shopify
analytics tool

Drepturile ţi-au fost încălcate? ProTecuci te ajută să le câştigi în mod legal.

drepturile-omului-Nu-tacea-apar-ti-drepturile

Dacă aţi formulat o petiţie la Primăria Tecuci iar primarul refuza să vă răspundă în termenul legal de 30 de zile ori vă oferă în răspuns care nu corespunde realităţii şi sunteţi nemulţumit nu ezitaţi să vă valorificaţi drepturile şi sa vă adresaţi instanţei de contencios şi fiscal a Tribunalului Galaţi pentru a vă realiza dreptul ce a fost încălcat.  Protecuci vine în sprijinul dumneavoastră şi va pune la dispoziţie gratuit formularul cererii de chemare în judecată.

Pentru susţinerea acţiunii nu trebuie să vă prezentaţi personal şi nici cu avocat. Este suficient să trimiteţi prin poştă la adresa Tribunalul Galaţi, str. Brailei nr. 153, loc. Galaţi formularul completat cu o taxă judiciară de 5 lei plătită la casieria Primăriei Tecuci.   În concluzie, cu aproximativ 50 lei taxa judiciară şi costurile cu expediţia prin poştă, reuşiţi să vă obţineţi pe cale judecătorească drepturile ce v-au fost încălcate de Primar sau orice functionar din institutiile de stat.

Pentru situaţii deosebite puteţi apela la sprijinul unui specialist în mod gratuit. Contactaţi-ne prin intermediul formularului de contact si ne preocupam sa fii sprijinit in cel mai scurt timp posibil.

Poti descarca de mai jos documentul ce trebuie completat corect pentru ca actiune sa se puna in miscare.

Document PDF , document WORD ,  document JPG

tribunal-contencios

16 Comments on "Drepturile ţi-au fost încălcate? ProTecuci te ajută să le câştigi în mod legal."

 1. Buna seara , nu stiu cum sa incep , referitor la drepturile incalcate de domnul primar TUCHEL GERHAD DANIEL , DEOARECE in anul 2012 luna MAI au fost alegerile , in luna iunie a fost asezat pe scaun , iar in luna IULIE 2012 , AU DISPARUT TOATE BURSELE SOCIALE LA COPIII, TOATE BURSELE MEDICALE LA COPII TOATE BURSELE DE MERIT LA COPII , EU STAU SI MA INTREB OARE NIMENI DIN SERVICII DIN DNA, DIN DIICOT , DIN GUVERN SI LA URMA DIN PRESIDENTIE NU SE POT AUTOSESIZA CU PRIVIRE LA ACESTE DREPTURI INCALCATE DE ACEST INDIVIN NESIMTIT CARE SE CREDE PE TERITORIUL LUI MASA SI A LUI TACSU DIN VALEA MITULUI DE LA TEPU SAU GROAPA DE PUT ASA SE NUMESTE (L O C A T I A DE E B A S T I N E) A ACETUI INDIVID DE LA TEPUUUUUUU DE JOS , CA IN TEPU DE SUS SUNT NUMAI OAMENI O N O R A B I L I , ASA ESTE PE LUMEA ASTA UNII BUNI ALTII AL DRACULUI !
  1) DE CE NU VREA SA RESPECTE TOATE LEGILE TARII ?
  2) DE CE I-SI BATE JOC DE COPII NOSTRI ?
  3) DE CE SE CREDE ATAT DE DESTEPT ?
  4) DE CE TREBUIE SA NE JUDECAM SA OBTINEM DREPTURILE COPIILOR NOSTRI ?
  5) DE CE SE CREDE CA NU ARE BANI PREVAZUTI IN BUGET NU-SI DA SEAMA CA LA NIVEL DE TECUCI VA AVEA DE PLATIT CIRCA 7 MILIARDE DE LEI PENTRU ALOCATIA DE ZILNICA DE HRANA A COPIIOR CU NEVOI SPECIALE A BANILOR PENTRU RECHIZITE IMBRACAMINTE INCALTAMINTE MATERIALE IGIENICO SANITARE , PREVAZUTE DE ORDINUL 555/76/2011 ELABORAT DE MINISTERUL INVATAMANTULUI ,
  6) DE CE NU SCUTESTE DE IMPOZIT CURTI CONSTRUCTII SI AUTOTURISME ASA CUM PREVEDEA CODUL FISCAL SOT SOTIE (BUN IN COMUN )EU PERSONAL VOI CERE LA DNA CA TOATE ACESTE A B U Z U R I R I FA CUTE DE ACEST INDIVID SA FIE ACHITATE DIN TOT NEAMUL LUI DE LA MAIMUTA INCOACE INDIFERENT DE E T N I E (NEAMT , TIGAN , UNGUR ROPMAN CEANGAU ) .
  G A T A MI SE FACE SI G R E A T A S A M A I S C R I U

