shopify
analytics tool

Ionel Boghiu bâtă de Nicoreşti – VIDEO

Topliceanu-Vitally-Nicoresti-Ionel-Boghiu

În arealul înconjurător a oraşului nostru se pare că agresivitatea are şi culoare politică, galben de la PNL. Dacă în august 2015 în comuna Ţepu clanul Ţuchel a agresat cu bâte un tecucean cu activitate în zona media, iată că la Nicoreşti primarul liberal Ionel Boghiu recurge la aceleaşi argumente dincolo de cele ale dialogului şi gestului raţional în administrarea propriei comune.

În data de 12 martie 2016, Ionel Boghiu escaladează la modul primitiv un presupus diferend între acesta şi unul dintre crescători corecţi ai comunei. Imaginile de mai jos, cu declaraţia celui agresat, sunt mai mult decât concludente şi cu atâta mai mult intolerabile.

Alte articole interesante: Ionel Boghiu – Nicoresti
Jaf de sute de mii de euro la Nicoreşti
Drum măcinat de gropi
Boghiu Primar de Nicorești forează după apă și iese damf de țeapă
Percheziţii la Nicoreşti

7 Comments on "Ionel Boghiu bâtă de Nicoreşti – VIDEO"

  1. Reacționa-ți!!!!! Vă rog din toată inima, numai fi-ți indiferenți!!!

    • Valeria Victrix | 25 martie 2016 at 11:37 | Răspunde

      Aceste cuvinte ne doare ortografic… Cât despre reacție, aceasta ar trebui să vină din partea poliției, procuraturii și a instanțelor de judecată (în privința asta, șansele sunt ca omul să rămână și bătut și cu banii luați)

  2. Demența unor indivizi pe care comunitatea ar trebui să-i scoată în șuturi din scaunele în care cred că li se cuvin pe viață.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*