shopify
analytics tool

De-a alba-neagra cu sedinţele de Consiliu local al UAT Tecuci

Daniel Ţuchel & Staicu Iuliana

În dată de 20. Iun.2014 consilierii locali au primit o adresă prin care sunt anunţaţi de imposibilitatea convocării şedinţei extraordinare la solicitarea acestora şi-i trage de urechi că nu au ştiut că taman în acestă perioadă sunt concedii planificate.

Către (d-nii) Consilieri locali: Radovei Danuţ Petrică, Cambanache Liliana, Bulhac Constantin, Negruţ cristi, Hulea Mitică, Nacu Măricel, Militici Gheorghi, Istrate Dan
Privind: convocare şedinţa extraordinară
Document emis de Secretar UAT Municipiul Tecuci

Referitor la cererea dumneavoastră, înregistrată cu numărul 456/CL/16.06.2014, reprezentând convocator privind întrunirea în şedinţă extraordinară a Consiliului local al Municipiului Tecuci pentru ziua de luni 23. iun.2014, ora 15, în sala de şedinţe a UAT Tecuci, vă comunicăm imposibilitatea convocării şedinţei de consiliu local la data şi ora stabilită de dumneavoastră, întrucât în perioada 23. Iun – 07. iul.2014, secretarul Municipiului Tecuci, conform planificării anuale a concediilor este în concediu de odihnă.
Precizăm că, în conformitate cu prevederile art. 117, lit. b, din Legea 215/2001 privind administraţia publică locală secretarul participa la şedinţele consiliului local.

piese electrocasnice

Cauti piese de schimb pentru masina de spalat ?
Cel mai bogat shop online de piese pentru ELECTROCASNICE !    Click AICI
Livrare promta prin curier. Peste 5 mil. piese in stoc.

Vă rugăm respectuos, că pe viitor, să aveţi în vedere respectarea condiţiilor legale privind convocarea şi desfăşurarea şedinţelor de consiliu local.
În speranţa unei bune colaborări, vă mulţumim anticipat şi va asigurăm de întreaga noastră consideraţiune.

Primar, Ec. Ţuchel Gerhardt Daniel
Întocmit, Staicu Iuliana secretar UAT Tecuci

adresa-Coniuliu-local-Tecuci