shopify
analytics tool

Fostul viceprimar Mitică Hulea, un elocvent zoo-politician – VIDEO

Despre Mitică Hulea am mai amintit în acest ARTICOL. Dăunăzi am intrat în posesia documentului care ne aduce la cunoştinţă că fostul „demnitar” va ocupa fotoliul de consilier local.( descarcă documentul de AICI). Ne-am întrebat în articolul amintit, dar şi acum, ce-l recomandă să ocupe aceste funcţii şi demnităţi?

Am descoperit, scormonind prin arhive, un interviu care răspunde la această întrebare. Vă lăsăm şi pe dumneavoastră să savuraţi o adevărată lecţie de comunicare şi elocinţa în exprimare. PSD-ul l-a crescut iar PNL-ul l-a promovat pentru ca tecucenii să aibă cei mai buni conducători. 

6 Comments on "Fostul viceprimar Mitică Hulea, un elocvent zoo-politician – VIDEO"

 1. Dumnezeule, nu am inteles nimic din ce a vorbit respectivul. Asta a fost viceprimar al Tecuciului? Sa inteleg ca va fi noul primar al orasului? Tecuceni, cum puteti accepta asa ceva?

 2. Dupa adoptarea OUG stapanul si-a strans ciracii si deontologii la sediul PNL si-au srbatorit pana dimineata. Fostii conducatorii ai orasului au scapat de acuzatiile ce li se aduceau, in cele 12 dosare aflate la DNA si parchet. Tot sa fii primar, vice-primar si sef de societate aflata in subordinea Consiliului Local. Poti fura fara sa dai socoteala in fata legii. Modificarea CP s-a facut pentru toti infractorii politici, indiferent de apartenenta lor partinica. Rusine!

 3. victoras paulica dobre | 31 ianuarie 2017 at 19:09 | Răspunde

  Din acest interviu, si nu numai, mai precis din toata activitatea acestui ins se poate observa cat de bine pregatit profesional este. Cam astia sunt oamenii care ne conduc astazi: niste incompetenti care vor face un mare nimic pentru Tecuci! Nici cei ce-au fost si nici cei ce sunt! Sunt sigur ca dupa expirarea mandatului actual se va termina epoca PSD-ului, asta o spun majoritatea tecucenilor! Nu se face nimic pentru oras!!!

 4. valeriu strehaia | 31 ianuarie 2017 at 08:42 | Răspunde

  Din cate cunosc domnul Hulea Mitica este inginer agronom, cu facultate facuta inainte de 1989. In comparatie cu CV Costa si Mircea Iulian cred ca domnul inginer Hulea Mitica are bagajul de cunostinte mult mai inzestrat.

  • CV COSTA nu are lei (animal) sa vândă de-asta nu se compara unu cu altu! Ca sa stii si tu, Peștele gras deja pute nici Costa nu e cine stie ce, dar asta e nu avem
   Oameni compatibili!! Asta e… Dzeu săi ierte

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*