care cea mai inocenta ar fi una electorala.
  Totusi, din cate publica cu atata ravna presa pesedista, furaciunile lui Tukel nu s-au extins si asupra terenurilor, cladirilor din patrimoniul public.
  Priviti la parcul de pe bulevardul ce duce spre Gara. O buna parte din el apartine acum unor particulari care si-au construit case, un teren de sport ingradit, mutiland acest obiectiv urbanistic, ciuntindu-i simetria cu care a fost proiectat. Si parcul central putea sa capete o soarta asemanatoare daca, intamplator, beneficiarul ar fi jucat in aceeasi echipa cu primarul.
  Priviti cladirea de langa primarie avand pancarta „De vanzare”, cam de zece ani. Nu se vinde fiindca cere un pret enorm. Va intereseaza cu cat a cumparat-o si de ce i s-a vandut aceluia care acum o vinde?
  Poate ca si Tukel pregatea asemenea inginerii. In apropierea magazinelor Kauffland, sunt niste cladiri aflate intr-o delasare strategica, tot de acolo porneste un drum catre nord, flancat de cladiri in stare asemanatoare. Parcul de langa Ocaua lui Cuza, ca si fosta gradina zoologica a orasului, sunt in aceeasi paragina strategica, asteptand cumparatori la pleasca. Poate ca Tukel asta proiectase, poate ca nu. Poate ca Hurdubae asta vrea sa faca, poate ca nu. Sa fim atenti, nu sa ne lasam total asurziti de larma asta exagerata.

  • Vreau sa spun ca nu este nimic exgaerat si nici politic. Televiziunile centrale vorbesc despre ilegalitatile lui Tuchel, deoarece acum au fost facute publice.
   Pe mine ma susprinde faptul ca cei in drept sa ia masuri – parchetul, DNA-ul stau pititi.

  • As putea sa nu mai aud numele Tuchel? Fratilor ati devenit paranoici! Gata. Tuchel nu mai este primar. Sa privim cu atentie acuma la golaniile lui Hurdubae, gen ,,concurs,, director politia locala. Conditii absolvent cu studii teologice dar cel mai tare si mai tare master in stiinte politienesti. Iti dai seama? Politia locala va fi mai tare decat municipala ca astia nu au masteranzi in stiinte politienesti. Stiti cumva unde a absolvit materul asta candidatul si bineinteles viitorul castigator? chiar as face si eu un master in stiinte politienesti ca vreau sa-mi fac politie locala privata. Merge o privata nu? sper sa nu coste prea mult diploma asta de stiinte politienesti. La Danubius imi rezolvam o diploma cu 500 euro. deci va rog, mai mult de 500 bete nu dau pe ea. si apropo, s cine spuneati mai ca ii faceti la DNA lui Hurdubae pentru concursul asta de director? Aveti grija ca Hurdubae nu e Tuchel, asa ca mai usor cu DNA-ul. Nu fiti b….!!!

 3. Detest sa dau o replica la alta replica, dar vad ca ma obligate.

  Am pus mesaje pe ziarele online tecucene sub diverse pseudonime, legate, in general de continutul mesajului. La fel ca si altii, nu ma simt obligat sa ies din anonimat. Incerc sa-mi pastrez insa decenta si obiectivitatea , stiind ca, la o adica pot sa fiu identificat.

  Bun, si acum cateva raspunsuri .

  1.Pentru d-nul Marian : Putin imi pasa de toti tehnocratii, simpatizantii, membrii de partid traseisti, si pupincuristii, angajati, succesiv, in Primarie, de Lazar, Finkelstain, Tuchel si Hurdubae, de Manole Odisei sau Butunoiu, Victor Paul Dobre, Otrocol, Saghian, Nica, respective PSD, PNT-CD, PD, PDL, USL , PNL, etc. Chiar ma gandeam sa rog pe Admin sa permita publicarea unei mici notite, despre fiecare dintre fosti sau actualii salariati ai Primariei, si sa publice, totodata, statul de functii cu salariatii din 2012 si cei care se regasesc in 2016 , dupa 4 ani de domnie Tuchelista, pentru a se vedea cine sunt cameleonii, sustinatorii din umbra (“sub acoperire”) ai fostului primar , precum si emigrantii din Tepu, care au invadat Tecuciul, inainte ca d-na Merkel sa le permita celor din ISIS venirea in Uniunea Europeana.

