shopify
analytics tool

Fostul primar Daniel Ţuchel a predat ştafeta noaptea cu mare discreţie – VIDEO

Daniel-Tuchel-in-primaria-tecuci

Într-o şedinţă a Consiliului local din anul 2014, fostul primar Daniel Ţuchel afirma că: „Fostul primar Eduard Finkelştain a transferat atribuţiunile, predându-i noului primar în anul 2012, doar o cheie şi un telefon. Aşa s-a întâmplat şi la Muzeu”. A mai adăugat atunci că nu s-a făcut nicio preluare oficială a mandatului, pur şi simplu a părăsit primăria. „A fost o ofensă la adresa mea şi a Tecucenilor care l-au votat” a mai adăugat Daniel Ţuchel.

Iată că, patru ani mai târziu, fostul primar om de onoare şi bun simţ, s-a mobilizat cu o noapte înaintea investirii noului ales, şi-a luat chiar şi soţia şi a intrat în primărie la ora 22 chitit să facă curăţenie în biroul în care-şi va desfăşura activitatea Cătălin Hurdubae.

Om milos şi cu tact nu a dorit să-l deranjeze pe poliţistul local de la intrarea în primărie, care urmărea cu atenţie episodul 621 din serialul Las Fierbinţi şi a ales să intre discret pe uşa din spate. A stins toate luminile de la etaj şi s-au pus pe treabă. Oameni eficienţi, Helena şi Daniel Ţuchel au terminat curăţenia la orele 23 şi duşi au fost.

Dar să nu credeţi că în bagajele cu care au plecat erau oarece documente compromiţătoare sau vreun tablou de patrimoniu… Nuuuu… Cu siguranţă că şi-au adus de acasă produse de curăţat, toate de firma aşa cum îi place fostului primar. Om crescut la ţară nu putea să nu facă o bună impresie noului venit.

În felul acesta ştafeta a fost predată discret şi fără urme. Si totusi a lasat una. Vezi secventa video de mai jos. Nu-i aşa că e din o făcătură a celor de la ProTecuci aşa cum s-a afirmat şi în campania electorală la Cernicari?

11 Comments on "Fostul primar Daniel Ţuchel a predat ştafeta noaptea cu mare discreţie – VIDEO"

 1. Toata lumea tipa ca a intrat Tuchel noaptea. Primăria e păzită? A fost dat afara vreun comunitar? Cum se face ca ați pus mana pe o filmare de pe camerele de supraveghere ale Primăriei. In tările civilizate se cheamă scurgeri de informatii. Si pentru asta trebuie dat cineva afară. Mai bine ar pune PSD-iștii mâna la treabă, că știm și noi ce s-a furat și ce nu. Și daca tot aveti acces la camere strangeti in fiecare an filmulete cu ce fura PSD-ul și ni le arătați de Revelion. Ca un cadou din partea dvs pentru cititori.

 2. Nu înțeleg de ce se face atâta caz. Dacă vroia omul sa sustragă un geamantan de documente, n-o făcea în 23 iunie. Avea timp berechet pană atunci să epuizeze documentele * din birou și dacă pleca cu 50 de pagini zilnic din primarie. Mai degrabă are legatură cu orgoliul ăla mare pe care știm cu toții că-l are și n-a vrut sa fie văzut ieșind cu geamantanul din clădire.
  Imi aduc aminte chiar că cineva făcuse la un moment dat un cont fb. care se numea ‘’Gerhardt Daniel Tuchel – Geamantane și Bagaje” cu referire la momentul plecării din instituție și mă gandesc că n-a vrut să le dea satisfacție. Orgoliul, deh! Dar de înțeles..

  Clipul ăsta pe care l-ați postat nu are nimic incriminator, mă așteptam sa veniți cu lucruri serioase, asta dincolo de faptul că nu e de înțeles cum ați avut acces la așa ceva.

  Dar, dacă ați vrut să-l provocați, ați reușit.
  Cu fiecare postare pe care o faceți, fostul primar are ieșiri violente pe pagina sa de fb. cu limbaj subteran ce nu-i face cinste și care-l fac să coboare mai mult în ochii oamenilor, pierzând bruma de simpatie pe care o mai are, dar pe care o poate recâștiga urgent cu gafele actualului primar, recuperând la parlamentare.
  Mai ales că are și două domnișoare acasă care poate îi citesc postările și e păcat…
  Se pare că nu a înțeles nici acum că unul dintre motivele pentru care a pierdut este și violența și grobianismul în exprimare la care oamenii reacționează. I se poate înțelege frustrarea și nemulțumirea interioară, dar poți să pui la punct pe cineva cu tact, ca un politician cu experiență, nu ieșindu-ți din fire la ore târzii din noapte. Asta trădează insatisfacții atât pe plan profesional, cât și personal. Oamenii văd și sancționează la momentul potrivit tarele de comportament, care pot fi de altfel ușor corectate cu ceva efort.

