shopify
analytics tool

Lansare de carte: „Tecuciul în documente și publicații”, autor Ştefan Andronache

Stefan-Andronache_tecuci.eu

La Galeria Helios a Bibliotecii municipale „Ștefan Petică”, începând cu ora 15, va avea loc evenimentul „Tecuciul în documente și publicații”, unde va fi lansat volumul cu același nume aparținând prof. Ștefan Andronache. Prezintă dr. Laurențiu Chiriac din cadrul Muzeului „Ștefan cel Mare” din Vaslui. Va fi prezentat publicului filmul documentar „Tecuci – Mozaic România”.

11 Comments on "Lansare de carte: „Tecuciul în documente și publicații”, autor Ştefan Andronache"

 1. din Bucuresti:
  DORESC ACHIZITIONAREA LUCRARII DISTINSULUI PROFESOR STEFAN ANDRONACHE, EU, FIIND PASIONAT DE ISTORIA APROPIATA A JUDETULUI VRANCEA
  viorel iancu

 2. Precizare; Dl. Ungan, in prezentarea facuta nu a spus niciodata despre dl. St. Andronache ca este filosof, poate filolog, ceea ce este o alta mancare de peste.

 3. Daca pentru doua flori suntem facuti infractori, atunci La Famiglia Tuchel ce merita?
  In America, pentru toate furaciunile si agresiunile comise, ar lua sute de ani de puscarie.
  La Tecuci sunt premiati si laudati. Votati Famiglia Tuchel ca sa aveti pentru cine munci.

 4. Exceptionala cartea ! Pentru cei interesati de istoria orasului nostru si doresc sa isi procure aceasta carte se pot duce la biblioteca si sa se inscrie pe o lista , urmand ca dupa ce cartile vor venii de la tipografie doritorii sa le poata primii. Cel putin asa a promis primarul ca toti tecucenii care isi doresc cartea o vor primi gratis. Costurile cu tiparirea fiind aprobate de Consiliul Local. Au facut si ei o fapta buna.

  • Tot ce a scris Stefan Andronache a scris si ala de- i director la muzeu, intelectualul ala……am uitat cum il chema Parascan parca. Stie si el sa scrie din astea ca doar si el este intelectual si nevasta sa ca doar e angajata proaspat la priamarie……..Si daca este sa fie si mai completa starea culturala a Tecuciului apare si fundatia Pelin care poate sa faca orice este legat de cultura, chiar si muzica simfonica

 5. Repet ce am mai spus si altadata: Ionel Necula, Vasile Ghica, Dionisie Duma, Stefan Andronache, Viorel Burlacu, oameni care au imbogățit frumos spațiul cultural tecucean.
  Felicitări!

 6. Cei prezenti la manifestarile de azi, de la muzeu si biblioteca, unde a fost prezentat asa zisul documentar Tecuci- Mozaic Romania, au fost indignati ca sa nu zic orpilati cand au vazut ca despre viitorul tinerei generatii in orasul nostru au vorbit 3 persoane care nu au fost in stare sa isi ia bacalaureatul si o a patra condamnata pentru perversiuni sexuale,care au fost filmate si puse pe net. Si primarul mai lanseaza pe facebook invitatii ,sa ne dam cu parerea. Pai ai zeci de olimpici premianti in Tecuci si ne prezenti in film niste obscure personaje.

  • Pușlamaua aia de de pelin Junior să vorbească cu ,,regizorul” ăla plătit de tat-su și să facă încă unul cu titlul ,,Pelinul pervers din wc”…

 7. pe ziarul tecuceanul tot apar articole ca doua ,,infractoare,, au fost surprinse pe podul de la tecucel cand furau doua flori din jardiniere. Iti dai seama doua ,,infractoare,,care au furat doua flori ce valoreza 1 leu si 50 de bani.Domnilor si inainte cand orasul era plin de trandafiri o femeie mai lua cate un trandafir ori o floare de pe peluza orasului si nu erau considerate infractoare.Eu as scrie ca niste infractori au furat tot ceea ce se afla la fostele unitati militare care aveau o valoare de miliarde de lei, ori niste infractori fura fara jena orasul Tecuci. Cred ca asta e prejudiciu si astia sunt infractori, nu doua femei care au furat 2 flori care valoreaza 1 leu si 50 de bani.

 8. Felicitari domnule profesor in special pentru efortul intins pe ani de zile pentru editarea acestei carti.Poate urmatoarea aparitie se va numi „Tecuci-un oras in agonie” si va fi inspirat din cruda realitate.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*