shopify
analytics tool

Jos, Ţuchel ! Nota 4!

Cristi-Corcioveanu-sustinere-ALDE-Tecuci-2016

Cu un discurs deosebit de acid, dl.profesor CORCIOVEANU CRISTINEL,reputat dascăl al orașului nostru a notat cu 4 teza despre democrație și administrație publică, 2 materii de corigență, a elevului mediocru și obraznic,Daniel Țuchel. “Liberalii adevărați știu bine lecția democrației și a respectului pentru oameni. Cine nu știe, nu trece clasa !”

Sursa: vasilediaconu.ro

6 Comments on "Jos, Ţuchel ! Nota 4!"

 1. Domnule profesor, am trait cu convingerea ca un om care ajuta la formarea celor tineri, are capacitatea de a vorbi liber, fara sa uzeze de un discurs plasat pe masa. Desi se stie ca votul meu e luat de un alt candidat, care dupa parerea e singurul care are principiile si pregatirea necesara sa ne administreze, va dau un sfat ca de la tecucean la tecucean: v-ati facut o mare defavoare asociindu-va cu domnul Vasile Diaconu, care in realitate nu are sanse reale la fotoliul de primar si scopul sau este sa-si negocieze o pozitie buna pentru dansul. O sa aveti surpriza sa fiti lasat singur in bataia vantului.

  • Cristi Corcioveanu | 2 mai 2016 at 20:40 | Răspunde

   Și atunci,să nu încercăm să schimbăm nimic? Pe cine vedeți dumneavoastră că ar putea să candideze contra lui Daniel Țuchel?

 2. Mai bine mai târziu… Felicitări pentru atitudine domnule profesor.
  I-ați mai tăiat din elan megalomanului.
  Pe baza sondajului în derulare pe Protecuci.ro convingeți-i pe candidați să nu împartă
  electoratul. Individul acesta a distrus miliarde de lei din banii tecucenilor pe căcănăriile
  electoraliste strecurate în ograda Casei de Cultură.
  Păstrați-vă curajul până la capăt. Luați-l aproape și pe Grecu, spuneți-i să nu mai joace ca fata mare la doi admiratori..Nici el nici cealaltă fată mare de la muzeu.

 3. Domnule profesor, de la mine aveti nota 10 ! Sper ca toți tecucenii să vă urmeze exemplul și la vot să îl trimită pe țepean la ..țară.

 4. Domnule profesor spuneti-mi un motiv serios pentru care sa-l votez pe Diaconu! Cat timp au fost consilieri nu i-a deranjat? De ce tocmai acum ?De ce nu v-ati dat demisia in urma cu 3 ani?De ce timp de 4 ani acesti domni fosti nu au protestat?

  • Cristi Corcioveanu | 2 mai 2016 at 20:22 | Răspunde

   Să știți că nu mi-a fost deloc ușor să iau această decizie. De vreo doi ani de zile am tot căutat să-i atrag atenția edilului actual asupra unor aspecte care nu dau chiar bine în rândul oamenilor. Mi-a răspuns o dată că știe dânsul ce are de făcut, după care a fost imposibil să-l mai abordez. Și chiar aș fi avut probleme importante de discutat, legate de unele proiecte culturale și de educație. Nici în audiențe nu m-a primit. Așa că, după ce am discutat cu câțiva foști membri PNL, am hotărât să nu rămân indiferent față de orașul în care m-am născut, am absolvit în primii trei Liceul nr. 2 (actual C.N. Calistrat Hogaș) și în care am avut șansa să fiu repartizat ca profesor la absolvirea Facultății de fizică din Universitatea București. Împreună cu ceilalți demisionari, am convenit să formăm o organizație puternică liberală. În condițiile actuale, singura opțiune era și este ALDE și liderul său, Vasile Diaconu.Omul știe bine cu ce se mănâncă administrația, are două mandate de consilier și este la curent cu toate problemele orașului. Sincer, mie îmi place mult și de dl.Traian Bălănică, însă domnia sa are alt angajament politic. Cât despre situația actuală din CL, este un exercițiu politic nedorit și toxic pentru orașul nostru la care nu s-ar fi ajuns, dacă actualul primar și-ar fi dorit-o cu adevărat,printr-o comunicare normală și firească cu consilierii. A primit ce a meritat. Sper să și-o primească și-n iunie!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*