shopify
analytics tool

E timpul să dăm pagina mai departe!

cosul-de-reciclare-politicieni

Greşeala cea mai mare pe care o comunitate locală o poate face, este aceea de a-şi îndrepta atenţia către personaje care sunt lipsite de orice esenţă şi substanţă. Ne gândim la acei oameni frustraţi care au promovat şi manipulat de-a lungul anilor, o camarilă compusă din personaje submediocre.

Fiecare om care este atacat încearcă să se apere, de cele mai multe ori cu argumente logice şi bine structurate. În cazul unui fost primar, logica pare a-l fi părăsit de mult, iar comportamentul unui om care a depăşit de mult limitele bunului simţ, este din ce în ce mai evident. În emisiunile televizate, pentru care a plătit bani grei să apară, încerca să pară exact ceea ce nu este, un om politic calm cu un discurs calculat, dar repede după câteva minute mediocritatea politică, lipsa de caracter ieşeau la suprafaţă, lucruri pe care electoratul le-a sesizat, vezi rezultatul alegerilor locale.

Astăzi comportamentul acestui om, pare a suferi o criză din toate punctele de vedere. Un amalgam de mânie, frustare, depresie şi rătăcire pare să fi pus stăpânire pe un om care a ocupat cea mai importantă funcţie la nivel local. Putem descoperi aceste lucruri din postările pe care le promovează pe pagina de facebook şi cele mai violente pe blogul mult iubit, unde se visează un cavaler al dreptăţii, un Robin-Ud.

Când ataci doi oameni (subsemnatul şi alt domn) care nu au avut de-a face cu banul public, şi nici [dropshadowbox align=”right” effect=”horizontal-curve-both” width=”160px” height=”600px” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ] măcar nu şi-au exprimat dorinţa de a candida la o anumită funcţie, asociind imaginea acestora cu fenomenul corupţiei, este o deviaţie comportamentală. Mai ales când tu în primă persoană eşti acuzat de acte de corupţie şi oamenii pe care i-ai promovat, acei mediocri, au fost prinşi în flagrant luând mită, este de-a dreptul deviant. De asemenea, să acuzi un tânăr că este propagandist şi transformă un ziar într-o latrină este recţia unui caracter deviant.  Când tu însuţi ai creeat un ziar după modelul latrinei şi nu invers. Ştim bine că un om fără libertate nu poate concepe cum alţi oameni pot fi liberi, exprimându-şi ideile în spaţiul public fără vreun interes ascuns. Nemaivorbind de  noţiunea de voluntariat care este total străină omenilor care concep orice acţiune doar ca pe un profit personal. Exact ca la comunişti, dacă  nu eşti cu ei înseamnă că eşti împotriva lor. Şi uite aşa iese la iveală bolşevismul.

Două caracteristici sunt definitorii pentru oamenii cu un comportament ciudat: dedublarea comportamentală şi nevoia de a se simţi mereu victimă. Desigur când un val de acuze vin asupra ta, loveşti în stânga şi în dreapta, doar că, fără un obiectiv rişti ca loviturile să se întoarcă împotriva umplându-te de ridicol.

Visezi că tu ai construit soarele? Că Tecuciul nu are doctoranzi, are mai mulţi decât crezi, dar lipsa ta de cultură nu îţi poate oferi răspunsuri. Nu te speria prieten drag, toate aceste simptome sunt similiare tuturor personajelor care mai devreme sau mai târziu au ajuns în coşul de gunoi al istoriei.

Eu cred că Tecuciul trebuie să încheie această pagină neagră de istorie şi să-şi îndrepte atenţia către lucrurile care sunt cu adevărat importante. Dacă nu ştii, îţi spun eu! Deja eşti în coşul de gunoi al istoriei şi ce este mai grav pentru tine este că peste mult timp, eu voi fi acolo şi voi scrie cu lux de amănunte această pagină neagră a istoriei oraşului nostru.

Ultimul stinge lumina şi toată comunitatea îţi urează noapte bună!