  Referitor la optiunea politica a doamnei Chitu, tin sa va informez ca a fost angajata de PSD, prin Lazar Gheorghe, ca apoi s-a „orientat”, fiind agreata de PD si PDL, a ajuns apoi in PNL, si acum iubeste din nou, a revenit la prima dragoste, PSD-ul. Toti stim ca prima dragoste nu se uita niciodata…

  Referitor la Popovici Nona e inutil sa mai insist : din toata perioada in care a facut-o, succesiv, pe Directorul tehinic (cu diploma de inginer constructor) si Arhitect Sef (dar fara pregatire in domeniu) , retin trotuarele de pe str. Elena Doamna, Gloriei, Vasile Alecsandri, etc, realizate din B50, sclivisit cu o glazura de 0,5-1 cm B300, aleile dintre blocuri platite , desi nu erau finalizate, restaurantul din centrul orașului, construit cu 2 salarii amarate de functionari publici, si pasiune netarmuita pentru pansele , puse aiurea, in tot orasul…

  Aceste persoane imi sunt complet indiferente, dar ma enerveaza prostia agresiva a unora care se cred destepti si simt nevoia sa lumineze populatia Tecuciului, cu adevaruri sau neadevaruri spuse pe jumatate.

  2.Pentru d-nul Radu : Nimeni nu si-a propus sa discute despre normele legale de procedura. Aura Chitu a initiat , intial, un proces de suspendare a dispozitiei de desfacere a contractului de munca, pe care l-a pierdut. Ulterior, si-a dat seama ca trebuia sa atace fondul problemei, nu suspendarea unui act pe care nu l-a contestat in Instanta. In consecinta, a facut alte doua procese, la care primul termen va fi, probabil, in luna septembrie a.c. Avand in vedere ca primul proces l-a pierdut, este posibil ca Tribunalul Galati sa tina seama de aceasta decizie, iar actiunile pe rol sa nu fie admise.
  Cred ca majoritatea cititorilor au inteles ce am vrut sa spun, dar pentru ca sa intelegeti si Dvs., pot sa traduc : d-na Aura a gresit punand caruta in fata cailor…

 4. Tuchel s-a recunoscut invins ! La solicitarea conducerii centrale, fostul primar si-a dat demisia din toate functíile de conducere din PNL: nationale, judetene si locale. Cauza? Prezenta zilnica in emisiunile televiziunilor de stiri, a reportajelor referitoare la ilegalitatile dl. Tuchel, fapt care afecteaza imaginea PNL-ului, in pragul alegeriilor parlamentare. Speram ca toti tuchelisti sa urmeze exemplul sefului si sa se retraga din functiile publice pe care le detin, facand atmosfera respirabila in orasul nostru. Amin!

 5. Pentru un Tecuci curat | 1 septembrie 2016 at 20:01 | Răspunde

  La Bucuresti ministrul de interne Petre Toba a fost pus sub acuzare pentru,,din fondurile operative ale serviciului secret al MAI au mai fost cumpărate căsuţe de păpuşi cu nisipar şi tobogan, în valoare de 7.000 lei, cărţi de joc, darts cu săgeţi, arcuri de tir, plase de tir, mingii de volei în valoare de circa 4.000 lei, bandă de alergare, în valoare de circa 12.000 lei, cuptor electric, în valoare de circa 17.000 lei sau stilouri în valoare de 13.000 lei”. Pentru cheltuieli asemanatoare, la Tecuci, fostul primar TUCHEL este considerat erou de procurori si premiat. Doamna Kovesi, mai intrati si in procurorii din provincie, ca sa nu se poate, ne rad in nas toti infractorii.

