shopify
analytics tool

Din respect pentru adevăr. Replica preotului Ciprian Trofin

preot-ortodox

„Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.” – Sfânta Evanghelie după Ioan – Cap.15

În urma publicării anunţului prin care UAT Tecuci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere „Director executiv al Poliţiei locale”, proaspătul perdant al alegerilor locale Daniel Ţuchel afirma că: „PREOTUL CIPRIAN va fi viitorul Director al Poliției Locale Tecuci”. Fostul primar, cu limbajul ce-l caracterizează, mai afirma „N-am crezut, însă Câștigătorul”- PREOTUL „răspopit” CIPRIAN (cu fostă parohie la Cerţeşti), a fost deja anunțat în gura mare…” „Dar de câștigat, va câștiga pr. Ciprian Trofin, că așa vrea „Mușchii Lor”!

Cu puţin timp în urma l-am contactat pe Ciprian Trofin care a făcut următoarele precizări: „Sunt preot ortodox din anul 2003, actualmente activez în cadrul IPJ Galaţi, Poliţia Municipiului Tecuci biroul ordine şi siguranţa publică. Conform hotărârii 1170/20.03.2015 emisă de Episcopia Dunării de Jos, am dreptul să particip la slujba Sfintei Liturghii, totodată împărtăşindu-mă cu Sfintele Taine. Doresc să afirm public că nu am dorit şi nici nu am în vedere să particip la concursul pentru ocuparea funcţiei amintite. Nu sunt interesat de nicio funcţie vremelnică dar sunt conştient de faptul că am obligaţia, la care mă obliga jurământul făcut la hirotonisire, să slujesc lui Dumnezeu şi oamenilor. Menţionez că altele sunt priorităţile în viaţa mea.”

Vă prezentăm mai jos anunţul care a generat acesta reacţie a deontologului Ţuchel:

anunt-angajare-director-executiv-politia-locala-tecuci

Am căutat anunţuri similare pentru această functie şi în alte localităţi din ţară :

anunt-angajare-politia-locala

Dacă e să ne dăm şi noi cu părerea, anunţul UAT Tecuci pare să fie unul care să favorizeze un anumit candidat (adică cu dedicaţie). Aşteptăm un punct de vedere al Primăriei Tecuci.

Restul sunt speculaţii a jurnaliştilor Ţuchel şi Robin, care va manipulează gratis fără nici un interes. Doar işi exersează talentul. Dumneavoastră ce credeţi?

6 Comments on "Din respect pentru adevăr. Replica preotului Ciprian Trofin"

 1. E mai mult decat clar ca e un concurs cu dedicatie cu niste conditii de participare de-a dreptul ciudate, flagrante, as putea spune. Chiar e interesant care va fi raspunsul primariei.
  De fapt, intreg contextul e ciudat. De ce lucreaza parintele la Politie? Daca a hotarat sa-si schimbe meseria – nu e de condamnat. Dar de ce mai are dreptul sa slujeasca in biserica?
  Mare-i gradina lui Dumnezeu!

 2. Acum ca s-a descoperit cine trebuia sa castige concursul iar ptimarului Hurd i-a iesit porumbelul din gusa la scoala 5 la deschidere, ce puteau sa mai zica? Trofin nu vroia sa candideze: normal, il credem pe cuvant ca doar e popa; nu ca i-ar fi sugerat domnul senator Casian sa nu mai candideze ca ne-am facut de cacao.

 3. comisarul Cattani | 18 septembrie 2016 at 22:39 | Răspunde

  Din respect pentru adevăr

  Robin a publicat doua articole, privind anuntul Primariei Tecuci de organizare a concursului pentru ocuparea postului de Director Executiv al Poliției Locale Tecuci, condițiile de inscriere la concurs si necesitatea unor studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ISTORIE, LITERE şi TEOLOGIE.

  Compararea anuntului U.A.T. Tecuci, cu anunţurile facute in alte localităţi din ţară, arata clar ca doar la Tecuci s-a cerut pregatire in domeniul ISTORIE, LITERE şi TEOLOGIE, deci concursul este organizat cu dedicatie, la fel cu licitatiile care prevad in caietul de sarcini parametrii pe care ii are doar unul dintre participanti.

  Singura persoana care indeplineste, cumulativ, aceste conditii este Trofin Ciprian, fost preot în comuna Cerțești, parohia Cârlomănești, fost jandarm la pază și ordine în Poliția municipală.

  Initial Robin, si apoi Protecuci, au sustinut ca „anunţul UAT Tecuci pare să fie unul care să favorizeze un anumit candidat (adică cu dedicaţie)”

  Ambii au dreptate, buba e la Primarie. Poate ca Primarul nu a stiut, dar unii din subalterni, cu buna stiinta, au incercat sa-l manipuleze.

  • Cine e Robert asta atat de des citat? Unde scrie?

   • Din spatele unui laptop, anonim si platit cu generozitate de fostul primar. Dar nu doresc sa i se faca publicitate gratuita pe acest site. Daca doreste sa-i creasca traficul trebuie sa plateasca aceste servicii. Emit si factura.

 4. Nu tuchelismului | 18 septembrie 2016 at 22:24 | Răspunde

  Robinii platiti cu bani grei, de Suleiman, au batjocorit si alte persoane in legatura cu acest post, care am inteles din ce scrie Robina ca este destinat unui fost manager tuchelist. Din punctul meu de vedere, pentru a inchide gura tuchelistilor acest concurs trebuie anulat, si eliminate conditiile impuse, sa candideze oricine, fara restrictii. De altfel asa sa se organizeze toate concursurile la primarie, fara nici o conditie, sa castige cel mai bun, ala e concurs. Ce facem, revenim la practicile tucheliste? Domnule Hurdubae va credeam om serios.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!