shopify
analytics tool

Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (5)

Containere-pline_Tecuci.eu

Duminica dupaamiaza in plin centru municipiului Tecuci. Erau prin preajma si cativa catei. Dar i-am ratat. Mirosurile erau si ele la pachet. Locuitorii din preajma nu cred ca mai aveau culoare politica…

3 Comments on "Imaginea zilei: Tecuciul, un oraş occidental (5)"

  1. Ca un dusman înverşunat al politicii de orice fel, considerată drept prosteala proştilor ca să aibă unii trai nineacă, nu pot fi bănuit de partizanat sau de simpatii indiferent de coloratură. Dar nu trebuie uitat că orice administraţie funcţionează după nişte principii şi reguli. Ceea ce vreau să spun, este că nu o să ia oraşul la picior, pe fiecare uliţă, primarul sau consilierii pentru a vedea respectarea contractului de către prestatorii de servicii. Aş vrea să ştiu, locuitorii din zona respectivă, câte scrisori RECOMANDATE au trimis primăriei, sau sesizări la registratura primăriei, referitoare la situaţii incomode lor ? Vă spun eu, nici una. Toţi din zona aia şi din oraş în proporţie de 95% au dureri în anus de oraşul în care locuiesc. Pentru că a da la „gazeta de perete” faptele precum comuniştii în trecut nu va duce la nici o rezolvare. Primul pas care trebuie făcut, este ca să fie învăţaţi cetăţenii să pună mâna pe pix şi să scrie reclamaţii. Scripta manet, verba volant! Dacă acestea nu vor fi rezolvate, vor exista materiale pentru orice bătălie contra administraţiei locale. Până atunci 1-0 pentru primar, că el respectă vorba românească care spune clar: morţii se acoperă cu pământ iar vii cu hărtii! Deocamdată cetăţenii sunt în curul gol.

  2. draga admin trebuia sa precizezi ca imaginile sant in spatele bancii favorite a primarului si culmea chiar si in spatele restaurantului unde se sarbatoresc marile victorii ale usl.

  3. nu sa acomodat noul director zis (sagetica)…pana isi revine din soc,pana se duce la munca, pana se aseaza pe scaun mai dureaza!!!cred ca peste 4 ani isi revine…prost sa fii noroc sa ai=))

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*