shopify
analytics tool

În grădiniţele cu program prelungit din Tecuci nu se va mai prepara mâncare gătită?

Situaţia Grădiniţelor cu program prelungit din Municipiul Tecuci pare din ce în ce mai gravă. Aşa să fie, sau sunt interese?   Părinţii sunt înştiinţaţi că nu mai sunt bani pentru menţinerea bucătăriilor, pentru plata gazelor folosite la prepararea mâncării micuţilor. Deci nu se mai poate servi mâncare caldă, preparată aici. O soluţie posibilă, sugerată, ar fi livrarea de produse pregătite de firme sau “firma” de catering.

[dropshadowbox align=”center” effect=”perspective-left” width=”550px” height=”80px” background_color=”#ffffff” border_width=”1″ border_color=”#dddddd” inside_shadow=”false” ][/dropshadowbox]

Să fie asta o soluţie potrivită? Corespunde această calitate și modul de preparare a alimentelor, vârstei fragede? Este suficient de echilibrată dieta?  Uitându-ne în urmă, la banii cheltuiţi de Primăria Tecuci, pentru lucruri lipsite de importanţă, care să genereze doar bună dispoziţie, ne întrebăm pe bună dreptate, dacă fiecare cetăţean tecucean nu ar prefera să vadă un pic mai puţină strălucire de sărbători, dar să își știe copii sau nepoţii în siguranţă, consumând alimente sănătoase, preparate pe loc, adecvate vârstei.

Cu un pic de efort si ceva bani, mărunţiș faţă de ce se risipește, se poate rezolva aceasta problemă. Nu cere nimeni gratuitate ci doar un pic de ajutor acordat tinerilor care nu au altă vină decât aceea că locuiesc într-un oraș care nu prea le oferă o șansă reală de a câștiga prin muncă, venituri suficiente care să le permită eventual o grădiniţă privată.
Să nu uităm că și noi am fost ca ei și tare bine ne prindea câte o mană de ajutor!

Nici nu vrem să ne gândim că ar putea fi doar o stratagemă care să genereze venituri unei firme private, răsplătită politic. Așteptăm rezolvarea acestei stări de anormalitate, considerând că avem o obligaţie morală și nu numai, faţă de tânăra generaţie, de care trebuie să avem grijă, oferindu-i ce avem mai bun, împreună cu dragostea noastră!

Organizaţia de Femei – Forţa Civică Tecuci

Iata un document relevant:

Adresa gradinita