shopify
analytics tool

De-a alba-neagra cu sedinţele de Consiliu local al UAT Tecuci

Daniel Ţuchel & Staicu Iuliana

În dată de 20. Iun.2014 consilierii locali au primit o adresă prin care sunt anunţaţi de imposibilitatea convocării şedinţei extraordinare la solicitarea acestora şi-i trage de urechi că nu au ştiut că taman în acestă perioadă sunt concedii planificate.

Către (d-nii) Consilieri locali: Radovei Danuţ Petrică, Cambanache Liliana, Bulhac Constantin, Negruţ cristi, Hulea Mitică, Nacu Măricel, Militici Gheorghi, Istrate Dan
Privind: convocare şedinţa extraordinară
Document emis de Secretar UAT Municipiul Tecuci

Referitor la cererea dumneavoastră, înregistrată cu numărul 456/CL/16.06.2014, reprezentând convocator privind întrunirea în şedinţă extraordinară a Consiliului local al Municipiului Tecuci pentru ziua de luni 23. iun.2014, ora 15, în sala de şedinţe a UAT Tecuci, vă comunicăm imposibilitatea convocării şedinţei de consiliu local la data şi ora stabilită de dumneavoastră, întrucât în perioada 23. Iun – 07. iul.2014, secretarul Municipiului Tecuci, conform planificării anuale a concediilor este în concediu de odihnă.
Precizăm că, în conformitate cu prevederile art. 117, lit. b, din Legea 215/2001 privind administraţia publică locală secretarul participa la şedinţele consiliului local.

piese electrocasnice

Cauti piese de schimb pentru masina de spalat ?
Cel mai bogat shop online de piese pentru ELECTROCASNICE !    Click AICI
Livrare promta prin curier. Peste 5 mil. piese in stoc.

Vă rugăm respectuos, că pe viitor, să aveţi în vedere respectarea condiţiilor legale privind convocarea şi desfăşurarea şedinţelor de consiliu local.
În speranţa unei bune colaborări, vă mulţumim anticipat şi va asigurăm de întreaga noastră consideraţiune.

Primar, Ec. Ţuchel Gerhardt Daniel
Întocmit, Staicu Iuliana secretar UAT Tecuci

adresa-Coniuliu-local-Tecuci

22 Comments on "De-a alba-neagra cu sedinţele de Consiliu local al UAT Tecuci"

 1. Pierderea majorităţii politice în Consiliul Local Tecuci (CL) l-a determinat pe Gerhardt Ţuchel la gesturi disperate, îndreptate împotriva intereselor tecucenilor. Astfel, la ordinul său, oamenii din subordine (a se citi indivizi angajaţi la primărie pe criterii obscure) refuză să convoace şedinţele consilierilor, blocând astfel activitatea administraţiei locale.Abuzurile au început în data de 4 iunie a.c. când toţi consilierii PNL şi PDL au sabotat şedinţa de Consiliu prin neprezentare. Pentru a asigura buna funcţionare a oraşului, de atunci şi până astăzi, consilierii PSD au cerut de trei ori convocarea CL, respectiv pentru data de 12, 16 şi 23 iunie a.c. În schimb, cererile amintite s-au izbit de abuzurile secretarei Staicu Geta-Iuliana, care, prin diverse tertipuri ţucheliste ilegale (exersate şi aplicate deseori la primăria Ţepu), refuză demersurile pentru întrunirea Consiliului Local Tecuci.n prezent, toată această situaţie cu iz infracţional face obiectul unei sesizări către Prefectura Galaţi semnată de viceprimarul Tecuciului Dănuţ Radovei şi consilierii PSD, Cambanache Liliana, Bulhac Constantin şi Chivu Neculai. În document, aceştia o acuză pe secretarul Primăriei Tecuci Staicu Geta-Iuliana că în mod repetat şi cu rea voinţă a blocat activitatea Consiliului Local al Municipiului Tecuci cauzând pagube materiale şi vătămări ale drepturilor şi intereselor legitime ale unor persoane

 2. motanul incaltat | 27 iunie 2014 at 19:29 | Răspunde

  Bre senatoru’ melcilor, da numai consultatii oftalmologice dai gratuit la cabinet senatorial, da pe cand niste consultatii ginecologice moca, ca-i plin orasu de Phthirus Pubis de origine PESEDISTA.Sunt sigur ca veti avea mult de treaba!!!!!!!!!!!!!!

