shopify
analytics tool

Facebook sterge zeci de mii de poze ale utilizatorilor incepand cu 7 iulie

Facebook-imagini

Daca amintirile noastre din ultimii cativa ani isi gasesc adapostul in online, sub patronajul retelei Facebook, gigantul din social media a anuntat recent ca va sterge unele dintre fotografiile utilizatorilor.

Aceasta decizie a fost semnalata in momentul in care Facebook a inceput sa isi instiinteze utilizatorii de pe mobil cu privire la o noua aplicatie pe care acestia trebuie sa o descarce daca nu vor ca toate fotografiile incarcate de pe mobil sa dispara.

Moments, noua aplicatie, ar trebui sa fie astfel o alternativa care obliga totodata utilizatorii sa o descarce daca nu vor ca fotografiile sa le fie sterse. Acestia pot descarca insa, inainte ca fotografiile sa dispara, o arhiva zip cu fotografiile incarcate pe site.

Aplicatia originala Facebook a permis utilizatorilor sa isi incarce de pe mobil pozele pe site direct intr-un album care acum ar putea fi sters de catre aceeasi platforma care l-a gazduit.

Aceste posibilitate a fost transferata de Facebook in optiunea Moments, insa pana acum scurt timp inca nu se stia cum anume planuieste reteaua de socializare sa foloseasca aceasta alternativa.

Termenul limita pe care il da Facebook utilizatorilor sai expira la 7 iulie, cu precizarea ca fotografiile vor fi sterse pentru totdeauna. Aceasta avertizare se aplica pentru fotografiile care au fost incarcate automat si nu manual pe Facebook.

Aceasta strategie de a-i convinge pe oameni sa descarce o aplicatie noua sau sa testeze o noua optiune a site-ului nu e folosita numai de reteaua de socializare Facebook, ci de multe alte platforme care gazduiesc conturile utilizatorilor lor.

Cu toate acestea, faptul ca de data aceasta utilizatorii  nu par sa aiba cu adevarat de ales (alternativa fiind stergerea definitiva a pozelor) s-ar putea sa ii supere pe cei mai multi aflati in aceasta situatie.

Sursa: manager.ro

Fii tu primul care comentează on "Facebook sterge zeci de mii de poze ale utilizatorilor incepand cu 7 iulie"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!