Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Drepturile ţi-au fost încălcate? ProTecuci te ajută să le câştigi în mod legal. | https://protecuci.ro/arhiva

Drepturile ţi-au fost încălcate? ProTecuci te ajută să le câştigi în mod legal.

drepturile-omului-Nu-tacea-apar-ti-drepturile

Dacă aţi formulat o petiţie la Primăria Tecuci iar primarul refuza să vă răspundă în termenul legal de 30 de zile ori vă oferă în răspuns care nu corespunde realităţii şi sunteţi nemulţumit nu ezitaţi să vă valorificaţi drepturile şi sa vă adresaţi instanţei de contencios şi fiscal a Tribunalului Galaţi pentru a vă realiza dreptul ce a fost încălcat.  Protecuci vine în sprijinul dumneavoastră şi va pune la dispoziţie gratuit formularul cererii de chemare în judecată.

Pentru susţinerea acţiunii nu trebuie să vă prezentaţi personal şi nici cu avocat. Este suficient să trimiteţi prin poştă la adresa Tribunalul Galaţi, str. Brailei nr. 153, loc. Galaţi formularul completat cu o taxă judiciară de 5 lei plătită la casieria Primăriei Tecuci.   În concluzie, cu aproximativ 50 lei taxa judiciară şi costurile cu expediţia prin poştă, reuşiţi să vă obţineţi pe cale judecătorească drepturile ce v-au fost încălcate de Primar sau orice functionar din institutiile de stat.

Pentru situaţii deosebite puteţi apela la sprijinul unui specialist în mod gratuit. Contactaţi-ne prin intermediul formularului de contact si ne preocupam sa fii sprijinit in cel mai scurt timp posibil.

Poti descarca de mai jos documentul ce trebuie completat corect pentru ca actiune sa se puna in miscare.

Document PDF , document WORD ,  document JPG

tribunal-contencios