 2. Buna seara ! Intreb pe cei ce vor avea timp sa citeasca ,Daca a-ti sti o fapta de coruptie ,si cumva v-ar fi pusa viata in pericol in eventualitatea unui denunt,ce ar trebui sa fac? Si cui sa ma adresez,oarecum cei pe care ar urma sa ii denunt ma stiu,deci nu e facatura,sa nu stie cine sunt . Astept eventuale idei sa vad ce hotarare sa iau.

  • Un denunt direct la ministerul public in care sa specifici ca viata ta e in pericol. Anchetatorii știu ce au de facut si cum sa iti ofere protectie. Nu fa denunt la galati. E timp irosit. Ori, cea mai buna optiune un denunt public in presa centrala.

   1. [ Persoanele interesate pot sesiza săvârşirea unei infracţiuni de competenţa DIICOT pe adresa de e-mail sau la sediul instituţiei din Bucureşti, Calea Griviţei, nr. 24, sector 1 . Sesizarea trebuie să conţină în mod obligatoriu datele prevăzute de art. 289-290 Cod procedură penală.]
   2. Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
   Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
   • Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
   • telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
   • formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție ( http://www.pna.ro/sesizare.xhtml )

   • Ok multumesc de ajutor.

    • Nu face domnule nici un denunţ. Nu te va apăra nimeni. Ai văzut ce a păţit ăla la Ţepu, familia Ţuchel practic l-a omorât cu furcile şi topoarele, s-a dus la toate televiziunile şi aia sunt încă în libertate. Râd ţuchelii şi de tecuceni şi de ţepeni, nu contenesc să se laude că au DNA-ul la degetul mic. Dacă vrei să mai trăieşti stai liniştit. Pentru ce să te agiţi? Nu vezi că tecucenii sunt mulţumiţi. De ce să mori pentru o cauză pierdută?

     • Te inseli domnule tepeanul. Cauta pe site-ul judecatoriei tecuci si vei vedea ca gheorghe tuchel este acuzat si cercetat de parchet sub acuzatii de loviri si vatamari.

     • Nu stiu cine esti dar sper ca serviciile sa te caute sa te gaseasca si sa te intrebe in numele cui ameninti. Cert e ca spui tu ceva adevar acolo. Mai rau e ca sti rau ca nu sti. Stii mai tapene eu ma joc, tu te joci, ei se joaca! Stii ce bine dorm eu. Dar sincer sunt unia care chiar nu au somn. Si culmea o parte dintre ei au si grade. Dar sa nu uiti ca eu stiu .

      • Eu nu am amenintat, nu ai inteles. Eu spuneam ca cei care lupta impotriva tuchelilor nu sunt aparati. Daca sunt intradevar persoane care nu au somn, se pare ca au asteptat prea multi ani – 8 ani la Tepu si 4 la Tecuci nu au fost suficienti pentru a lua masuri?

 3. nu va imbatati cu apa rece. primarul va va raspunde cand vrea el si niciodata in termenul legal.
  asa vrea el si punct.

