shopify
analytics tool

Liberalii îl părăsesc pe Ţuchel chiar înainte de lansarea candidaturii sale

Un-sut-in-fund

Liberalii îl părăsesc pe Ţuchel chiar înainte de lansarea candidaturii sale pentru un nou mandat de primar al Tecuciului. Trei membri ai Biroului Permanent al PNL Tecuci şi-au dat demisiile marţi seara în semn de protest faţă de stilul abuziv de conducere al preşedintelui Ţuchel Gerhardt.

Prima demisie a fost cea a omului de afaceri Cezar Croitoru care a declarat pentru Radio Tecuci, cităm: „Am ales să plec pentru că nu am putut accepta modul haotic şi abuziv în care Daniel Ţuchel a considerat că trebuie condusă o organizaţie de partid. Un alt motiv este că nu pot să sprijin un candidat la funcţia de primar în persoana lui Daniel Ţuchel, candidat care a dovedit că nu merită nici încrederea nici votul tecucenilor” am încheiat citatul.

Al doilea membru al Biroului Permanent al PNL Tecuci care şi-a depus demisia în aceeaşi zi este Monica Isabela Manole, administrator al celei mari asociaţii de locatari din Tecuci, Asociaţia nr. 9B, care a invocat aceleaşi motive. A treia demisie depusă în aceeaşi este Maria Diaconu, coordonator al unei secţii de votare din cartierul Bălcescu.

Liberalii tecuceni sunt urmăriţi de Ţuchel şi pe străzi dar şi pe facebook.

Cinci liberali au fost suspendaţi din partid tot în şedinţa de partid care a avut loc marţi seara. Mariana Pungă, membru în Biroul Politic a fost suspendată din partid pentru că în ziua de 2 ianuarie 2016 i-a urat „La mulţi ani şi multă sănătate” senatorului Daniel Butunoi cu prilejul zilei de naştere a acestuia. Un alt membru din echipa de tineret a fost exclus din organizaţie pentru că scris tot pe facebook un comentariu despre abuzurile primarului.

Într-o situaţie similară au fost alţi doi membri ai PNL care au fost pârâţi conducerii partidului că dau like-uri adversarilor din alte formaţiuni politice. Ultimul suspendat a fost Costică Tamaş, membru în Biroul Politic, pentru că ar fi fost văzut stând de vorbă pe stradă cu un cetăţean în fata sediului UNPR. Suspendările în cauză s-au făcut în lipsa celor cinci membri PNL şi fără ca aceştia să fie înştiinţaţi în prealabil, aşa cum prevede Statutul partidului.

sursa: Radiotecuci.ro