shopify
analytics tool

Infractori depistati

politisti noaptea Poliţiştii din Corod îl cercetează pe N. Andrei de 13 ani din localitate, care în ziua de 30 iunie a.c., în jurul prânzului, a pătruns în locuinţa lui M. Rodica de 53 ani, din Corod, printr-o fereastră lăsată larg deschisă, de unde au furat o unitate de calculator, o tastatură, un mous şi un telefon mobil, toate în valoare de 1300 lei. Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate, iar minorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.  Ieri, în jurul orei 13, poliţişti din cadrul Compartimentului Urmăriri al IPJ Galaţi l-au depistat la o spălătorie auto de pe raza municipiului Galaţi pe B. Niculaie de 34 ani, din comuna Cudalbi, jud. Galaţi, care era dat în urmărire generală şi internaţională din 09 august 2007. Bărbatul le-a prezentat poliţiştilor acte de identitate contrafăcute ( carte de identitate şi permis de conducere) şi ulterior a încercat să fugă, dar a fost imobilizat. La percheziţia corporală efectuată de poliţişti au găsit asupra bărbatului un pistolet cu glonţ, care a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.

B. Niculaie a fost introdus în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi întrucât pe numele său, la data de 15.11.2006, Judecătoria Tecuci a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, fals privind identitatea şi fals material în înscrisuri oficiale.

Sursa: IPJ Galati