 6. Pentru geo si tuchel.

  Daca tot vreti sa prostiti populatia Tecuciului, macar incercati sa o faceti cu argumente solide, nu cu adevaruri sau neadevaruri spuse pe jumatate.

  Referitor la Aurora Chitu :

  Este PNL-ista inca de pe vremea lui Finkelstain. Si-a dorit cu ardoare sa devina Primar Tuchel, si l-a sprijinit, cat a putut, pana cand a devenit evident ca nu v-a fi reales in 2016. Si atunci, pe ultima suta de metrii, si-a descoperit adevarata dragoste : PSD-ul si d-nul Hurdubae. Asa ca , a refuzat sa mai colaboreze la autorizarea maretului hotel lipit de Galeriile de Arta ale orasului, ceea ce a atras mania edilului, inca in functie, care, in maniera cazona specifica, a ejectat-o din Primarie.

  Impotriva acestei masuri a initiat , intial, un proces de suspendare a dispozitiei de desfacere a contractului de munca, pe care l-a pierdut. Ulterior, si-a dat seama ca trebuia sa atace fondul problemei, nu suspendarea unui act pe care nu l-a contestat in Instanta. In consecinta, a facut alte doua procese, la care primul termen este in luna septembrie a.c. Avand in vedere ca primul proces l-a pierdut, este posibil ca Tribunalul Galati sa tina seama de aceasta decizie.

  D-nul Hurdubae, chiar daca dorea, nu putea sa o reangajeze pe Aura Chitu, asa ca, probabil, a cautat un inlocuitor.

  Referitor la Popovici Nona :

  A colaborat cu Tancrad, pentru multe lucrari edilitare si, posibil, personale, din Tecuci. Cand Tuchel a ejectat-o din Primarie, probabil ca fostii prieteni au ajutat-o. Poate ca a castigat si procesul cu Primaria, dar parca am auzit ca a refuzat reincadrarea, dat fiind faptul ca fostul ei post nu mai exista in organigrama. Pentru municipiu nu este insa nici-o pierdere , avand in vedere numerosii tecuceni care isi rup pantofii zilnic, mergand pe trotuarele de pe str. Elena Doamna, Gloriei, etc, trotuare realizate cu tehnologia de top : infrastructura din B50, sclivisita cu o glazura de 0,5-1 cm B300. Iar fostul Primar Finkelstain, inginer , cica , de meserie, nu prididea sa laude beneficiile acestei hotii, acceptate si promovate, cu buna stiinta, de Nona, director in Primarie, cu diploma de inginer constructor.

  Vazand ce se intampla zilnic in Tecuci, cred ca exista un Dumnezeu, care, acolo sus, inca ne mai iubeste…

  • Referitor la raspunsul domnului Tehnocrat va precizez ca nici un functionar din Primaria Tecuci nu a fost angajat ca fiind tehnocrat. Toti, dar absoluti toti sunt pupincuristi la partide. Toti au fost angajati cu sprijin d ela partid fie de la PSD fie de la PNL fie de la PD. Asa ca lasat-o moarta cu functionarii tehnocrati. S-ar putea sa vina vremea sa apara pe niste site-uti adeziunile mai multor functionari din primarie care in diferite perioade de timp semnau cat6e o adeziune la partidul care avea primar la putere: anul asta semnau la PSD peste 4 ani semnau la PNL. Referitor la optiunea politica a doamnei Chitu cred ca ar fi de apreciat ca si-a facut public optiunea politica si-a mentiunut pozitia doar fata de doctrina unui singur partid si nu ca restul functionarilor care semnau din 4 in 4 ani adeziune fie la PNL fie la PSD ori la PD dupa cum batea vantul. Cred ca la un moment dat vor fi date publicitatii si aceste adeziuni cu functionari de la PSD, PNL si PD. Referitor la Popovici Nona asa cum puneti dumnevostra si asa cum o subestimati relizarile dumneai cu Finkelstain in oras se vad. Faceti si voi un parc dendrologic, reabilitati si voi cateva cladiri i va dau eu ca exemlplu: tot spitalul municipal care este praf, biblioteca municipala daca treceti pe langa ea s-ar putea sa va cada bucati de tencuiala in cap, si poate aveti timp sa faceti si la piata industriala ceva ca oamenilor de acolo vara le curge apa in cap cand ploua, iarna la cade zapada si in rest nu mai pot de cald si de frig. Deocamdata observam ca domnul Hurdubae si-a luat concediu de odihna iar echipa de intelectuali – genii in administratie- este in adormire.