 3. Vă rugăm scoateţi poza aia cu satana că ne faceţi numai rău!

 4. @ISTORIE
  Extraordinara poezie! De mult n-am citit o cuvinte atat de pline de suflet despre poporul roman in care, dupa halul in care a fost adus, incepusem sa nu mai cred. Cred ca niciodata n-am intalnit o descriere atat de corecta a prezentului ticalos. Si cat de trist e finalul! Cat de slabi ne simtim daca ne rugam sa ne invie eroii ca sa ne scape! Asa este. La noi, cei de astazi, nu prea gasesti nici minte, nici suficient caracter…
  Dar de ce nu ne spui cine este autorul? E pacat sa ramana pentru noi anonim.
  Inca o data, felicitari pentru postare! Felicitari admin pentru ca protecuci atrage si asemenea comentatori.

 5. un tecucean de cakt | 24 iunie 2014 at 09:41 | Răspunde

  ” M-a ajutat norocul sau Dumnezeu să pot pleca din acest oraș de căkt cu oameni de căkt. Lume mai proastă ca în acest oraș nu am întâlnit în toată țara.”Asta insemna ca si tu esti un om de cacat doar ca te-ai mutat in alt oras.NU cred ca Tecuciul este WC-ul Romaniei si nu cred ca atunci cand treci prin oras inoti prin cacat.

 6. Cetateanul turmentat | 23 iunie 2014 at 12:25 | Răspunde

  Tupeu frate. Așa golăneală nu am mai întâlnit de mult. Să aburești lumea cu legea profitând de faptul că majoritatea sunt poate mai cu bun simț sau doar proști, este de râsul curcilor. Realitatea este că în acest oraș de momâi nu se poate schimba nimic decât cu parul. M-a ajutat norocul sau Dumnezeu să pot pleca din acest oraș de căkt cu oameni de căkt. Lume mai proastă ca în acest oraș nu am întâlnit în toată țara. Cetățeni dezinteresați, fuduli, organizați pe caste, certăreți, care se mănâncă între ei, se urăsc tacit între ei, etc. Oameni care au încă mentalități de tip comunist în cap. Oameni care habar nu au cu ce se mănâncă democrația. Polițiști care au comportament de milițieni. Popimea care în loc să se ocupe de spiritualitatea comunității, au afaceri și fac bani la greu, nu ei direct, ci ori prin rude ori prin interpuși. Și te mai miri de ce proliferează sectele în această zonă. La intrarea în oraș eu aș pune un mare panou pe care aș scrie ”Suntem cei mai fuduli!”.

  • Nu fuduli. Prosti asa cum ai spus, barfitori si parsivi. Ai cu cine organiza un miting de amploare in Tecuci? Isi merita soarta. Vezi grecii, nemtii……Atunci cand se instaureza mafia, iar lege nu mai exista, ordinea o restabileste Revolta.

 7. Treba e simpla. consilierii fac convocarea prin cerere scrisa la consiliul local si la prefectura. Solicita prefectului ca la sedinta sa vina secretarul prefecturii. Treaba de secretariat o face secretarul prefecturii adica cel care verifica secretarul Primariei. Asa ca daca se doreste sedinta se va tine. Dar aici e vorba ori de prostie ori de un al teatru regizat intre Tuchel si Butunoiu fiindca trebuie sa se dea certat cu PSD ul pana dupa prezidentiale si sa fie in alianta cu PDL ul.

  • Va rog sa ne spuneti la care localitate din tara prefectura si-a trimis secretarul pentru a organiza sedintele de consiliu local. Acum nu se intampla prima data cand primarul refuza organizarea sedinteleor ordinare. Va rog sa va aduceti aminte cand conilieri opozitiei reclamau acest fapt si primarul spunea ca el este legea. Îmi aduc aminte ca la o sedinta fostul vice primar Basalic îi spune presedinteleui de sedinta, venerabilul profesor Chivu, ,,domnule profesor, dumneata ai fost parlamentar, spunei domnule sa respecte legea”, la care consilierul PSD a tacut, aplecand capul. Din pacate asta a fost atitutdinea pesedeului fata de abuzurile primarului Tuchel, in acesti doi ani de distatura tepeana.

   • Prima regula ca inloctiitorul de drept al secretarului este juristul consiliului local, deci doamna Popovici Daniela. Dar cum Primarul o va trmite si pe ea in concediu de odihna, securea ramane in mana Prefectului care are mai multe posibiltati: sa trmita secretarul general ori un jurist de la controlul de legalitate al actelor al Prefectului ca sa suplineasca locul doamnei Staicu, deoarece secretarul trmite actele pentru aviz de legalitate la secretarul Prefectului si directia legalitate din Prefectura si exista o oarecare subordonare. Daca Prefectul nu doreste sa faca acest lucru, calea cea mai simpla care o are la indemana este: emiterea unui ordin de dizolvare a consiliului local Tecuci si organizarea de alegeri anticipate la consiliu fiindca acesta a devenit nefunctional si cauzeza grave prejudicii locuitorilor din municipul Tecuci.

