Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Familia Ţuchel în relaţii protocolare cu ANAF-ul | https://protecuci.ro/arhiva

Familia Ţuchel în relaţii protocolare cu ANAF-ul

Cu o vastă experienţă în afacerile private, familia Ţuchel, a invitat într-un schimb de experienţă o echipă de la ANAF Bucureşti. Vizita protocolară a fost stabilită în comuna Ţepu, jud. Galaţi, ieri 23.aug.2015 începând cu orele 13. Familia Ţuchel a invitat inspectorii prezenţi să le viziteze magazinele, barul ferma şi alte puncte de interes.

Mai mult aceştia au arătat celor de la ANAF documente contabile care demonstrau cum se face administrarea performantă a unei afaceri de familie. Aceştia au primit cu satisfacţie câteva sfaturi din partea gazdelor în privinţa unor metode folosite de unii concurenţi pentru a evaziona statul. Metode pe care le-a aflat doar din presă.

Mulţumiţi de modul în care au fost primiţi şi informaţi inspectorii ANAF s-au despărţit de gazdele mai mult decât primitoare, la orele 17 într-o atmosfere cordială. Aceştia şi-au promis să aibă relaţii mai strânse şi au lăsat invitaţii la discuţii şi la sediile ANAF.

ANAF-control-la-Tepu-Tuchel