 4. Pe ziarul Primariei sunt afisate niste poze de la gradinita nr.17, ca vai ce il doare pe primarul Tuchel de copii din Tecuci. Printre copii ai caror parinti sunt furati la plata impozitelor locale se regasesc: Cojocaru fost angajat de PDSR la garda financiara anchetat de mai multe ori pentru spaga si furturi, astazi consilierul personal al primarului Tuchel; doamna Christache Alice numita inspector scolar de PSD inginera – profesoara de seama care muta hartii din stanga in dreapta si raspunde la adrese dar nu in ultimul rand parintele Petru adus de Tuchel de la Umbraresti la Tecuci, in locul parintelui Marce asa cum l-a rugat frumos domnul Grigoras, fiind vecin si prieten din copilarie cu aceasta. O echipa frumoasa si demna care fac imagine Tecuciului prin oglinda lor; Tuchel Gerhardt.

  • Cojocaru ăsta este un schelet comunist, a fost activist al Comitetului județean de partid Galați, școlit la universitatea muncitorescă Ștefan Gheorghiu, primar pe la Drăgănești, o ….[cenzurat].

  • Da sunt adevaruri printre cele sunse de dumneata, numai ca ai spsus o prostie. Pr. Ojoc a fost adus la parohia din Tecuci de IPS Casian, dupa ce in anii 2010 si 2011 Pr. Ojoc din motive personale refuzase alte doua parohii din Tecuci. Il cunosc ft bine pe parinte este un om deosebit si nu se baga in prostii politice. Crede-ma ca nu a avut viata usoara alturi de Pr. Maricel Alupoaie si a muncit din greu sa puna la punct actele Parohiei sa renoveze unele elemente si de la Tuchel nu a primit nimic. Pr. Ojoc nu trebuie amestecat in trocul asta politic.
   Tuchel e un nemernic iti dau dreptate si lumea stie care sunt clerici tecuceni ce il sustin pe Tuchel, care au primit tabla noua pe biserici, gen Bara, Forda sau Joghiu, da astea da, dar din suflet iti spun ca Pr. Ojoc e un om minunat si nu a profitat de loc de pe urma unor situatii politice. Daca e preot el merge unde este chemat sa sfinteasca sau sa faca o Aghiasma, ca Tuchel e bonlav de omniprezenta si se duce peste tot doar sa mai stranga cateva voturi nu e vine Pr. Ojoc, si personal nu parintele Ojoc la ales in 2012 ci majoritatea tecucenilor prostiti de taranul de la Tepu. Cand eu mergeam pe la curtiloe oamenilor si spuneam ca Tuchel e un nemernic lumea zicea ca is nebun ca sa vezi ce o sa faca Tuchel, e uite va meritati soarta. Sper doar ca in 2016 sa va treziti si sa numai votati toti mitomanii.

   • Daca este asa cum spui domnule DAC fata de Pr. Ojoc imi cer scuze si chiar trebuie sa nu se amestece in mizeriile lui Tuchel mai ales ca el este nascut si crescut in Tecuci si trebuie sa fie cu trup si suflet pentru tecuceni si oras.

 5. Domnule administrator dar putem sa cerem si despagubiri pentru intarziarea raspunsului?

 6. Duminica Rover-ul negru a acrosat un caine vagabond pe trecerea de pietoni de la Penny.Cainele a mai facut cativa pasi si s-a intors sa-l priveasca pe „der bauern verdigrised” care il lovise :”n-ai declarat ma ca n-ai masina?”.”Der bauern” i-a raspuns in acelasi mod:”am spus si ca nu mai sunt caini vagabonzi”!.
  Cam asta-i primarul Tecuciului.Mitoman.Ma mir ca nu i-a trecut prin cap sa agate cate un beculet pe fiecare cioara din oras.Am fi avut cel mai luminat oras de sarbatori din lume.Aceleasi ciori dupa care dadea cu tunul acum vreo doi ani.Bani aruncati pe ciori.Nici ciori nu mai avem.
  Este posibil ca asta sa minta incontinuu si sa mai fie tecuceni care sa-l creada?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*