 8. smecher primar. si acum regret ca a plecat de la tepu

 9. Astăzi… cine ni-s eroii? Cine-i gata ca să moară
  Pentru sfânta Libertate, pentru neam si pentru țară?
  Grașii și libidinoșii, snobii si analfabeții
  Banii mulți și burta plină pentru ei sunt sensul vieții
  Niște lacomi fără școală, niște scârbe, niște javre
  Care pentru-o șpagă calcă fără milă pe cadavre
  Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanții
  Si-am trimis toți imbecilii, proastele și aroganții
  Să ne facă de rușine cerând mită pe la toți
  Si să fim priviți prin dânșii ca o nație de hoți
  Poticnindu-se-n discursuri insipide și banale
  Fără dicție sau noimă, cu greșeli gramaticale
  Pițipoanca plângăcioasă sau tribunul făcând spume
  Sau ciobanul fără carte să ne reprezinte-n lume?
  Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul
  De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spăla cu ei pavajul?
  Nu mai sunt eroi in țară, oameni demni și responsabili
  Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili?
  Creierele geniale sunt trimise la străini
  Spre-a nu-i încurca la furturi pe-acești avortoni cretini
  Cincisprezece milioane, câți am mai rămas prin țară
  Să fim pentru haimanale animale de povară
  Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar
  Cam cât lasă ei pe seară șpagă la vreun ospătar
  Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
  Si nici mame disperate, ”ce le dau la ăia micii”
  Nu mai vreau să-mi văd părintii dependenți de tratamente
  Si cu banii pentru hrană cumpărând medicamente
  Nu mai vreau să-mi văd soția umilită la ghisee
  Sau copilul dat afară, că-i sărac, de prin licee
  Ca o boala fără leacuri, ca un cataclism mă sperie
  Cum trăiesc în lux netoții iar capabilii-n mizerie
  Eu aștept Reînvierea, când din marile morminte
  Vor ieși din nou Eroii înarmați c-un bici fierbinte
  Si vor face curățenie printre cei ce ne-au furat
  Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat!

 10. Mi-a rămas săpat în minte de pe când copil eram
  Că sunt Om, că am o Țară și o Limbă și un Neam
  Că-n adâncul gliei sfinte stau de veacuri moșii mei
  Că din ei răsare pâinea și prin mine trăiesc ei
  Valuri tulburi de uitare peste morții mei se-așează
  Limba nu ne mai e limbă, țara nu mai este trează
  Azi ne-nvață imbecilii intereselor perfide
  Cum să ne uităm eroii și să venerăm partide
  Cum să cântărim istoria și s-o vindem pe bucăți
  Cum să facem Mall-uri, vile, scoțând piatra din cetăți
  Pe Vlad Țepeș cum să-l facem personaj de film de groază
  Capul lui Mihai Viteazul în dolari cât valorează
  Ne învață idioții că Bălcescu a fost laș
  Si că Decebal batrânul a fost un sinucigaș
  Cum de s-a ajuns aicea ca să vină fiii ploii
  Nesimțiți cât să-și permită a ne ponegri eroii?
  Niște dascăli mediocri ce-au citit minciuni sfruntate
  Si ni le aruncă-n față ca pe legi adevărate
  Bieți defăimători de stirpe, lacomi si periculoși
  Ce-am fi noi fără istorie? Ce-ar fi ei fără strămoși?
  Fără urletul lui Horea am fi sclavi și azi pe roată
  Iară hunii din pustiuri nobilime elevată!
  Fara paloșul lui Ștefan am fi pașalâc turcesc
  Robi umili care cu grâne tot Islamul îl hrănesc!
  Dacă nu muream in luptă la Neajlov si la Rovine
  N-am mai fi avut biserici unde neamul să se-nchine!
  Nu trecurăm peste veacuri ca o nație coruptă
  Ci cu aspre sacrificii, și cu jertfă, și cu luptă!
  Si a trebuit adesea, spre a ne salva norodul
  Sângele lui Brâncoveanu să inunde eșafodul
  Trupul lui Ioan Cumplitul să se sfâșie-n bucăți
  Umărul lui Avram Iancu să se sfarme de cetăți
  Plânsul lui Vladimirescu să răsune din fântâni
  Ca un preambul la imnul ”Desteptați-vă români”
  Fierul scos din pieptul țării ne-a fost arma si necazul
  Si coroană pentru Doja, si baltag pentru Viteazul
  Munții noștri aur poartă, am putea să fim bogați
  Insă nu ne sunt salvare, ci motiv să fim prădați
  Biciuiți de monștrii vremii și răpuși de neputință
  Am trecut peste milenii cu speranță si credință
  Si-am nădăjduit că poate neamul nostru într-o zi
  Printre alte mândre neamuri ca o stea va străluci…

