Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
De necrezut, ce se întampla la Tecuci | https://protecuci.ro/arhiva

De necrezut, ce se întampla la Tecuci

Parcul-Dendrologic-Tecuci-700x450

În cursul zilei, în jurul orelor 11 am observat în fata Primăriei Tecuci două echipaje ale jandarmilor dar şi alte personaje din zona ordinii publice. Curios din fire am făcut o scurtă investigaţie şi am aflat din surse demne de încredere că jandarmii erau acolo pentru a aplana un conflict.

Se ştie că, de bună vreme, Camera de conturi efectuează un control amănunţit (se vorbeşte de 26 de obiective) în Primăria Tecuci. În cursul dimineţii echipa de auditori a dorit să se deplaseze la Parcul Dendrologic pentru a efectua măsurători. Se pare că Primarul a dat dispoziţie să-i împiedice pe aceştia să intre în parc.

Urmare a acestui abuz un auditor a cerut sprijinul jandarmilor pentru a putea accesa obiectivul de controlat. În zilele următoare o să avem şi documentul care să confirme acesta acţiune.

Dacă se confirmă, gestul de a nu lăsa Camera de Conturi să-şi facă treaba este nu impardonabila ci un gest de om încolţit.