shopify
analytics tool

UPDATE: Mircea Toader – publicaţia Tecuceanul este ilegală

Mircea Toader

Într-un interviu acordat publicaţiei ProTecuci.ro Deputatul Mircea Toader a afirmat că ziarul Tecuceanul este o publicaţie ilegală pentru care se face vinovat Consiliul local Tecuci. Acesta este un instrument de preamărire a primarului Daniel Ţuchel pe banii tecucenilor.

Dacă aţi urmărit acest video (Publicat pe 14 sept. 2014), putem să vă informăm că structura ultimelor 100 de articole din ziarul Tecuceanul arată astfel:


Zona şcolară 32 56%
Timp liber, distracţii 24
Locuri de muncă 9  
De la Poliţie 7  
Anunţuri diverse 7  
Consiliul Local 4  
Zona de cultură 4  
Activităţi Muzeu 3  
Activităţi Bibliotecă 3  
Zona de Sănătate 2  
Anunţuri de la Primarie 2  
Communicate 1  
Anunţ comemorativ 1  
Sport 1  

În mare, pe parcursul întregului an, are aceeaşi structură. Ziarul aduce în general doar 4-6% informaţii de interes local cum ar fi: Proiectele de hotărâri, dezbateri de interes local, modificări de tarife ale serviciilor prestate de societăţile subordonate CL, licitaţii publice, încredinţări directe, achiziţii publice prin SEAP, etc.

În rest, Ziarul Tecuceanul a devenit vuvuzeaua poliţiei, a ALOFM, mediatizarea serbărilor din şcolile locale şi multă campanie electorală a Primarului în funcţie. Prin urmare ziarul Tecuceanul este departe de a îndeplini sarcinile ce au fost stabilite prin caietul de sarcini aprobat de Consiliul local. Se naşte o întrebare firească: Domnule Toader, după fuzionarea PDL cu PNL, publicaţia este legală?

Al dracu’ domn’ Mitică!

[poll id=”6″]