 7. Sa facem niste lamuriri referitor la Arhitectul Sef al Primariei Tecuci. Toata lumea stiutoare ori nestiutoare vorbeste ca arhitectul sef Aurora Chitu ar fi pierdut procesul cu Primaria Tecuci. Nimic adevarat. Afirmatiile sunt false. Doamna Arhitect Aurora Chitu a formulat contestatie impotriva dispozitiei de demitere, in data de 05.05.2016 formandu-se dosarul nr. 1859/121/2016. La acest dosar in care s-a solicitat anularea dispoztiei de demitere nu s-a fixat nici un termen de judecata. In acelasi timp, doamna arhitect a solicitat intr-un alt dosar suspendarea dispozitiei de demitere (dosar 1389/121/2016) dosar inregistrat la data de 30.03.2016. Acest din urma dosar care se judeca de urgenta si in care a solicitat suspendarea dispoztiei a fost pierdut. Ce se intampla daca doamna arhitect castiga dosarul cu suspendarea? Era bine pentru Primarie fiindca trebuia sa vina imediat la servici sa munceasca si nu a munceasca in alta parte iar dupa judecata dosarului de fond sa primeasca bani cu dobanda si de la Primaria Tecuci. Dar fiindca acest din urma dosar cu suspendarea dispozitiei a fost pierdut doamna Arhitect nu va veni la servici, eventual va lucra in alta parte, insa va continua judecata dosarului 1859/121/2016 in care s-a solicitat anularea dispozitiei de demitere si daca se va anula dispozitia doamna arhitect isi va relua functia, insa Primaria va fi obligata sa ii plateasca toate drepturile salariale sub forma unei despagubiri calculate de la data demiterii martie 2016 si pana la reluarea efectiva a functiei.Cine castiga acum? Va spun eu castiga doamna arhitect fiindca in perioada judecatii va lucra in alta parte isi va lua salariul iar la sfarsitul dosarului 1859/121/2016 va primi si despagubiri de la Primaria Tecuci reprezentand toate salariile incepand cu luna martie 2016 si pana la reincadrare ca si cum a fost zi de zi la servici.

  • Va fi ca la Nona Popovici. Nona Popovici a lucrat la Tancrad si dupa ce a castigat procesul si-a luat si toate salariile de la Primaria Tecuci ca si cum a fost angajata si la Primaria Tecuci.

  • geo, tu esti avocatul dnei aura sau esti chiar aura?
   dna chitu a pierdut procesul si va pierde toate procesele cu primaria.
   deci nu se va mai intoarce in veci in primarie.
   sa lucreze unde o vrea.
   o incompetenta, nu degeaba a fost data afara.

