Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Funcţionarii publici şi campania electorală | https://protecuci.ro/arhiva

Funcţionarii publici şi campania electorală

Neacşu Claudiu _protecuci.ro  Ieri (25 mai) aud un bocănit scurt la usa apartamentului meu. Deschid si spre stupoarea mea zăresc postaţi în dreptul uşii pe doamna director de la Gradiniţa nr.2, Dumbravă Ani, domnul Neacşu Claudiu (funcţionar la taxe şi impozite, “vedetă tv” cu apariţie  în emisiunea “Schimb de  mame”) şi încă un domn cu identitate necunoscută. Nu apuc să spun două vorbe, că distinsa doamnă îmi şi înmânează un pliant al formaţiunii politice APP, o scrisoare de la Chebac şi un CD cu un colaj de fotografii care chipurile vrea să ilustreze  Tecuciul înainte de 2004 şi după 2004, în timpul domniei mareşalului FINKELSTAIN, care însă, în 8 ani de zile putea să facă mult mai mult decât a făcut. De câte ori a fost în oraş să asculte doleanţele oamenilor? De puţine ori…. a preferat să stea închis în birou. După un schimb de replici scurt cu interlocutorii mei, în care îmi exprim apartenenţa la altă formaţiune politică contracandidată, ne urăm succes si ne luăm rămas bun.
Cu toate că sunt destul de tânăr şi poate fără experienţă politică, nu pot să nu mă gândesc la câteva aspecte după această întrevedere avută cu membrii APP.
De ce funcţionarii publici în loc să îşi facă treaba şi să fie prezenţi în birourile primăriei, se duc să facă campanie electorală actualului primar? (exemplul concret al domnului Neacşu).
De ce doamna director, în loc să fie prezentă la grădiniţă şi să se ocupe de chestiunile administrative ale acesteia, umblă din uşă în uşă promovând actuala administraţie locală?
Sunt multe întrebări care nu mai necesită niciun răspuns. Vorba lui Badea “Trăim în România şi astea ne ocupă tot timpul”…. ţara tuturor posibilităţilor.  Acest articol este un “pamflet”  şi trebuie tratat ca atare.

Trimis de : „Ochii din umbră…”