shopify
analytics tool

Lucrări de reparații și modernizare în orașul Tecuci

Lucrări de reparații și modernizare Tecuci

 Săptămâna aceasta administraţia a demarat execuția proiectului de modernizare  a tronsonului din strada M. Kogălniceanu cuprins între Gara de Sud și blocurile CFR – Tecuci.

Lucrări de reparații și modernizare Tecuci

 Modernizarea acestei zone a fost propusă ca proiect de investiții având în vedere o serie de considerente:  accesul dificil al riveranilor datorită stării accentuate de degradare a carosabilului și a trotuarului pietonal, lipsa canalizării pluviale, fapt care determină  acumularea apelor din precipitații.

Lucrările de modernizare vor fi completate  prin amenajarea unei parcări cu 14 locuri dar și a unui  spațiu de recreere de aproape  600 de metri pătrați.

Lucrarea a fost atribuită, prin achiziție directă, firmei Epaprod Unic SRL, Gologanu, Jud. Vrancea la  o valoare de execuție de 400.000lei fără TVA  iar termenul de finalizare este de 60 de zile de la data începerii lucrării.

Tot zilele acestea  au început și lucrările de reparare a străzilor Gheorghe Lazăr, Petru Rareș și General Ion Dragalina.

Lucrarea este executată de firma Brialbet din Valea Mărului contra sumei de 77.492lei fără TVA iar termenul de finalizare este de 30 de zile de la data începerii lucrării.

Lucrări de reparații și modernizare Tecuci

Lucrări de reparații și modernizare Tecuci

 

3 Comments on "Lucrări de reparații și modernizare în orașul Tecuci"

 1. In campanie primarul Hurdubaie promitea lucrari executate DOAR cu firme din Tecuci.A uitat repede.Tot in campanie acelasi promitea ca se va renunta la incredintarile directe motivand ca aceste incredintari sunt (il citez):”cazuri concrete de coruptie si mita!” facand referire la Tuchel,la Plescan-Pietricele-Cimitir,etc…
  A uitat si asta.
  Noi nu uitam si pentru ca nu uitam sa atragem atentia Parchetului si DNA-ului -daca avem asa- ca primarul Tecuciului a incredintat direct efectuarea de lucrari DE CONSTRUCTII unei firme care are cod CAEN-4722 si domeniu principal de activitate:
  „Comert cu amanuntul al carnii si al produselor din carne, in magazine specializate”!!
  Mai mult ,conform site-ului Ministerului de Finante http://www.mfinante.ro firma infiintata in 2015 nu are salariati si niciun bilant depus in aceasta perioada.
  Cealalta firma de pe panou e si mai si.Conform aceluiasi site al Ministerului de Finante,s.c. TQM MANAGEMENT SRL cu adresa Str. PRINCIPALĂ 49 sat Boureni (nume predestinat) judet IAŞI este infiintata din 2011 si pana astazi nu a depus niciun bilant contabil.
  Cum se fac executarile cu astfel de firme care nu (prea) exista sau evazioneaza statul la greu?
  Domnule primar-daca Tecuciul vi se pare o hurdubaie prea mare sa stiti ca o demisie va poate elibera!

 2. Numai incredintari directe si concursuri aranjate. Nici asta nu a auzit de licitatii, poate aude DNA-ul.

 3. Lucrarea a fost atribuită prin achizitie directă. Păi să ne amintim ce apărea în 2012 pe site-ul dumneavoastră „Performanţă românească: s-a calculat hoţia prin contractele de achiziţie publică. Greşit! – Institutul de Politici Publice, una din organizaţiile neguvernamentale româneşti care mai mişcă ceva, s-a apucat să calculeze cam cât se fură în ţara asta, din bugetul achiziţiilor publice. Şi i-a dat cu virgulă, ca la popă… Oamenii spun că s-au agitat, au analizat peste 160.000 de proceduri de atribuire de contracte din activitatea a mai bine de 5.000 de autorităţi contractante, au făcut lobby, au trimis 332 cereri de informaţii de interes public şi la final au tras concluzia că România pierde anual prin contracte supraevaluate în jur de 2,5 miliarde de euro. Nu e nimic de mirare aici, în afară de mărimea sumei, pe care o suspectez ca fiind mult mai mică decât valoarea reală……..” Le cam daţi foc la valiza psd-ului cu link-urile care le lăsaţi ancore.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!