   • Se vede ca afirmatiile voastre sunt in laturi (adica nu in laturi ca la porci) ci pe de laturi. Daca ati fi fost functionari tehnocrati cum spunea un comentator mai sus ati fi cunoscut legea 554/2004. Dar cum 99% dintre voi ati depus juramantul de functionar public la partidul care v-a promovat in mod firesc nu a mai fost necesar sa lecturati legea 554/2004. Este un articol la inceputul legii (sa il ghiciti voi sau intrebati pe cineva daca nu puteti) in care scrie: contestatia impotriva actului administrativ (este vorba despre dispozitia de demitere) se introduce la instanta de contecios in termen de 6 luni de la comunicarea dipozitiei dar nu mai tarziu de 1 an. Si….aceasta se introduce numai dupa ce se parcurge procedura prealabila. Asa ca domnilor functionari din Primarie cu juramantul depus la partid daca nu cunoasteti legislatia, mai bine nu vorbiti. Ambele contestatii au fost depuse in termenul prevazut de lege si nu dupa optiunile politice ale dumnevoastra. Despre castigarea proceselor si plangerilor …….mai vedem. Ideea este ca cine va plati daunele la sfarsit. Tot Primaria?Tot populatia?

    • un cetatean tecucean | 3 septembrie 2016 at 17:29 | Răspunde

     dna chitu aura, tu crezi ca-mi mai pasa mie ca se vor mai plati niste daune, la cati bani s-au f… in romania asta?
     dar eu zic sa nu te mai bazezi ca vei castiga, ca nu vei castiga niciun proces.
     demiterea dumitale a fost foarte bine justificata si perfect intemeiata.
     iar cat timp l-ai pupat in c.. pe tuchel, tu si barbata-tu, a fost bine?
     cum ati simtit ca se scufunda corabia, ati incercat sa va dati la PSD, numai ca, supriza surpriza: nu prea va iese, voua si multor altora care se indreapta dupa cum bate vantul.
     barbata-tu e-n culmea fericirii, nu stim de ce, ca nu a facut nimic in debarcarea lui tuchel, tu mai tragi o speranta, dar ia-ti gandul ca procesul e ca si pierdut (fie ca e introdus in termen fie ca nu).
     hai du-te si mai invata cum se face un proiect pentru o casa si mai incolo mai vorbim.

 8. Angelica Liliana | 30 august 2016 at 22:59 | Răspunde

  Ca un cancer hidos politica roade inima acestei nenorocite ţări. Întregul său organism suferă, lâncezeşte, se atrofiază din cauza boalei de politică de care e cuprinsă. Cu dorinţa de îndreptare în inimă, adresându-ne viitorului, noi strigăm :Jos politica ! Jos Țuchel și țucheliștii care ne bombardează zilnic pe net,- inclusiv pe acest sait- cu cele mai nerușinate minciuni. La beciul domnesc cu voi!

  • Draga Angelica. Tecuciul pornise pe o cale foarte buna. A avut norocul de un Primar destept si cu bun simt. Se numea Eduard Finkelstain. In perioada 2004- 2012 Tecuciul o luase pe un trend ascendent: asfaltari strazi: Stefan Cel Mare, Galati, Bobalna, Stefan Petica, Dacia, Elena Doamna si multe altele, proiecte europene: reabilitare muzeu, casa de cultura, parc dendrologic, apa rece non stop la robinet, iluminat public absolut pe toate strazile, blocuri ANL si multe si multe. Din pacate din iunie 2012 parca s-a abatut un blestem asupra orasului pentru calea buna pe care o apucase Tecuciul. A fost un blestem incat toti banii din buget, an de an incepand cu iunie 2012 au fost furati de gruparea USL adica PSD+PNL. Asa dovada de nesimtire a dat gruparea USL ca 4 ani din iunie 2012 pana in 2016 doar au furat. Atat numai ce au furat. Parca a fost razbunarea de dupa iunie 2012 pentru calea foarte buna si pentru realizarile fostului Primar Finkelstain

   • Gruparea USL adica PSD+PNL care după rupere PNL s-a asociat cu PDL din care a făcut parte Fostul Pimar Finkelstein, si cei care nu au avut loc în marele pnl au ajuns la PMP care s-a unit acum cu PUNR aliat traditional al celor de la PSD care au furat pe timpul USL și care acum s-au unit cu PSD în consiliul local, ca să fure liniștiți în continuare. Și acum să-mi spună cineva care nu a furat din ăștia toți?

