shopify
analytics tool

Klaus Iohannis dă preşedinţia PNL pe mâna unei sexy-avocate din Tecuci

Alina-Gorghiu-Tecuci

PNL îşi alege mâine (joi) noul preşedinte interimar, iar cele mai mari şanse de câştig le are o gagică născută în urmă cu 36 de ani în Tecuci, care între timp a ajuns nu doar o sexy-avocata, ci şi o veritabilă spărgătoare de casnicii. Numele ei este Alina Gorghiu, probabil aţi mai auzit de ea. Şi aţi auzit nu doar în campania electorală pentru prezidenţiale, ea fiind persoană care a relaţionat cu presa în folosul candidatului liberal Klaus Iohannis.

Nu, despre Alina Gorghiu aţi auzit cu siguranţă şi din relatările ziarelor de scandal, căci avocată a avut câteva relaţii amoroase de răsunet cu bărbaţi însuraţi. Pe Bogdan Olteanu (chelosul ăla de 42 de ani, care a fost ministru) a şi reuşit să îl despartă de nevastă şi copil, în timp ce cu fostul ministru Mihai Voicu (tot de la PNL) nu a bifat decât o relaţie amoroasă fără strigături ulterioare. Despre Alina Gorghiu se spune că a fost cuplată şi cu un nene de la UDMR, Atilla Borbely, de parcă asta ar mai conta.

În această seară (miercuri), Klaus Iohannis a confirmat faptul că o va susţine pe Alina Gorghiu la alegerile interne de mâine. Asta înseamnă că celălalt candidat, este vorba despre Ludovic Orban, va candida aproape degeaba. Iohannis încă se bucura de o imensă simpatie în rândul liberalilor, aşa că este de aşteptat ca electorii PNL să îşi îndrepte votul către Alina Gorghiu. Este prematur, zic eu, să vorbim despre faptul că Alina Gorghiu ar fi reuşit să îl îmbrobodească şi pe preşedintele ales Klaus Iohannis. Deşi, la cum arată tecuceanca Gorghiu, orice e posibil. Ştiu, ştiu că neamţul nu pare genul de om care să dea pe alături, dar, vorba aia, cât poate şi el să reziste la “marcajul om la om” făcut de specialistă în bărbaţi Alina Gorghiu. Şi iată cum …. citeste intreg articolul

Autor: Iulian Grosu
Sursa: antidotul.ro