shopify
analytics tool

Din respect pentru adevăr. Replica preotului Ciprian Trofin

preot-ortodox

„Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.” – Sfânta Evanghelie după Ioan – Cap.15

În urma publicării anunţului prin care UAT Tecuci organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere „Director executiv al Poliţiei locale”, proaspătul perdant al alegerilor locale Daniel Ţuchel afirma că: „PREOTUL CIPRIAN va fi viitorul Director al Poliției Locale Tecuci”. Fostul primar, cu limbajul ce-l caracterizează, mai afirma „N-am crezut, însă Câștigătorul”- PREOTUL „răspopit” CIPRIAN (cu fostă parohie la Cerţeşti), a fost deja anunțat în gura mare…” „Dar de câștigat, va câștiga pr. Ciprian Trofin, că așa vrea „Mușchii Lor”!

Cu puţin timp în urma l-am contactat pe Ciprian Trofin care a făcut următoarele precizări: „Sunt preot ortodox din anul 2003, actualmente activez în cadrul IPJ Galaţi, Poliţia Municipiului Tecuci biroul ordine şi siguranţa publică. Conform hotărârii 1170/20.03.2015 emisă de Episcopia Dunării de Jos, am dreptul să particip la slujba Sfintei Liturghii, totodată împărtăşindu-mă cu Sfintele Taine. Doresc să afirm public că nu am dorit şi nici nu am în vedere să particip la concursul pentru ocuparea funcţiei amintite. Nu sunt interesat de nicio funcţie vremelnică dar sunt conştient de faptul că am obligaţia, la care mă obliga jurământul făcut la hirotonisire, să slujesc lui Dumnezeu şi oamenilor. Menţionez că altele sunt priorităţile în viaţa mea.”

Vă prezentăm mai jos anunţul care a generat acesta reacţie a deontologului Ţuchel:

anunt-angajare-director-executiv-politia-locala-tecuci

Am căutat anunţuri similare pentru această functie şi în alte localităţi din ţară :

anunt-angajare-politia-locala

Dacă e să ne dăm şi noi cu părerea, anunţul UAT Tecuci pare să fie unul care să favorizeze un anumit candidat (adică cu dedicaţie). Aşteptăm un punct de vedere al Primăriei Tecuci.

Restul sunt speculaţii a jurnaliştilor Ţuchel şi Robin, care va manipulează gratis fără nici un interes. Doar işi exersează talentul. Dumneavoastră ce credeţi?