 9. Trebuie sa anuntam tecucenii ca domnul Primar Hurdubae este in concediu de odihna incepand de astazi. Probabil a obosit. Este si el om. Dar conform codului muncii la o luna lucrata ai dreptul la 2 zile concediu. Sa intelegem ca pentru cele 2 luni lucrate domnul Primar isi va lua maxim 4 zile concediu de odihna, ca altfel ar incalca legea.

  • Tepene, imi aduc aminte ca in urma cu 4 ani, imediat dupa alegeri, ai convocat o sedinta cu toti salariatii din primarie si celelalte institutii subordonate, in care le-ai cerut sa plece, spunand ca nu poti lucra cu ei, si ca ai echipa ta performanta. Dupa aia, foarte obosit ai plecat in vacanta in Spania si Turcia, vreo 3 saptamani. Acum ce tot mai mananci rahat despre altii? Uitate la barna din ochii tai si lasa paiul din ochii altora.

  • Cand Tzuchelul tau se odihnea 3-4 zile pe saptamana unde erai omule? Cand a plecat in Austria la ODIHNA si oamenii nu si-au putut lua salariile la timp cum ai comentat Florine?

 10. Raspuns la : asociatia pentru recuperarea furturilor din primarie

  Conform normelor legale, o Asociatie este o organizatie neguvernamentala, care ia decizii in nume propriu si raspunde legal pentru consecintele aplicarii acestora. Asociatia se poate constitui pentru un scop de interes public sau colectiv precum si in interesul personal, dar nepatrimonial, al membrilor. Pesonalitatea juridica a Asociatiei se acorda de Judecatoria Tecuci, printr-o Incheiere civila. Aceeasi institutie face si inscrierea, din oficiu, in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor, aflat la grefa Judecatoriei. Incheierea judecatoreasca, Certificatul de inscriere si Statutul autentificat/atestat sunt cele mai importante acte ale asociatiei si dovedesc existenta persoanei juridice nou infiintate.

  Avand in vedere anuntul Dvs. de infiintare a Asociatia pentru recuperarea furturilor din Primaria Tecuci, va rugam sa precizati numerele de inregistrare ale Incheierii judecatoresti si ale Certificatului de inscriere si sa publicati, totodata, Statutul autentificat.

  In caz contrar, consideram anuntul Dvs. ca nefondat…

 11. Helena cu lanterna | 28 august 2016 at 09:49 | Răspunde

  Da, la subsolul(,,crama”) PNL-ului se faceau petreceri in draci, asa cum se poate vedea si din imaginile postate recent pe net. Insa, pe noi ne intereseaza altceva – cine platea consumatia? Se spune ca facturile erau trimise la primarie. Asteptam cu nerabdare sa vedem cat au platit tecucenii pentru aceste sindrofii tucheliste.

 12. asociatia pentru recuperarea furturillor din primarie | 27 august 2016 at 19:25 | Răspunde

  Va informam ca s-a infiintat asociatia pentru recuperarea furturilor din primaria Tecuci. Deocamdata este vizata perioada 2012-2016. Asociatia va formula sesizari la toate institutiile pentru a nu interveni prescriptia impotriva lui Tuchel a consilierilor locali care au votat cu Tuchel si a functionarilor care au semnat furaciunile lui Tuchel. Asociatia va fi prezenta si pe strada prin difuzarea de fluturasi in care se va scrie institutiile care au fost sesizate, numele persoanelor impotriva carora s-au formulat plangerile , contractele si valoarea furturilor pentru fiecare sesizare. Va fi o asociatie nonpupicurista.

  • Cum va putem contacta. Suntem mai multe persoane care vrem sa devenim membri.

