shopify
analytics tool

Investiţie la Spitalul Municipal Tecuci

TECUCI_Spitalul-Anton-Cincu  Ambulatoriului de specialitate al Policlinicii Spitalului Municipal Tecuci va beneficia de un nou cazan termic pentru sistemul de încălzire, o hotârâre privind alocarea fondurilor necesare fiind aprobată în ultima şedinţă a Consiliului Judeţului Galaţi. Investiţia, în valoare de 85.000 de lei, va fi asigurată din fondul de rezervă al CJ Galaţi. „Există o centrală, dar e foarte veche. Din câte ştiu eu, au fost cei de la Distrigaz în inspecţie şi au sigilat-o. Deocamdată s-a apelat la o măsură provizorie, astfel încât cei din Ambulatoriu să nu stea în frig. Este necesar ca întreaga centrală să fie schimbată”, a explicat consilierul judeţean Daniel Butunoi, iniţiatorul proiectului. Proiectul de hotărâre vine şi ca urmare a cererii înaintate către Primăria municipiului Tecuci de către fostul manager al Spitalului Municipal „Anton Cincu”, Daniela Cristina Mircea. Potrivit actualului manager al Spitalului, Teodor Negru, centrala nu mai funcţiona la parametrii necesari.

sursa: viata-libera.ro

3 Comments on "Investiţie la Spitalul Municipal Tecuci"

  1. De unde pana unde danielbutunoi initiatorul proiectului pentru incalzirea Ambulatoriului de specialitate Tecuci? Acest proiect s-a facut pe timpul dr. Teodoru care stia ce trebuie dar nu a fost lasat sa faca. Rusine acestui om de numic DANIEL BUTUNOI ca se impauneaza cu munca altora

  2. Poate ne explică onor-managerul spitalului, de ce rămâne înfipt cu mintea…în clasicii care duc ţara de râpă, şi va avea grijă ca la spital să se monteze o centrală termică pe peleţi, model EcoHornet, care costă până într-o sută de mii de lei, dar economia cu combustibilul e imensă. Nu ar mai plăti gaz la şmecheri. Ar lua peleţi de la muncitorii români. Asta este una. Apoi a doua, dacă se opreşte gazul datorită unor zile geroase, sau nu are presiune, ce va face cu bolnavii? Bănuiesc că bagă radiatoare electrice. Adică altă pagubă.Pe când această centrală, având şi un grup electrogen lângă ea, de maxim 5kw, ar putea asigura căldura pe timpul iernii şi apa caldă, indiferent de condiţiile climatice sau alte cauze obiective care duc de multe ori la nefuncţionare centralei pe gaz.Costurile aproximative cu producerea apei calde şi a căldurii, sunt între 2,5 şi 4 euro/mp pe an. Multă lume habar nu are ce înseamnă în română cuvântul „manager”. Înseamnă „gospodar”. Dovada o vedem în jurul nostru. Sunt manageri în ţara noastră, „căcălău Măria Ta”. Gospodari mai deloc în administraţia de stat. Mai mult în curtea omului.

  3. Noroc de NEGRU! MARE AFACERE PENTRU SPITAL ACEST MANAGER! destept si frumos si la punga gros! Saracii pacienti si salariati! O sa-l faca clinica medicala cat de curand cu manageriatul lui si n-o sa se mai duca pacientii la Galati sau Bucuresti.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!