shopify
analytics tool

Întrebarea zilei: ce să cauţi noaptea la un infractor acasă?

umbrain-in-tuneric

Constituţie solidă, şolduri grase îmbrăcate în pantaloni închişi la culoare, nefiresc de mulaţi pentru o anumită vârstă şi greutate, geacă adolescentină de fâş matlasată, de culoare deschisă, mers grăbit şi bălăngănit, privire în jos: Agent 007 Helena Von Şuchel intra grăbită (pe seştache) în curtea locuinţei inocentului şi prea-nevinovatului corupt Teodor, Negru Teodor, cel condamnat la 3 ani cu suspendare (?????) pentru luare de mită cu flagrant organizat.

Asta se întampla joi, 3.11.2016, la oră întunecată. Să-şi pună jaluzele, fireşte. Interesantă vizita asta la domiciliu ferită de ochii şi urechile colegilor de la, „doi s’un sfert” şi ale altora direct interesaţi de relaţia şi vizita nocturnă deloc suspectă a celei ce se recomanda până mai ieri doamnă PRIMAR de Ţepuci cu activitate casnică.  Bag seama, inocenţa femeii e numa’ de faţadă. Ce să cauţi domne’ , singură, noaptea la un infractor acasă?

Postat de „doi s’un sfert”  – amănunte interesante în câteva zile…

5 Comments on "Întrebarea zilei: ce să cauţi noaptea la un infractor acasă?"

 1. Pentru d-nul florin neculaiesei

  Fiecare crede ce stie, sau stie ce crede, asa ca , de regula, evit sa intru in polemica, preferand sa-l las pe fiecare sa creada ce ii place.

  Mesajul meu se referea la situatia actuala, in timp ce interventia Dvs,. vorbeste de trecut. Practic vorbim de lucruri diferite.

  E foarte posibil ca Tuchel, cand era Primar, Presedinte de filiala PNL si membru in fel de fel de “Comitete si Comitii”, cand dispunea, cum vrea , de veniturile Bugetului local, cand avea prieteni peste tot, inclusiv la DNA si Camera de Conturi, sa fi lucrat permanent cu PSD si in special cu iubitul si reprezentativul nostru senator, si sa fi impartit , in mod corect si egal , cu acesta, toate avantajele.

  Dar vremurile de glorie au trecut . Tuchel nu mai e Primar, a ramas doar membru de rand in PNL, si are prieteni pe care poate sa-i viziteze doar la adapostul intunericului. In plus, institutiile represive ale statului, incep sa se intereseze de „performantele” mandatului 2012-2016. Iar cand se intalneste, intamplator, pe carosabil (ca pe trotuar nu prea serveste), cu fostii colaboratori, schimba banda de mers, o ia pe contra sens sau iese in decor, pe aratura… Chiar daca ar vrea , in continuare, sa se dea pe mana lui Butunoiu sau Hurdubae, nu mai are ce sa le ofere la schimb.

  In concluzie , Senatorul si actualul Primar sunt pe cont propriu. Primul pana in decembrie, al doilea , cu voia tecucenilor, cat ii dureaza mandatul…

 2. Sandele draga, nu e bine sa subapreciem adversarii. Tuchel e un tip destept, lipsit de scrupule, lacom, corupt, amator de tot ceea ce e bun in viata (bani, mancare, bautura , femei, excursii peste hotare, distractii, etc., etc.) , care se foloseste de altii, dar numai cand puterea e in mana lui. Nu s-ar da el pe mana lui Butunoiu sau Hurdubae, nici macar pe mana nevestei, cu care imparte aceeasi plapuma. Si zau asa, nu mai vorbi de Gavril, si mai ales, de Finkelstain, doua nulitati, interesate doar de propria persoana, si chiar de aventuri extraconjugale, pe care le stie tot targul, chiar daca nu le comenteaza.

  Demiterea lui Hurdubae, prin referendum, este o marota. Tecucenii, chiar daca injura, accepta realitatea. Au alte preocupari acum, pun muraturi si varza, au cules via, vinul fierbe inca, iar cei mai harnici isi fac, deja tuica . Ii vezi pe acesti concetateni pasnici sa-si lase preocuparile si pasiunile, pentru a face un referendum de demitere a Primarului, relativ proaspat ales ? Eu cred ca nici la alegerile parlamentare din decembrie nu vor avea timp sa se duca, preocupati de transarea si preparare porcului crescut in propria gospodarie. Iar sarbatorile de iarna vor continua pana de Sf. Ion, cand situatia politica va fi, deja clarificata. Un nou Parlament, un nou Guvern, si un Presedinte made in Germany, continuator al dinastiei de Hohenzollern.

  Cat despre viitorul Tecuciului, cui ii pasa ?!

  • florin neculaiesei | 9 noiembrie 2016 at 10:14 | Răspunde

   Domnule Carol toata lumea evita sa spuna de fapt adevarul. Tuchel a lucrat permanet in legatura directa cu PSD in special domnul senator. Toti banii ciorditi au fost impartiti juma juma. Exact. Juma juma nici un sfant in plus sau in minus la fiecare. Doamna Cambanache care a fost consiliera locala stie foarte bine toata treba asta, ca nu a votat odata impotriva lui Tuchel. Asadar, Tuchel ca presedinte PNL permanent a jucat alaturi de PSD. Credeti ca transferul lui Radovei, Hulea mitica si altii atunci d ela PSD la PNL a fost intamplator? Nu, nu deloc intamplator. Totul s-a petrecut la intelegere cu Butunoiu. A stiut foarte bine de inscrierea lor la PNL care a si acceptat-o. De ce a acceptat-o? Daca nu accepta se rasturna sandramaua si exista riscul ca sa nu mai aiba posibilitatea de a ciordi banii primariei impreuna.

 3. Dar voi sunteti atat de naivi? Hurdubae si PSD au fost manusa de rezerva a lui Tuchel. Nici acum nu va este clar? Pentru el pericolul la Primarie era Gavril fiindca venea cu Fiki si ii scormoneau pe USL-siti de intrau in puscarie pana la a 7 a generatie. Daca Tuchel nu a mai reusit a prosteasca lumea la vot e bine ca a reusit rezerva lui Tuchel care care are misiunea de a pastra linistea de data asta, a faca oarecare curatenie si sa fure mai cu batista de data asta. Adica nu va era clar? Cine a castigat alegerile in 2012? USL adica (PSD+PNL) mai exact Tuchel+Butunoiu Daniel. Deci aliatul PSD prin Butunoiu a fost manusa de rezerva a lui Tuchel. Lucrurile sunt foarte clare: aceiasi oameni, aceleasi strategii, aceleaisi furaciuni dar mai in liniste si a acoperim din urma cat se poate ca doar am ,,halit,, impreuna. Solutia ramane demitere prin referendum cu 30% din semnaturi ca de data asta nu mai asteptam 4 ani de teapa.

 4. Tecucean get-beget | 6 noiembrie 2016 at 19:41 | Răspunde

  Raspuns:afacerile ramase nerezolvate!
  Insul acela suspect care a ocupat scaunul din institutia Primaria municipiului Tecuci si-a trimis emisarul, si n-a gasit pe altcineva decat pe fraiera de nevasta-sa, alta proasta, sa rezolve chestiile lui murdare din trecutul nu foarte indepartat.
  O deziluzie, ba chiar doua: fostul edil cu gasca lui si actualii care nu-s mai breji nici astia!
  Ce adunatura de consilieri de doi lei, indiferenti la problemele Tecuciului! Ailalti-hotomani, astia-indiferenti!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!