Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Dinozaurii politicii gălăţene au vândut Tecuciul | https://protecuci.ro/arhiva

Dinozaurii politicii gălăţene au vândut Tecuciul

conferinta in care sunt prezenti Dan Nica, Victor, Paul Dobre, Eugen Durbacă

După patru ani de dezastru administrativ, Primarul Ţuchel Daniel, plin de aroganţă şi tupeu, defilează din nou prin faţa tecucenilor cu casca galbenă pe cap. Gestul reprezintă un efect al negocierilor politice, care îi deschid ţăpeanului drumul către un nou mandat de primar. Practic, cu şase luni înaintea alegerilor locale, Ţuchel Daniel nu are nici un competitor în cursa pentru primăria Tecuci.

Daniel Gerhardt Tuchel, Victor Ponta si Marian Oprisan la Tecuci  Dinozaurii politicii gălăţene Victor Paul Dobre (preşedinte PNL Galaţi), Mircea Toader, Eugen Durbacă (preşedinte ALDE Galaţi), Dan Nica (preşedinte PSD Galaţi) şi Eugen Chebac (preşedinte UNPR Galaţi) au stabilit soarta Tecuciului: jaf şi dezmăţ pentru încă patru ani sub conducerea lui Ţuchel Gerhardt Daniel. Mulţumiţi de modul cum au circulat banii prin subteranele politicii locale sforarii gălăţeni fac tot posibilul ca Ţuchel să mai pună o dată stăpânire pe Primăria Tecuci.

Astfel, Victor Paul Dobre şi Mircea Toader s-au asigurat că Ţuchel Daniel nu are nici un competitor în interiorul organizaţiei PNL Tecuci. Pentru asta i-au scos din cărţi pe liberalii Grosu Constantin şi Lucian Costin, (patronul Autogării Gegi, un tânăr care îl depăşeşte cu mult în competenţă pe Ţuchel Daniel).


[poll id=”13″]


Fără competitori, pe Ţuchel l-a apucat CĂSCATUL

Daniel Gerhardt Ţuchel a pozează în noroaie (înainte de campania electorală).  PSD Tecuci, care ar trebui să fie principalul adversar politic al primarului în funcţie, face „joc de glezne”, continuînd înţelegerea de NO COMBAT practicată în ultimii ani. Înţelegerile subterane se reflectă şi în faptul că PSD Tecuci (în total dispreţ faţă de tecuceni) refuză să-şi pregătească sau să nominalizeze vreun candidat la Primărie.

Cu toate că mai sunt doar şase luni până la alegerile locale din iunie 2016, Mişcarea Populară (MP-ul lui Băsescu) nici măcar nu are filială la Tecuci. Aproape în aceeaşi situaţie se află şi ALDE, despre care se poate spune că „există, dar lipseşte cu desăvârşire”. Ca să întregim imaginea încrengăturilor politice practicate la Tecuci trebuie să spunem că interesul naţional al UNPR se împleteşte perfect cu „însemnele de pe tricoul primarului” de fost şi actual jucător-rezervă al Direcţiei de Informaţii a Armatei (DGIA).

Aşadar, interesele şi negocierile politice îi permit lui Ţuchel Daniel să defileze din nou prin faţa tecucenilor cu casca galbenă pe cap, plin de aroganţă şi tupeu. Rămâne întrebarea: sunt tecucenii atât de naivi încât să se mai lase vânduţi de monştri din politică şi fotomodelul cu cască galbenă?

Daniel Gerhardt Ţuchel, singura pată galbenă pe strada Bradului