shopify
analytics tool

Funcţii de referent şi consilier scoase la concurs de Primăria Tecuci

angajari

ATENTIE!!! Anuntul nu a aparut pe site-ul ANFP, posturi.gov.ro

U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs în perioada : 07.09.2015,orele 10 – proba scrisa și 09.09.2015, orele 11 – interviul, în vederea ocupării funcțiilor publice de execuție vacante în structura organizatorică a UAT Municipiul Tecuci, respectiv:

– referent de specialitate Compartiment Autorizări Construcții din cadrul Direcției Arhitect Șef
– consilier debutant Compartiment Fond locativ din cadrul Direcției Arhitect Șef
– consilier debutant Compartiment Avize din cadrul Direcției Arhitect Șef
– consilier superior Serviciul Fonduri Europene.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României (06.08.2015) la Compartimentul Registratură – PF.

U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
– consilier, clasa I, grad profesional asistent – Birou Urmărire, Încasare, Executare Silită – Persoane Fizice;
– consilier, clasa I, grad profesional debutant – Birou Urmărire, Încasare, Executare Silită – Persoane Fizice;
– consilier, clasa I, grad profesional debutant – Birou Urmărire, Încasare, Executare Silită – Persoane juridice;
– consilier, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment încasări amenzi – Serviciul Registratură, Venituri, Executare silită.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 2 septembrie 2015, ora 10, proba scrisă; 4 septembrie 2015, ora 11, proba interviu. Dosarele se depun până în 22 august.

U.A.T. Municipiul Tecuci organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de execuție, vacante, după cum urmează:
-consilier juridic asistent – Compartiment Legalitate documente din cadrul Serviciului Cancelarie – Juridic;
-consilier juridic debutant – Compartiment Juridic din cadrul Serviciului Cancelarie – Juridic (2 posturi);
-consilier debutant din cadrul Biroului Agricol.

Concursul are loc în perioada: 01-09-2015, orele 10 – proba scrisa și 03.09.2015, orele 11 – interviul. Dosarele se depun până în data de 20 august.

Alte funcții plus criteriile, bibliografia și documentele necesare la dosar le găsiți la secțiunea Anunțuri a site-ului municipiultecuci.com sau afișate la avizierul Primăriei.

3 Comments on "Funcţii de referent şi consilier scoase la concurs de Primăria Tecuci"

  1. Individul Primar, facea afirmatia ca multi dintre cei care au participat la protestul spontan au datorii la bugetul local. Datorii la bugetul local nu au doar unii dintre protestatari datorii au si alti cetateni din Tecuci pentru faptul ca domnul Primar impreuna cu doamna Munteanu stau in fata calculatorului Primariei si daca nu ii place da fata unuia sau altuia din Tecuci ori are ceva personal cu unul au altul din Tecuci le inventeaza si le baga in calculator cateva datorii, asa din burta ca asa vrea dumnealui. Ce doar este Primar. Asa ca unii dintre protestatari s-au trezit cu datorii la buhgetul local ca le-a inventat si scris in calculatorul Primariei domnul X niste datorii. Oamenii aia nu au nici un fel de datorii dar asa a vrut domnul Primar sa le mai scrie in calculator cateva datorii. Deci domnul Ghita, ori doamna Marioara care locuiti in cartierul Balcescu ori cartierul Satul nou sau Cernicari, ciocu mic ca daca nu taci din gura s-ar putea ca domnul Primar sa deschida calculatorul Primariei sa-ti bage vreo cateva sute de milioane ori miliarde datorii ca doar nu e greu de loc sa scrii de la tastatura cateva cifre in calculatorul Primariei. Fac ce vreu doar sunt Primar!!!

  2. Cand era domnul Lazar Primar, Primaria Tecuci functiona cu 75 de angajati. Toate concursurile care au fost pana acuma si cele de acum sunt aranjate. Doar nu s-au creat posturile pentru fiul lui nea Nicu din cartierul Balcescu ori fiica doamnei Veta din cartierul Satul Nou.Cred ca o doare mana pe doamna de la resurse umane scriind dupa concursuri la lucrarile celor care trebuie sa castige. Bine si doamna de la resurse umane care scrie lucrarile celor care terbuie sa castige copiaza din lege ca doar nu este ea o mare enciclopedie. Singura posibilitate de a se vedea ca nu sunt aranjate concursurile era daca in comisia de examen faceau parte si 1, 2 membri din societatea civila ori ziaristi. Dar cum totul este secret comisiile sunt formate doar din functionarii slugi ale lui din Primarie.

  3. Observ ca zilnic apar astfel de anunturi de concursuri. E adevarat ca primarul tepean vrea sa angajeze 100 de tepeni la primarie? Stiu ca nr. de angajati ai primariei este conditionat de numarul populatiei, si cum la ultimul recensamant care a fost validat, Tecuciul are 32.000 de locuitori, angajarea acestor persoane nu se justifica, dimpotriva primarul trebuie sa faca concedieri. Curtea de Conturi, DNA-ul nu au nimic de spus in aceasta privinta?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*