  Astăzi… cine ni-s eroii? Cine-i gata ca să moară
  Pentru sfânta Libertate, pentru neam si pentru țară?
  Grașii și libidinoșii, snobii si analfabeții
  Banii mulți și burta plină pentru ei sunt sensul vieții
  Niște lacomi fără școală, niște scârbe, niște javre
  Care pentru-o șpagă calcă fără milă pe cadavre
  Parlamentul Europei ne-a cerut reprezentanții
  Si-am trimis toți imbecilii, proastele și aroganții
  Să ne facă de rușine cerând mită pe la toți
  Si să fim priviți prin dânșii ca o nație de hoți
  Poticnindu-se-n discursuri insipide și banale
  Fără dicție sau noimă, cu greșeli gramaticale
  Pițipoanca plângăcioasă sau tribunul făcând spume
  Sau ciobanul fără carte să ne reprezinte-n lume?
  Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul
  De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spăla cu ei pavajul?
  Nu mai sunt eroi in țară, oameni demni și responsabili
  Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili?
  Creierele geniale sunt trimise la străini
  Spre-a nu-i încurca la furturi pe-acești avortoni cretini
  Cincisprezece milioane, câți am mai rămas prin țară
  Să fim pentru haimanale animale de povară
  Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar
  Cam cât lasă ei pe seară șpagă la vreun ospătar
  Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
  Si nici mame disperate, ”ce le dau la ăia micii”
  Nu mai vreau să-mi văd părintii dependenți de tratamente
  Si cu banii pentru hrană cumpărând medicamente
  Nu mai vreau să-mi văd soția umilită la ghisee
  Sau copilul dat afară, că-i sărac, de prin licee
  Ca o boala fără leacuri, ca un cataclism mă sperie
  Cum trăiesc în lux netoții iar capabilii-n mizerie
  Eu aștept Reînvierea, când din marile morminte
  Vor ieși din nou Eroii înarmați c-un bici fierbinte
  Si vor face curățenie printre cei ce ne-au furat
  Spre a fi din nou în lume Neamul Binecuvântat!

 11. participa la sedinte persona care ii tine locul domanei secratar, daca aceasta este in concediu pentru ingrejirea copilului

 12. In orice cerere de concediu se specifica , printre altele :”…in perioada de concediu ma inlocuieste…” -si se numeste persoana .Ceea ce am vazut scris mai sus este pur si simplu o gaselnita FARA SUPORT LEGAL – prin urmare ,ori ii considera prosti pe consilierii carora le-a trimis adresa , ori ei chiar sunt.Din pacate,ca de obicei,din prostia cumulata a lor suferim noi.

 13. Legea spune ca in fiecare luna trebuie sa aiba loc cate o sedinta ordinara de consiliu.Speram ca PSD-ul va sesiza parchetul, in legatura cu incalcarea legii in aceasta privinta, si ca se vor lua masurile legale impotriva secretarei si primarului, care refuza organizarea acestor sedinte.

  • Ar trebui sesizata comisia de disciplina din cadrul institutiei prefectului, dupa care ar trebui sa se faca o plangere penala la parchet pentru abuz in serviciu, intrucat prejudiciile aduse municipalitatii prin neconvocarea acestor sedinte de Consiliu Local, se datoreaza doar secretarului UAT Iuliana Staicu, care nu isi indeplineste atributiile de serviciu.

 14. Primarul nu va convoca niciodata sedintele. A pierdut majoritatea din Consiliu Local si ii este teama de noua majoritate. Aceasta convocare nu este prima, noua majoritate a mai convocat de 2 ori sedinte de consiliu local in aceasta luna, iar Primarul impreuna cu Secretarul UAT de fiecare data au invocat diferite motive, numai pentru a nu se putea desfasura acestea.Au blocat intreaga activitate a orasului. Este o persoana lasa, lipsita de demnitate, care nu stie sa piarda. Rusine !

 15. dar si consilierii astia de la PSD, PPDD si ceilalti sant destepti foc. daca au depus cererea de convocare a CL pe data de 16, de ce nu au cerut convocarea CL pe data de 19 (cf. legii 215/2001 art. 39(3).
  probabil ca atunci doamna Staicu era in concediu in perioada 19.06-03.07.
  o sa treaca si concediu asta. sa vedem cate concedii o sa mai fie…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*