shopify
analytics tool

Eduard Finkelstain – audienta video

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=7aHwi6lUeBk’]

Intalnirea din acesta saptamana a fost marcata de intrebarile tecucenilor si problemele curente. S-au abordat probleme ca: scoala 4, deszapezire, recensamantul populatiei. Deoarece acesta rubrica dorim sa apara saptamanal, va rugam sa adresati intrebari primarului Eduard Finkelstain prin internediul sectiunii de contact a site-ului.

5 Comments on "Eduard Finkelstain – audienta video"

  1. Cred ca este f bun acest post de RAdio ,dar uneori se mai exagereaza,in anumite situati,ex: Cei cu telemeaua de la Tepu sa vorbit la nesfirsit,au avut de suferit si alti nevinovati,cazuri de genu. Tin sa multumesc pt eficienta inf,privitoare la drumurile inzapezite din raza orasului si a judetului. In rest ca radio-ul e pt un partid anume asta nu e treaba nimanui,voturile sint la noi,iar noi vom sti ce anume sa facem . Inca o data Pt Radio Tecuci,succes si viata lunga.

  2. Sper sa fiti impartiali si sa nu cenzurati nimic pt ca o sa aveti soarta lui infotecuci…senzatia e ca ati sarit in ajutorul lui Pohrib care conducea radio pdl ( pardon Tecuci ) Era de asteptat pt ca in curand incepe campania electorala si e disperare mare…

    • Dar care e soarta infotecuci? Credem ca sunteti neinformat. In primul rand, ajutorul acordat, este de natura profesionala. In al 2-lea rand, trebuie sa intelegeti ca, postul de radio este o cale de comunicare rapida in situatii neobisnuite. Am considerat ca ajutorul este in primul rand dat comunitatii pentru o mai buna informare in situatii de urgenta. Legatura cu campania electorala este nefondata. Si repetam: cenzuram orice comentariu care nu respecta cerinte minime de comunicare decenta.

      • Soarta lui infotecuci? E simplu…cred ca mai au vreo 2-3 vizitatori pe luna…Asa se intampla cand cenzurezi in favoarea unui „cetatean de onoare”…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*