Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Foamenii de la Garda de Mediu | https://protecuci.ro/arhiva

Foamenii de la Garda de Mediu

Primar TepuSursa:  impact-est.ro
Disperaţii ăştia de la Garda Judeţeană de Mediu, pentru a da cât mai multe amenzi din care să-şi tragă stimulente, şi nu pentru a scoate Galaţiul din jeg, mizerie, poluare şi alte nenorociri ale mediului în care ne chinuim să trăim, sunt gata s-o aia şi pe mă-sa, dar mai ales pe primarii comunelor care nu sunt din acelaşi partid cu comisarul lor şef. Aşa au făcut şi în comuna Ţepu, unde au slobozit-o pe comisăreasa sovietică, Livia Chirilă. Tanti a vrut să verifice închiderea platformelor de gunoi şi activitatea de salubrizare, exact când primarul Daniel Ţuchel se afla la Constanţa în legătură cu recent câştigata finanţare de la UE, pentru asfaltare integrată a drumurilor şi trotuarelor. L-a contactat telefonic, iar acesta a rugat-o să-şi reprogrameze inspecţia , încât să fie şi el prezent. Madam a refuzat categoric şi l-a ameninţat pe primar că-l va amenda cu un miliard de lei, după care a început să negocieze cu acesta cuantumul amenzii, adică al stimulentelor ce-i revin ca comisăreasă. Bre, tanti, hai să-ţi spui io, ca ţăpean ce mi-s, păi Daniel ăsta al lui Ţuchel are în cadrul serviciului administrativ şi de gospodărire comunală (că Ţepu are şi alimentare cu apă 24 din 24 şi canalizare) un compartiment de SALUBRITATE.

Iote, colea, în poză, ce maşină de gunoi nou-nouţă au ţăpenii. Vezi din poartă în poartă că toţi au primit pubele, inclusiv agenţii economici şi cu absolut toţi s-au încheiat contracte pentru plata taxei de habitat, aprobată recent în plenul Consiliului Local Comunal. Iar gunoiul colectat, să afle şi stimulentul matale, este transportat săptămânal la groapa de gunoi a Tecuciului, prestare de serviciu cu care există şi contract.

Mai bine dă fuga şi vezi dacă au fost vârâte tulumbele pentru colectarea şi arderea gazelor de la uriaşa mizerie de la Tirighina, de la intrarea în marile municipiu Galaţi! Ai pricipit?!

de Gelu de Ţepu