shopify
analytics tool

Expoziție de pictură Eduard Sandu

Afis Expozitie Pictura Eduard Sandu Tecuci

Casa de Cultură Tecuci, redeschide șirul evenimentelor expoziționale cu Eduard Sandu, artist plastic din Tecuci.

Vernisajul expoziției „PEISAJ” se va petrece cu prietenii artelor, sus la ETAJUL Casei de Cultură Tecuci, miercuri 24 mai 2017, ora 17.30.

Intrarea este liberă! Vă aşteptăm!

Afis Expozitie Pictura Eduard Sandu Tecuci 2017

 

3 Comments on "Expoziție de pictură Eduard Sandu"

 1. Foarte interesant, expozitii pe holuri, in timp ce Galeriile de Arta stau inchise de 3 ani. Primarul mincinos, cand a preluat mandatul a promis ca o va redeschide, a trecut anul si nici vorba de asa ceva. Dimpotriva, circula zvonuri ca va fi demolata, ca si alte cladiri monument istoric, din centrul orasului, lasate sa se ruineze, pentru a fi demolate si apoi construit nu stiu ce centru civic.

 2. La Casa de Cultura se organizeaza expozitii.Sala de expozitii a primit un hotel in spate care sta neterminat.Langa Primarie o casa sta sa cada iar fostul sediul al Finantelor este inchis.Putin mai incolo un alt circ al foamei sta de zece ani neterminat cu arcade metalice hidoase.In fata Primariei avem cea mai mare realizare a economistului Tuchel o punte a suspinelor ilogica si inestetica (multumim si demisei arhitecte…).Tot in fata Primariei avem un (fost) parc ajuns astazi o copie palida a locului unde macar batranii gaseau liniste…
  Cu ce se ocupa totusi primarul actual?

  • „Cu ce se ocupa primarul?” Nu se vede? Vinde si concesioneaza ce terenuri mai are si orasul asta.
   Cladirea in stil romanesc de langa Primarie a fost candva in proprietatea orasului, pana cand s-a vandut unui individ pofticios a cumparat-o pe nimic si vrea sa faca bani buni, vanzand-o acum.
   Cladirea din curtea Primariei este donata pentru o scoala, acum nu-i mai trebuie nimanui si va avea soarta celeilalte, sau, precum spui, va deveni teren de concesionat.
   Cu cladirea salii de expozitii a fost foarte clara schema. Hotelul care s-a ridicat langa ea, daca nu ma insel pe terenul pe care era o casa in proprietatea UAT, cedata persoane care a transformat-o in teren, s-a lipit de Sala Petrascu nu intamplator. Ce anexa buna si cu ce teren s-ar fi completat hotelul, daca schema iesea! Dar, poate ca pana la urma le iese..
   Situatia ar trebui rezolvata barbateste, corect si hotarat. Dar, se vede ca microbii care i-au imbolnavit pe ceilalti primari sunt impregnati in mobilier, in peretii si pardoselile Primariei si, mai ales, raman vii in functionari si in consilierii (re)alesi…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!