Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Mai sunt doar câteva zile de gratuitate | https://protecuci.ro/arhiva

Mai sunt doar câteva zile de gratuitate

Parcare-piata_tecuci.eu
Parcare-piata_tecuci.eu  Peste numai câteva zile tecucenii care vor încerca să îşi parcheze autoturismele în parcarea rezidenţială aparţinând Pieţei Centrale vor avea surpriza că trebuie să plătească locul de parcare. Taxarea va fi făcută de către un angajat al societăţii pentru perioada de timp cât este parcat autoturismul.  „Noi suntem un serviciu de închiriere spaţii, motiv pentru care vom închiria şi locurile de parcare. Şoferii care îşi vor parca autovehiculele în parcarea rezidenţială a Pieţei vor avea siguranţa că acestea vor fi păstrate în siguranţă, fără riscul de a fi deteriorate sau sparte de diverşi infractori. În momentul de faţă se lucrează la montarea reţelei de camere de supraveghere, acestea urmând a fi montate strategic, astfel încât nicio zonă a parcării să nu rămână nesupravegheată”, a precizat Daniel Grosu, directorul SC Pieţe Zone verzi SA Tecuci.
„Reţeua de supraveghere cu camere video este funcţională la cimitir, unde se poate vedea în timp real care este activitatea în acest spaţiu, însă până la finele săptămânii camere de supraveghere vor fi prezente nu numai în parcare, ci şi în cele două pieţe, piaţa de legume fructe şi piaţa industrială. Odată cu montarea camerelor de luat vederi vor închide pieţele, urmând ca programul să se desfăşoare după un orar de comun acord stabilit, între administraţie şi comercianţi, iar pe timpul nopţii marfa va fi supraveghetă şi în siguranţă”, a concluzionat Daniel Grosu.