  • Eu urmaresc acest site, ProTecuci, si va rog sa anuntati aici CAND si UNDE veti distribui acei fluturasi, ca sa merg si sa primesc si eu unul, pentru a ma incredinta ca nu doar va laudati si promiteti. Vreau sa vad cu ochii mei, fiindca nu prea cred. Ceeace am vazut pana acum e MULTA GALAGIE si MULTA PROPAGANDA facuta peste tot, unii ca sa fie luati de bine de noul primar.
   Aceasta actiune galagioasa de recuperare seamana prea mult cu vitejia din urma razboiului.
   Ca asociatia d-stra sa nu fie un fel de asociatie a vitejilor ce in urma razboiului se-arata, ar trebui sa fiti atenti si la prezent, ca nu cumva in spatele galagiei sa reinceapa furtisagurile. Ce-a furat Tukel e mizilic pe langa ce a ramas de furat. Poate ca, bietul de el, pregatise lovituri mai serioase, dar n-a apucat a le dea.
   Nu stiu daca toti romanii sunt la fel, dar observ la tecuceni un penibil defect: cat timp „leul” e rege, cel mult maraie pe la colturi. Cand a devenit martoaga, sar pe el incat nu stii de unde au aparut atat de multi.

 13. Dragii mei concetățeni,
  presa vorbea despre furturi din anul 2012, mai exact ProTecuci.ro, dar nimeni nu o asculta. Iar azi, cu mult curaj și multă onoare, se trezesc, după ce parvenitul a pierdut legerile, mari jurnaliști gălățeni, să scrie despre abuzurile primarului Țuchel. Păi bine mă, dar când jurnaliștii tecuceni erau amenințați și bătuți voi unde erați? La ciolan cu USL?
  Azi să fii onest și să ai principii e o aberație.
  În privința vietății numită Daniel Țuchel, pot spune doar un lucru, că îi doresc să pățească, exact ce nu merita să pățească marele Petre Țuțea, adică 13 de închisoare care să-l aducă în pragul falimentului moral!

  • cred ca ar trebui sa il insoteasca si cei 19 apoi 17 consilieri locali care in perioada 2012-2016 au votat furaciunile

 14. Sa inteleg ca asta e marele prejudiciu creat de Tuchel la Primaria Tecuci. Faimoasa suma de 2623 lei. Nu vedeti ca sunteti penibili? Oricum noi tecucenii nu vom uita de perioada marilor furturi iunie 2012 -2014: 17 miliarde mancare la caini zooland director PSD, achizitie stalpi la iesire din tecuci spre furceni, dosarul cu romlux unde s-au cheltuit degeaba miliardele cu expertize, asistenta juridica si multe alte golanii cu furturi uriase in care au votat consilierii locali ISL (PNL+PSD) . Asteptam a ne inscriem la licitatie pentru scaunul si biroul lui tuchel din cladirea camerei de comert. Vedeti poate uitati sa mi organizati licitatia ca doar scrie in decizia curtii de conturi sa o organizati nu i asa?

  • A turbat Tuchel, comenteaza la toate postarile. Alo, alo, alo, sa vina salvarea, pregatiti camasa de forta. Alo, alo, alo!

