Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home4/pro98tec/public_html/arhiva/wp-content/plugins/custom-permalinks/frontend/class-custom-permalinks-frontend.php on line 498
Marele ziarist loveşte din nou: AXA SCORNICEŞTI - ŢEPU | https://protecuci.ro/arhiva

Marele ziarist loveşte din nou: AXA SCORNICEŞTI – ŢEPU

Familia-Tuchel-Tepu-Tecuci

Ieri 27.sept.2014 a fost ziua primarului. Am fost înştiinţaţi prin diverse e-mail-uri şi comentarii că Nina Popa, redactorul şef al Buletinului de presă „Tecuceanul”, s-a întrecut pe sine publicând o adevarată ODĂ. Noi nu dorim să comentăm calitatea acestui articol. Doar vi-l aducem în atenţie. Iar cei care au pierdut ocazia de a-l ura pe primar pot să o facă în secţiunea comentarii.

Visele de azi să devină realitate şi speranţele de mâine împliniri!

În urmă cu 42 ani, pe 27 septembrie, o mamă dădea naştere primului dintre fii.
După o copilărie fericită, alături de familie şi prieteni, a urmat adolescenţa departe de casa părintească şi pregătirea profesională pentru o carieră, un viitor.

În urmă cu zece ani cetăţenii localităţii natale l-au dorit edilul lor, au crezut în viziunea lui iar realizările au fost concretizate. Le-a fost alături aproape un deceniu, acei oameni având doar mulţumiri şi cuvinte de laudă la adresa lui.

A apărut şi sufletul pereche cu care a închegat propria familie: ei dăinuind prin cele două fiice rezultate din iubire. Toate au fost la timpul lor, toate au avut rostul lor.

În urmă cu doi ani tecucenii au votat un primar tânăr, încrezându-se în instinctele lor, şi-au pus toate speranţele unei vieţi mai bune în mâinile unui gospodar. Astăzi, schimbările se văd la tot pasul, tecuceanul poate privi încrezător spre viitor.

Cu ocazia împlinirii celor 42 de ani transmitem Primarului Municipiului Tecuci, Daniel Ţuchel, sincere felicitări pentru ceea ce a făcut, sănătate şi putere de muncă pentru continuitate, cele mai calde urări de LA MULŢI ANI !

Scris de Nina Popa, redactor-sef la Tecuceanul.ro  Foto: viata-libera.ro

CAR-Unirea-Tecuci-Repatriere-defuncti   Reclama ^