Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Dezinformarea şi manipularea un sport la Primaria Tecuci | https://protecuci.ro/arhiva

Dezinformarea şi manipularea un sport la Primaria Tecuci

Daniel Ţuchel, într-un articol postat pe unul din website-urile sale de buzunar, declară urmatoarele: 

“Privitor la locurile de muncă, așa cum bine aţi remarcat, subiectul este artificial creat, doar pentru a distrage atenția. Ne-am obișnuit cu acest tip de abordare a unor adversari politici însă va informez că săptămana trecută AJOFM afișa 499 de locuri de muncă vacante, ele nefiind ocupate nici astăzi. De asemeni, vă informez că la Primărie am organizat concursuri, cu publicitate în condițiile legii şi nu s-a prezentat nimeni.”

Şi uite cum tecuceanul a aflat în mod oficial că e un puturos şi nu doreşte să muncească şi că numărul de locuri oferit este unul generos: 499

Haideţi să vedem cum stă de fapt situaţia:

Angajari-la Liesti

————————-

Angajari-la-Dobrinesti

—————————-

Angajari-la-Galati

—————————–

Angajari-la-Toflea

Practic sunt 320 de locuri de munca la Liesti, unul la Dobrinesti, 10 locuri la Galati si unul la Toflea. Pentru Tecuci raman doar 42 locuri de munca oferite de agentii economici. In total 334 locuri listate. Dar unde este diferenta pana la 499 de locuri de munca disponibile in Tecuci?

În acelaşi articol primarul Tuchel declara că: „Am organizat concursuri, cu publicitate în condițiile legii şi nu s-a prezentat nimeni.”.  Toate ziarele locale publică săptămâna de săptămâna lista cu anunţurile celor de la ALOFM şi sigur tecucenii nu-şi aduc aminte să fi văzut vreun anunţ legat de locurile vacante ocupate acum de: Liviu Butunoi, Nina Popa, Aida Zaharia, Nae Florin, Rusu Cătălin Eduard, Pamfile Ana Maria şi mulţi alţii. E drept că am văzut unul în care cimitirul angajează un gropar. Şi atât.

Cum aţi respectat legea domnule Primar? Doar declarativ?

Articolul continua cu afirmaţia: „E adevărat că în campanie s-au promis locuri de muncă. Personal l-am auzit pe domnul Daniel Butunoi care acum e senator, când ne promitea la Tecuci vreo 3000 de locuri de muncă.”  Păi, se poate că aţi auzit pe la uşi pe la fereşti. Dar nu Daniel Butunoi a candidat la la functia de primar. Acesta l-a susţinut în campanie cu voturi şi cu un sediu de campanie. În casele tecucenilor, pentru ai convinge să-l voteze , Daniel Ţuchel a distribuit acest pliant:

Vezi  AICI  întregul pliant în care actualul primar face aceste promisiuni ( extrasul de mai jos este la pagina 5 din 12).

3000-locuri-de-munca-la-Tecuci-promise-de-Tuchel-2

Şi iacă aşa primarul se laudă că a mai creat 500 locuri de muncă… dar mai e mult până la 3.000.

Ruşinică, dom’ primar, ruşinică !!!! Nu mai recunoşteţi nici propriile pliante distribuite în campania electorală? Avem o colecţie de documente din campania desfaşurată în 2012. O să postăm toate aceste documente în funţie de evenimente.

Sursa foto: Favor.ro