 15. De multi ani ni se spune despre o actiune ca e „corect politic” sau nu.Sub formularea aceasta perversa se ascund fapte care ne marcheaza existenta zilnica ,in general negativ, dar asupra carora nu putem interveni in numele … democratiei.Si totusi…vorbim de cauza si efect.Vorbim despre moralitate si legalitate.
  Acum cativa ani un caz similar celui din Tecuci -cel al publicarii unui material video cu fostul premier Boc- facea deliciul presei de scandal dar deschidea spre discutie aspectul moralitatii publicarii.Spre deosebire de acel caz ,unde filmarea se facea direct dar intr-un spatiu public,la Tecuci materialele provin dintr-o sursa usor de ghicit si redeschid dialogul legat de moralitate si legalitate.
  Din punct de vedere moral ,cred ca nimeni nu are indoieli ca un astfel de material TREBUIA PUBLICAT.
  Vorbim in termeni de cauza-efect:un deja fost primar patrunde intr-un spatiu public folosindu-se de dreptul de acces din timpul orelor de program, insotit, si pleaca la lumina palida a unei lanterne cu un troller.Pentru ca frumos ar fi fost sa se fi facut o predare-primire oficializata printr-o simpla strangere de mana -barbateste- dar nu s-a facut ,aspectul moralitatii fiind desconsiderat ,prin acest material video avem o confirmare a caracterului fostului primar.
  Din punct de vedere legal-vom incepe discutia de la cauza.
  Fapt simplu:un fost primar devenit simplu cetatean patrunde noaptea insotit de sotie, care beneficiaza de liberul acces al sotului prin cartela ,intr-un spatiu public.Ce fac acolo,ce diplome,documente sau decoratii ridica aproape nu mai conteaza.Pentru ca fapta de a patrunde s-a produs.Avea dreptul legal sa patrunda noaptea?Poate ,cu toate ca nu era in orele de program.Avea dreptul sotia de a patrunde?Sigur NU!
  Efect-materialul este adus la cunostinta publicului tecucean.Exista in legislatie bine reglementata prelucrarea datelor cu caracter personal.Si nu este incalcata aceasta legislatie pentru ca tecucenii au dreptul legal de a cunoaste ce se intampla in spatiul public al Primariei chiar si la 11 noaptea.Daca in loc de primar si sotia ar fi patruns un hot iar prin publicarea materialului s-ar fi reusit depistarea lui s-ar mai intreba cineva asupra dreptului de a face publice inregistrarile?Cu alte cuvinte sub nici un aspect-moral sau legal-nu se justifica nepublicarea materialului video.
  Celelalte aspecte , ca un primar se coboara la subdemnitatea de a se furisa noaptea implicandu-si sotia intr-o actiune de asemenea speta, cred ca ceilalti comentatori de aici au spus esentialul.Eu vreau doar sa subliniez ca Tuchel a stiut ca este filmat de camerele de supraveghere pentru ca-urmariti filmuletul- cand ajunge in dreptul camerei lasa capul in jos.
  Iar daca stai sa te gandesti ca un astfel de om a condus un oras timp de patru ani e cu atat mai grav.

 16. Degeaba scrie toata presa, se da la televiziunile nationale, daca aceste documente nu sunt inaintate DNA-ului. Macar filmul intrarii prin efractie in miez de noapte, in sediul primariei, a cuplului Helena si Gerhardt Tuchel a fost trimis la parchet? Altfel totul e degeaba, ca din oficiu nu se sesizeza, chiar si sesizati la Tecuci dau NUP-uri de banda rulanda. Nu stiu, este vre-un tecucean care la o plangere depusa la parchet sa aiba castig de cauza in fata lui Tuchel?

  • Plangeri poate or fi ,problema e ca se opresc undeva,tin minte vorba unui asociat de incredere a lui Hot uchel,si mi-a zis mie ala asa bai tine minte noua nu ne va face nimeni nimic. Stiu si explicatia dar o pastrez pt mine. Asa ca sezi tu si veziti de treaba. Nu m-am mai bagat si nu ma mai bag in ale politici meandre,insa ca si altii tecuceni am fost cumva pacalit. Si ma doare si vreau sa se faca Dreptate. Ca ne-ai frecat cu toate taxele cu toate dovezile ca nu cumva sa nu freci tu pe vre-o unul. Ei indemn ca Tecucenii sa spuna ce stiu pt ca numai asa se va face Dreptate. Tecuciul nu e sonda de Gazolina de unde nea Titi si ai lui luau ca si pe apa din Fantana. Ca sa vezi marlanie cata apa plata (sub marca Perena ) s-a aruncat cand putea fi data la oamenii. au fost zile caniculare de ce nu ai infiintat centre cu apa plata pt Tecuceni. Ehe sacal ai fost sacal ramai.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!