  Pe viitor, așteptăm dezvăluiri serioase, nu praf în ochi, ce naiba!

  • Este o dezvaluire serioasa. Fostul primar, impreuna cu sotia au patruns prin efractie in sediul primariei si au sustras ungeamantan cu documente. Daca dumneavoastra intrati astfel in primarie ce se intampla? Erati arestat nu? Tuchel si sotia dumnealui daca au incalcat legea de ce sa nu suporte rigorile legii?

   • Eu pot doar să-mi dau cu parerea, ca și dv, pt. ca nu mă pricep la chestiuni juridice, dar cred că lucrurile stau în felul următor:
    1. Dacă spuneți că a intrat prin efracție, atunci înseamnă ca a fost săvarșită infracțiunea de furt calificat (prin efracție – spargere a zidurilor, forțare a încuietorilor sau a oricărui dispozitiv de închidere, pentru săvârșirea unei infracțiuni). Dar, ce s-a furat? Cel care trebuie sa facă plângere trebuie să arate și în ce a constat prejudiciul. Ori nimeni nu poate spune ce anume a dispărut.
    2. Era încă primarul în exercițiu, data arată clar ca noul primar nu-și intrase încă în drepturi, deci, și teoretic și practic, Tuchel era încă primar!
    3. Cel mult, se poate vorbi despre o încălcare a Regulamentului de Ordine Interioară, unde este menționată ora cand accesul în instituție nu mai este permis. Iar aici doar primarul poate solicita luarea unor măsuri, întrunirea comisiei de disciplină, etc. Care primar la momentul ăla era .. el! Si astfel am ajuns de unde am plecat.
    Prezența doamnei acolo n-o mai înțelege nimeni însă, e penibil oricum ai privi lucrurile.
    Dar, în afară de faptul ca li s-a terfelit imaginea și că râde acum toată țara de ei (lucru care s-a și urmărit pană la urmă, să fim seriosi), alte implicații nu vor fi.

 3. Alo, politia, parchetul, cum poate sa intre o persoana straina la miezul noptii primarie, si sa mai si plece cu un geamantan cu documente? Este sau nu infractiune? Trebuie sau nu arestata doamna Tuchel? Da politistul local ce facea? dormea in post?

 4. un cetatean tecucean | 25 august 2016 at 18:16 | Răspunde

  asa, si?
  nu trebuia sa-i ia omul bagajele ?
  atunci o fi ajuns in tecuci ori a fost o chestiune de orgoliu, ca domn’le sa-l vada toata lumea cand isi ia bagajele…
  iar in ce priveste „lanterna”, daca statea cu lumina aprinsa la 11 noaptea, la fel spuneati.

  eu daca as fi fost la fel procedam.

 5. Scurt drept la replica (desi nu mai era necesar, zicerea romanului fiind geniala): Hotul tot hot ramane! Asta daca nu fura ceva tremura ca alcolicii dimineata. Noroc ca doamna tine vie flacara sperantei… sau doar o amarata de lanterna? Ce familie… ce hotomani ordinari!!! Sindroame, zi ca-i facatura! Si ca de fapt erau acasa! Si ca aveau turnicheti acasa ca sa-si taie bilete unul la altul. De, nemti frate… corecti unul cu altul… ma lasi…

 6. Victor Paul Dobre | 25 august 2016 at 12:40 | Răspunde

  Şobolanii de la Ţepu mai cotrobaie cîte ceva prin hambarul de unde au ronţăit 4 ani. I-a apucat foamea…….Trimiteti filmarea la televiziuni, urcaţi pe facebook şi promovaţi clipul in care Şobolanca Narcisa luminează calea prin siloz….

  • Bre nea Dobre, acolo nu-i Tzuchel, eu cred că este agentul 00, impreună cu ea, care i-o ține aprinsă… Lanterna am vrut să zic, să nu te gândești la prostii că matale ești om bătrân.

 7. Gura lumii sustine ca alea se tineau la biroul oval..cadane…una, alata…

 8. Or fi avut si ei chef de ceva … si cum erau copilele acasa…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*